@james2609

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

Dit is een uitstekende camping met uitzonderlijke douche- en toiletvoorzieningen. Wij stonden op een deluxe staanplaats die enorm groot was, met elektriciteit, water en afvoer. De premium staanplaatsen zijn ook ruim. De comfort staanplaatsen zijn wat krap voor een camper van 7 meter. Sommigen klagen dat de camping in de wintermaanden geen ACSI-plaatsen accepteert - dat is ook niet nodig, want de camping is bijna altijd vol. De camping is niet goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaalt.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

een geweldige locatie en een goede prijs voor alle voorzieningen. Ik verbleef hier in juni 2025 met een camper van 7 m. Ik kom zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Echt een geweldige Aire voor een tussenstop. 100 mijl van de Roscoff-veerboot en 15 minuten lopen naar SuperU. Kosten € 6,50 plus € 2 als u een toegangscode wilt voor douches en toiletten die modern en uitstekend zijn. Betaal bij de automaat bij de slagboom om toegang te krijgen. Ongeveer 12 verharde plaatsen of gebruik de vele grasplaatsen allemaal met elektrische aansluiting. Enkele mooie wandelingen vanaf hier. Zou zeker terugkeren. Bedankt Broons voor het beschikbaar stellen van deze faciliteit.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een heel mooie camping met grote vlakke grasplaatsen in een zeer aangename omgeving. De toilet- en douchefaciliteiten zijn zeer modern en schoon en een genot om te gebruiken. We verbleven slechts één nacht als tussenstop, maar zouden zeker terugkeren. Een zeer prettige behulpzame ontvangst. De winkel en bar op de camping zijn zeer beperkt, dus het is het beste om voorraden bij je te hebben, aangezien er geen lokale winkels zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een echt goede overnachtingsplaats met aangewezen parkeerplaatsen voor campers. Zeer veilig goed licht en gemakkelijke toegang. Ik kwam laat aan en vertrok de volgende dag vroeg, dus ik kan geen commentaar geven op de waterdiensten. Goede brood/banketbakker tegenover evenals de wijnwinkel. Zou zeker terugkeren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We verbleven hier 1 straat tot 8 mei. Uitstekende moderne toiletten en douches die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. Heerlijk zwembad en omgeving. We verbleven op een groot veld dat goed was - niveau en eigen water en afvoer en betaalden 25 euro / nacht. De kleine plaatsen zijn niet zo goed en onhandig om erin te komen. Het GROTE PROBLEEM met de site is het voortdurende bouwgeluid van het zeer aangrenzende flatgebouw. Gaat nog wel even door. Anders zou 5 * zijn

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een zeer goede eigenzinnige camperplaats of verblijf van een paar dagen. Zeer rustig met grote plaatsen, sommige met weinig stroom. Slechts één toilet/douche maar dit was ruim, zeer schoon en een goede warme douche. 12 euro per nacht en 4 euro voor stroom. Zeer mooie wandelingen vanaf de site. De eigenaren waren er niet voor ons verblijf van 2 nachten, maar Yohan maakte dat we ons zeer welkom voelden. Na ongeveer 500 meter over een onverharde weg. Klein zwembad. Zou hier weer heen gaan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Zeer gedateerde typisch vervallen Spaanse camping. Smalle toegangswegen en vrij kleine staanplaatsen maken sommige moeilijk toegankelijk. Douches eenvoudig maar schoon. Douchecabines zo klein dat je kleding buiten moet laten staan. Kinderen op fietsen en scooters racen tot diep in de nacht over het terrein. Dicht bij het strand en de stad. Het zwembad van de camping was eind april leeg en gesloten, ook al was het 30 graden. Ga hier niet heen tenzij je wanhopig bent.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wat een geweldige camperplaats. We boekten voor 3 nachten, maar bleven een extra nacht. Zeer schone douche en toiletten met goed douche warm water. Het is het beste om te proberen een veld op de eerste lijn te krijgen met uitzicht op het strand. Vlakke staanplaatsen die vrij smal zijn, maar voldoende om je zonnescherm bijna vol te krijgen. 6 ampère stroom. Uitstekende serviceplaatsen voor campers en toiletafvoerpunten. Het strand valt tegen en kan luidruchtig zijn met blaffende honden. We zullen terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldige locatie voor gemakkelijke toegang tot de stad en het mooie park tegenover. vuilnisbak bij de ingang en er zijn toiletten in het park, maar niet zeker of deze 's nachts open zijn. het beste om hier vóór 16.00 uur of na 20.00 uur te komen om zeker te zijn van een plaats.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een zeer aangename website. De plaatsen zijn meestal van een goede grootte, maar sommige zijn niet erg duidelijk aangegeven. Met ACSI krijg je een 5 ampère voeding die makkelijk uitvalt en je moet dan naar de receptie om hem weer aan te krijgen. De receptiedame is zeer behulpzaam en je kunt 's ochtends vers gebakken brood krijgen. Douches en toiletten zijn een beetje gedateerd, maar voldoende warm water. We waren op de site de eerste paar dagen van april waren het bar-restaurant en de site-winkel allemaal gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat is er niet leuk aan deze plek. Het doet precies wat het zegt op het blik. Zie alle andere goede recensies. Wat betreft het krijgen van een plaats kwamen we op zondag 3 april om 14.00 uur aan om de volgende dag een veerboot te halen en er waren 10 vrije plaatsen en om 20.00 uur waren er 2 vrije plaatsen. Misschien is een zondag geen drukke tijd. Hartelijk dank Santander voor het verstrekken van deze faciliteit.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een geweldige overnachtingsplaats. slechts 10 minuten lopen naar het centrum van het leuke stadje Zafra met bars en restaurants. Een supermarkt recht tegenover deze plek. Jammer dat het kleine toiletgebouw gesloten is anders zou het een 5 sterren review zijn. Geen echt lawaai van de weg na 21.00 uur tot 7.30 uur de volgende ochtend. De hele nacht goed verlicht en veilig. Bedankt Zafra

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wat een geweldige Aire als tussenstop of om het dorp te bezoeken. nabijgelegen kleine supermarkt en geweldige tapasbar in het dorp. water grijs afval en toilet punt allemaal aanwezig. goed verlicht 's nachts en zeer veilig. Bedankt Chinchilla

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Een prima tussenstop of om Palencia te zien. zeer veilige goed verlichte parkeerplaats op ruime camperplaatsen. Gratis drinkwater, toilet en vuilwaterafvoer. Bedankt Palencia voor het bieden van deze faciliteit.

Geweldig voor een overnachting of om de dag door te brengen met een bezoek aan St Malo - er rijdt elke 15 minuten een bus vanaf net buiten de ingang. Eigenlijk een zeer grote park-and-ride-parkeerplaats. Makkelijk te vinden. Camperservicepunt aan de overkant van de ingang met gratis water en vuilwaterafvoer. Geen toiletten of afvalverwijderingspunt. U betaalt 7,5 euro voor een verblijf van 24 uur bij de kaartautomaat bij de poort. er staat een vuilnisbak bij de toegangspoort.

heb hier 1 nacht doorgebracht als tussenstop. ideaal met vlak grindgebied en rustig voor een goede nachtrust. toilet was erg basic maar functioneel en schoon. afvoer van grijs water. heb het water- en elektriciteitspunt niet gebruikt, maar alles zag er goed uit. ruimte voor 5 of 6 campers. zou hier weer verblijven