@jan-51
- 2020
wat een mooie, prachtig aangelegde camperplaats. overal, op de meest onverwachte plekjes, vind je kunst. je ziet overal planten volop bloeien en in het vennetje drijven waterlelies. iedere camper heeft zijn eigen tuintje met veel privacy. de eigenaar is vriendelijk. de omgeving is leuk om te fietsen. we komen zeker terug, want je kunt hier ongetwijfeld alle seizoenen optimaal ervaren.
wij betaalden €48 per nacht (camper, 2 personen, hond). incl €22 administratiekosten die pas na boeking zichtbaar werden. De omschrijving comfortplaats betekent uitsluitend dat er stroom aanwezig is. De oorspronkelijk toegewezen camperplaats was niet veel groter dan een parkeervak. Na klacht andere plek gekregen op grind, pal langs het pad. Geluidshinder van de snelweg. Camping lijkt niet op de plaatjes op de website.
wat een geweldige camping. Waarom? vanwege de prachtige locatie, de rust, het meer, her schone sanitair, het vriendelijke personeel, het bescheiden maar goede restaurant, het heerlijke schepijs, de mooie ruime plaatsen, enz een absolute aanrader als je een paar dagen rust en comfort zoekt.
Een grote camperplaats met ruime plaatsen. Loosplek is goed bereikbaar. Daar is alles mee gezegd. het geheel maakte een verouderde, armoedige indruk. Het sanitair is niet goed schoon. we hebben veel geluidshinder gehad van een feest oid vlak bij de camperplaats. Vanmorgen was de omgeving van de cp bezaaid met flessen, glazen e.d. Wij vonden het geen fijne plek om te overnachten.
Wat een prettige plek om te staan. Heerlijk rustig. Superschoon toiletten. Mooi dorpje en de dorpskerk heeft een prachtig interieur. heel Bijzonder is de zweefveer die dateert uit 1903 en waarvan er nog maar 8 in de wereld in gebruik zijn. Absoluut een aanrader om te bekijken. Als je uit eten wilt in het dorp, zorg voor voldoende contant geld; je kunt nl. NIET pinnen of geld opnemen.
een mooie camperplaats op een mooie locatie. vriendelijke eigenaren. op 500 meter ligt een prachtig fietspad van 53 km, aangelegd op een oude spoorbaan.
We hebben hier 6 nachten gestaan. We stonden op een riante, ruime plek. helaas is de loosplek moeilijk bereikbaar. als de plaatsen bij de loosplek bezet zijn, moet kun je hem vooruit bereiken, maar moet je dezelfde weg achteruit terug. contact met eigenaar/beheerder hebben wij bij vertrek niet als plezierig ervaren; er was weinig vertrouwen, want er werd gevraagd of we wel contant hadden betaald. een mooie camperplek, maar wij komen niet terug.
Vijf sterren is voor deze prachtige camperplaats eigenlijk te weinig. wat een mooie cp. over alles is nagedacht. het sanitair is brandschoon en ruikt zelfs aangenaam. er is zelfs een weegbrug. Erik en Karin zijn bijzonder vriendelijk en hebben er heel goed over nagedacht hoe ze het een camperaar naar de zin kunnen maken. we hebben het bij jullie geweldig naar onze zin gehad. dankjewel
Wat een mooie camperplaats. We zijn hier 1 nacht geweest, maar waren graag langer gebleven. Alles even schoon en keurig. Het is er heerlijk rustig. In de ochtend komt een soort SRV-wagen langs met een assortiment dat niet onderdoet voor een kleine buurtsuper in NL.Er is zelfs een omheind terrein waar je hond los kan zonder kans dat hij ontsnapt. Kortom een heerlijke plek waar we zeker terug gaan komen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden