@jan-Jonas
- 2019
een perfecte plek ik sta graag op dit soort plaatsen. ik hoop dat ze niet te snel bekeuren. ik kreeg een weeralarm dat ik vandaag niet de weg op moet gaan als het niet nodig is. ook scholen zijn gesloten in verband met de storm echt heftig deze keer nog niet eerder meegemaakt in Spanje. maar sta hier dus èèn dag te lang. 🤷♂️
ik heb er veel over gehoord, maar ik kwam aan om 15.45 uur het koste mij met hulp van andere gasten die er al een plaats hadden ca.30 minuten om in te boeken en de poort te openen. op het laatst maar gebeld dat de poort niet open ging, met de medewerker aan de lijn nog 4 keer geprobeerd maar ging niet open toen zij hij probeer te paal voor het uitrijden maar. gedaan,achter de code het hekje in toetsen ook niks toen * open 😁🍺
Op dit moment is er een grote renovatie aan de gang het aantal plaatsen wordt uitgebreid naar meer dan 20 campers ook komt er een vaste service plaats en een toilet gebouw. Ik ben hier vaak geweest en vraag mij af of er behoefte is voor zoveel plekken. Ik was hier vaak om te wandelen en eten en biertje drinken bij Malepartus een restaurant op de berg. wel ben ik nieuwsgierig wat dit per nacht gaat kosten.
Wat een prachtige plek is dit direct bij restaurant Wielens ik heb daar heerlijk gegeten op zaterdag 10 mei met familie iedereen vond het super lekker. zeer vriendelijk personeel ook zeel behulpzaam. ik heb de volgende dag nog een wandeling gemaakt, en middags een fietstocht wat een mooi gebied hier. Ik ben twee nachten gebleven ik kom zeker terug en bedankt familie Wielens voor de goede zorg het heerlijke eten en het mooie verblijf.
Op 23 maart aangekomen op de CP ASA Gaivota in Praia de Mira na een hartelijke ontvangst liep de eigenaresse Carla samen met mij over het terrein en vertelde in het Engels dat de CP in 2024 was geopend en gaf uitleg over gebruik van het sanitair gebouw en en de twee service plaatsen. Op de terugweg een plaats uitgezocht dicht bij het sanitair gebouw. Voor drie dan geboekt. Op 23 Maart kwam ik in de Camper ten val en Carla regelde een Arts enz.
Op 23 maart aangekomen op de CP ASA Gaivota in Praia de Mira na een hartelijke ontvangst liep de eigenaresse Carla samen met mij over het terrein en vertelde in het Engels dat de CP in 2024 was geopend en gaf uitleg over gebruik van het sanitair gebouw en en de twee service plaatsen. Op de terugweg een plaats uitgezocht dicht bij het sanitair gebouw. Voor drie dan geboekt. Op 23 Maart kwam ik in de Camper ten val en Carla regelde een arts. enz.
Ik stond alleen maar er was veel te doen op het sportveld een mooie rustige plek denk ik met voldoende voorzieningen twee kranen een toilet en een drinkwater dus prima voor elkaar ook vuilcontainers gezien ik stond alleen maar geen probleem denk ik.
ik was hier 9 dagen en heb fantastische wandelingen gemaakt, ook fietsen was hier goed ik kom zeker weer hier de eigenaar met zijn vrouw zijn Nederlandse voor mij makkelijk communiceren. op ca. 3.5 kilometer een perfecte supermarkt en leuke restaurantjes in de buurt op max 3 kilometer. perfect
Een fantastische plek ik ben alleen op reis en zoek rust en een mooie omgeving na circa 3 kilometer ben je in een prachtig gebied. de mensen hier zijn erg behulpzaam. ik heb voor 10 dagen geboekt en betaal 10€ per nacht deze prijs is vanaf 7 nachten en dat is zeker niet teveel alles aanwezig ik kwam op 11 februari 2025 en had alleen maar zon en alle winkels op max 1 kilometer wat wil je nog meer. prachtige fietstochten gemaakt ik kom zeker weer.
Dit is voor mij de perfecte plek winkels en restaurants op loopafstand. ik sta hier aan het einde van een grote parkeerplaats, ik denk voor de papierfabriek hiernaast de ingang fabriek is aan het begin parkeerplaats geen grote drukte heel af en toe een vrachtwagen. het voordeel is dat de poort permanente bewaking heeft die uitkijkt ook op de camperplaats. wat mij een veilig gevoel geeft.
een prima plaats voor 48 uur super om te wandelen voorzieningen: elektra, water, vuilnis gescheiden en er is een buis met dop om je fecaliëntank te legen de kraan voor drinkwater was niet eenvoudig om bij te komen. verder oké.
een rustige plek supermarkt op 160 meter. alleen adres klopt niet hij wil vanaf de 454 de bos in (geen pad) ook de coordinaten niet. (50.8546887, 9.4611235) dit zijn de juiste.
ik sta hier al twee dagen en blijf zeker nog een paar dagen je mag hier 7 dagen staan. het is vrij nieuw er zat nu nog geen water op de kraan wel kun je de fecaliën, grijs water tanks legen je staat wel wat scheef maar voor mij geen probleem ik heb al een mooie wandeling gemaakt prachtig wat een uitzicht. kom hier zeker weer.
ik ben hier nu voor het eerst dit is mijn 5 de dag. zeer nette en vriendelijke mensen alle voorzieningen aanwezig de stroom bleek 4 uur in plaats van 2 uur wat er op het bord staat dus viel mee. in de douche en toiletten ben alleen wezen kijken ik ben zelf voorziend fecaliën tank legen gratis grijs water elke dag emmer geleegd gratis. ik kreeg van de overbuurvrouw 4 paas eieren. dat was leuk gebaar even kletsen. ik kom hier zeker weer.
Sitecode: 20643
ik was hier met mijn camper op 2 november 2022. ik stond bij de ingang maar helaas vanaf 1 november gesloten. dit zou op camper contact aangepast moeten worden. op de Duitse Stelplatz Radar stond het wel goed. NKC aan het werk. Jonas
Een heel mooie rustige camping midden in de stad Emmen mooier kan je het niet treffen, ik was met de camper en had verder niets nodig maar heb overal rond gekeken. En ga er zeker nogmaals heen.