@jan-ester
- 2022
Een parel!!!!! wat een heerlijke plek. Ruim opgezet, schoon sanitair, mooi uitzicht en super gastvrije eigenaren. Vanaf camperplaats kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Helaas morgen weer naar huis maar komen vast en zeker nog weer eens hier staan. Ga zo door!!!!
Prima CP. Dichtbij centrum, ongeveer 5 minuten lopen. Schoon sanitair. Zoals anderen ook al hebben aangegeven: koude douche en afwaswater. Dit is een punt van aandacht!! Ook zeker gezien de prijs. Verder kun je er mooie wandelingen maken.
Een heerlijke plek! Aan alles is gedacht. Mooie fiets en wandel omgeving. Sanitair super!! Vriendelijke ontvangst. Lokale producten te koop, zoals eitjes, ijs, kaas, zuivel en nog meer. We hebben GENOTEN. Bedankt 😊
Twee nachten hier geweest. Heel aardige eigenaren die het je helemaal naar de zin willen maken. Alles tip top in orde en ze leggen momenteel de laatste hand aan een gemeenschappelijke ruimte. Vanaf het terrein kun je prachtig wandelen en fietsen en mountainbike route Staphorst ligt om de hoek.
Een zeer fijne plek om hier te staan.. Super schoon sanitair, vriendelijke eigenaars en mooi gelegen! Je wandelt zo de natuur in. Rustige omgeving en de prijs is ook nog eens zeer aantrekkelijk. Wij waren er dit weekend voor de 2 e keer , maar ook zeker niet de laatste keer. Ga zo door!!!!
Afgelopen weekend hier gestaan. Heerlijk rustig en een perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. De MTB route Sleen ligt om de hoek en je kunt je fiets hier afspoelen en eventueel herstellen. Uiteraard ook even heerlijk gegeten in het restaurant! Sanitair was verwarm en super schoon!
ruim veld waar genoeg campers kunnen staan. Bij aankomst was er niemand, maar er is een infobord met informatie en wandelroutes. tevens kun je stroom en water krijgen. we gingen op de fiets naar Roskilde. bij terugkomst lag er een briefje klaar van de eigenaar die ons welkom heette en vriendelijk verzocht om het geld in de brievenbus te doen.
Heel vriendelijk ontvangst. met (h)eerlijke zuivel en ijs. Natuur en dorp dichtbij en een mooie schone toiletgebouw met alle faciliteiten voor de camper. Mooie fiets en MTB omgeving. Jan en Ester