@jan-en-yvonne
- 2009
Prachtige ruime camperplaatsen. Het sanitair is ruim en wordt goed schoon gehouden. Giethoorn is met de fiets en het pontje in Jonen goed te bereiken. Boodschappen kun je doen in Blokzijl en Vollenhoven. Karin staat je overal met raad en daad bij. Komen hier zeker nog eens terug.
We zijn hier van 18 tot 25 juni geweest. Alweer voor de 2e keer. Mooie camperplaats. Prima sanitair en geweldige beheerders. Mooie omgeving om te fietsen. Komen zeker nog eens terug.
Van 21 tot 29 augustus zijn wij weer bij Peter en Nicole geweest. Alweer voor de 2e keer dit jaar en in totaal voor de 4e keer. We hadden weer een prachtige plek en onze dochter is ook nog 3 dagen geweest. Was weer ontzettend gezellig, zeker als Peter weer een praatje kwam maken. Over het sanitair hoeven we het niet te hebben, dat is in één woord perfect. Heerlijk gefietst en weer een stuk van het eiland gezien. Komen zeker volgend jaar weer .
Wij hebben van maandag 7 tot woensdag 16 juli bij Erik en Suus gekampeerd. Aan de fietsvierdaagse meegedaan. Heerlijk vis gegeten en op zaterdag een geweldige BBQ. Mooie plek op de camping. En Erik en Suus staan de hele dag klaar om je van dienst te zijn. Mooi en schoon sanitair. Heerlijk warme douches. De fietsroutes waren erg afwisselend. Komen hier zeker nog eens terug.
Wij zijn hier van 4 tot 11 juni geweest. Dit was tijdens het Pinkster arrangement. Wij hadden een prachtige plek en Manon probeert het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij vinden het fijn om zelf op stap te gaan. Maar wij hebben wel aan de aardbeien fietstocht en het 3 gangen vismenu meegedaan. Was geweldig georganiseerd. Chapeau. De smokkelroute hebben we ook gefietst. Prachtige tocht. Komen hier zeker nog een keer terug.
Wij zijn van 21 tot 29 mei hier geweest. Alweer voor de 3e keer. En het is hier nog steeds geweldig. Het plekje, het sanitair en het fijne contact met Peter en zijn vrouw (Nicole ?) maken je verblijf tot een feest. Heerlijk gefietst en genoten van het eiland. Daarom komen we in augustus weer. Met onze dochter.
Wij zijn hier voor de 2e keer geweest. Een geweldige camperplaats. Het sanitair is uitmuntend. De eigenaren komen geregeld even een praatje maken om te informeren of alles goed is. Prachtige omgeving om mooie fietstochten te maken. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Wij hebben hier 4 heerlijke dagen van 3 tot 7 augustus met onze camper gestaan. Heel vriendelijke beheerders en geweldig sanitair. Prachtige omgeving om veel fietstochten te maken, hebben we dan ook gedaan. Hopen over een paar weken nog een weekje te komen.
Alles wat hiervoor over Arie is gezegd kunnen wij voor 100% beamen. Wat een geweldige ontvangst en wat een behulpzame man. We zijn hier ivm de Elfstedentocht maar 1 dag. Maar hij was niet eerder tevreden voordat wij goed stonden en onze schotelantenne ook functioneerde. In een woord klasse
Hebben hier 1 nacht ivm Elfstedentocht per camper gestaan. Was door een Duitse Feestdag erg druk. Daardoor sanitaire voorzieningen overbezet.
Hebben hier ivm de Elfstedentocht met de camper 2 dagen op de stenen camperplaats gestaan. Voor dit doel was de plaats toereikend.
Zeer vriendelijke ontvangst en rondleiding gehad. Mooie verharde camperplek. Sanitair piekfijn in orde. Hebben hier ivm Elfstedentocht met de camper maar één nacht gestaan. Mooie omgeving om prachtige fietstochten te maken. Komen hier zeker nog eens langer terug
Hebben hier ivm Elfstedentocht met de camper 2 nachten gestaan op camperplaats 20. Mooi uitzicht op de haven. Sanitair prima in orde. Sneek centrum lopend en met de fiets prima te doen. Erg gezellige binnenstad.
Wij hebben hier van 14 tm 16 september 3 heerlijke dagen doorgebracht. Yvon en Ruud zijn heerlijke mensen en zijn elke keer als je ze tegenkomt heel belangstellend. Het is een geweldige camperplaats met ruime plekken. Het sanitair is zeer schoon en de douche heerlijk. We hebben 3 heerlijke dagen gehad en mooie fietstochten gemaakt. Mooie route om naar Kranenburg te gaan van Yvon gekregen. Het was in alle opzichten geslaagd. Komen zeker terug.
Voor het eerst hier geweest. 3 heerlijke dagen gehad. Camperplaats is tiptop en de eigenaresse is zeer belangstellend en komt elke avond even langs om te informeren of alles nog naar de zin is. Heerlijke fietstochten gemaakt. Het in- en uitchecksysteem is geweldig. Komen zeker nog eens terug.
We zijn hier voor de 3e keer geweest. Van 27 tm 29 augustus. Je voelt je hier altijd thuis. Prachtige camperplek. Alles is piekfijn geregeld. Weer prachtige fietstochten gemaakt. Maar er zijn nog veel plekken waar we nog niet geweest zijn. Dus we komen zeker terug. Jan en Yvonne van Haef
Hebben hier 2 heerlijke dagen (15 en 16 juni) gestaan. Prachtige cp. Sanitair heel mooi en schoon. Vriendelijke beheerders. Mooie omgeving om fietstochten te maken. Komen hier zeker nog eens terug.
Wij hebben hier van 26 t/m 28 mei gestaan,. Wat een geweldige camperplaats en ontvangst. Komen hier zeker een keer terug.
Prachtige camperplaats. Hebben hier 3 heerlijke dagen gestaan. vriendelijke ontvangst. 's-avonds worden er 2 eitjes gebracht. Klasse. Geweldig sanitairgebouw. Komen hier zeker nog eens terug.
3 dagen hier gestaan. Waren is een leuk stadje en met de fiets goed te doen. Wil je wat meer van de meren zien, gaat dat vaak over onverharde fiets en bospaden. Meer geschikt voor een mountainbike. Prijs inclusief stroom ongeveer € 30, wat wij voor een kleine camperplek duur vinden
4 dagen op deze prachtige camperplaats gestaan. Als je 400 meter langs de Bweg rijdt hoef je niet door het bos, is goed te doen. Het voormalige Nazi hotel is al grotendeels tot luxe appartementen omgebouwd. Een boottocht langs de krijtrotsen en Königsstuhl is zeer aan te bevelen. Binz heeft een prachtige wandelpromenade en winkelstraat
We hebben hier op 28 mei op weg naar Rügen gestaan. Ondanks dat we hier al om 10 uur waren, stond er al een bordje met "vol"., maar de Platzwart zei dat we nog wel een plaatsje konden zoeken. En idd er waren nog wat vrije plekjes en veel gereserveerd. Om te betalen in de automaat moet je euro's hebben en ook voor de stroompaal. Gelukkig hebben we bij Duitse buren kunnen wisselen.
Zijn hier op 26 en 27 mei geweest op weg naar de Oostzee. Vriendelijk personeel en 's - morgens heerlijk verse broodjes. Ruime plekken. Op de fiets naar het centrum van Lübeck goed te doen. Mooie stad met veel veel bezienswaardigheden en mooie winkels.
We zijn hier op 25 mei geweest. Schitterende camperplaats op loopafstand van het oude centrum. Veel winkels en op zaterdag was er een gezellige markt. Prachtig sanitair en aanrader.
We zijn hier 23 en 24 mei geweest. Bremen is goed per fiets bereikbaar. Goede plek. Alleen om in het toiletgebouw te komen moet je een kaartje voor € 1 trekken en douchen kost ook € 1. Mooie plek om Breken te bezoeken en fietstochten te maken. Camperplaats zelf biedt weinig.
Van 19 tm 21 september hier gestaan. Hebben al op veel camperplaatsen en campings gestaan, maar deze is echt uitmuntend. Mooie plekken op grind met een mooi grasveldje voor de camper om heerlijk In het zonnetje te zitten. restaurant ziet er gezellig uit. Vriendelijke ontvangst, komen zeker nog eens terug
camperplaatsen erg krap. In sanitairgebouw hangt een frituurlucht. € 15,50 en betaald douchen is de prijs niet waard.
Sitecode: 11992
Zijn van 13 t/m 15 september hier geweest. Mooie plek met uitzicht over het Lauwersmeer. Met de boot naar Schiermonnikoog. Hebben mooie fietstochten gemaakt.
Zijn hier voor 3e keer geweest. Hebben nu van 11 tot 13 september gestaan. De ontvangst en het verblijf waren zeer plezierig. Konden gratis met de trein naar Groningen en Leeuwarden. Vooral Leeuwarden dat in het teken van culturele hoofdstad van Europa stond, was erg mooi
Mooie camperplaats. Wij stonden op 1 van de 2 verharde plekken. Zeer vriendelijke eigenaren en schoon sanitair. Een aanrader om Workum te bezoeken.
Sitecode: 19056
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg over openbaar vervoer en andere interessante zaken. Van slecht voltage hebben wij totaal niets gemerkt. Gratis wi-fi en wasmachine. Misschien wat druk bij de wastafels 's - morgens maar dat is even aanpassen. Wat ons betreft een goede camping om Boedapest te bezoeken
2 en 3 juni hier geweest. Geweldige camping met alles erop en eraan. Daar betaal je best een aardige prijs voor, ook in het laagseizoen, maar het is de prijs waard.
Van 30 mei tot 3 juni hier geweest. Mooie camping om Wenen te bezichtigen. Prachtig mooie Fietsroutes naar Wenen. Alleen de plekjes zijn enorm klein en smal. Ook de sanitaire voorzieningen erg weinig voor het aantal plekken. Zal als het niet zo druk is wel meevallen, maar wij waren hier net dat Oostenrijk en Duitsland vanwege een feestdag een lang weekend hadden
Op 28 en 29 mei op deze camping gestaan. Leuke camping. Aardige beheerders . Sanitair idd gedateerd, maar wel schoon. Er zijn mooie fietstochten te maken. Broodjes service en kleine kaart. Al met al een fijne camping
Van 25-27 mei geweest. Mooie camping. Schitterend sanitair. Fietsroutes bij aankomst gekregen. Bezoek aan Museum Mauthausen aan te bevelen, erg indrukwekkend
Van 23-24 mei op deze camping geweest. Vriendelijke beheerders. Mooie schone camping met ruime plekken en schoon sanitair. Jammer dat er in deze tijd geen broodjes te verkrijgen zijn. Fietspaden zijn niet wat wij in Nederland gewend zijn. Op provinciale wegen kom je regelmatig voor wegafsluitingen te staan, waar natuurlijk alleen I het Tsjechisch uitleg wordt gegeven.
Zijn hier van 20-22 mei geweest. Mooie nette camping. Schoon sanitair. Restaurant goed eten tegen lage prijs. Bus stopt voor de deur en brengt je samen met de tram binnen een uur in het centrum van Praag. 70+ gratis openbaar vervoer.
Wij waren hier van 17-19 mei 2018. Ondanks dat wij al vroeg aankwamen was er een groot gedeelte van de camping al gereserveerd, waardoor Wij een plekje tussen de bomen konden vinden. Dus geen schotelontvangst. We vonden het desondanks een goede camping. Het centrum van Dresden is goed per fiets te bereiken en zijn mooie fietstochten te maken. Wat ons betreft een aanrader.
Wij zijn hier van 14-16 mei geweest. In het voorseizoen dubbele plek. Geweldig schoon sanitair. Je kan er mooie fietstochten maken. Het centrum van Leipzig is 20 km, is op de fiets goed te doen. Een aanrader
Wij zijn van zondag 15 tot dinsdag 17 april bij Kees en Anneke geweest. Wat een geweldige camperplaats. Mooie plekken en 's - morgens met alle Camperaars aan de koffie. Mooie fietstochten gemaakt. Er zijn allemaal gratis fietstochten beschikbaar.Kees en Anneke bedankt voor de gastvrijheid.
Wij hebben hier weer 5 heerlijke dagen doorgebracht. Komen hier nu al 9 jaar en af en toe zelfs 2 x per jaar. Je vindt hier alles wat je nodig hebt, centrum op loopafstand, gratis Wi-fi, broodjes service en douches die o.i. niet duur zijn. Voor €1,50 kun je 4 minuten heerlijk douchen. De eigenaar en het personeel doen alles om je verblijf aangenaam te maken.
Nu voor de 2e keer dit jaar op deze geweldige CP. Zelfs in oktober nu de temperatuur gaat dalen, Is het nog steeds goed vertoeven hier. Wij komen hier al 8 jaar en hopen er nog vele jaren aan toe te voegen.
Wij komen hier nu al 7 jaar en vinden het nog steeds een geweldige camperplaats. De ontvangst van het personeel is altijd zeer vriendelijk. Zij en de eigenaar staan altijd voor je klaar. Wij hebben de kwaliteit van deze camperplaats ieder jaar zien verbeteren. Dit jaar gratis Wi-fi met een zeer goede ontvangst. En als straks in juni het nieuwe sanitairgebouw klaar is, dan is het helemaal super.