@jan3sun
- 2019
- 2020
- Integraal
dit is inderdaad niet de ideale plaats zoals we dat verwachten. maar hé dit is we een van de armste delen van Frankrijk. daar gaat niet veel geld naar luxe; dus doe het ermee. je zit ingeklemd tussen de Maas en de spoorbaan, maar als je langs de Maas onder de brug doorloopt heb je een mooi veld met nette picknick tafels......aan de Maas. verder is het centrum op 200 meter met een bakker als eerste stop. zeker niet onrustig en geen slechte plek.
Sitecode: 2037
plaats is oké voor een verblijf. alle services zijn echter buiten gebruik vanwege geen onderhoud. klein gebied voor hondenuitlaatservice.
Plaats is mooi, groen en rustig maar smal voor grotere campers. moest worstelen met de incheckmachine, maar na 3 keer proberen lukte het. internetnetwerk is niet te vinden. gewoon niet beschikbaar, hoewel aangegeven dat het zou zijn
zeer rustige ligging, perfect om te wandelen. restaurant met biergarten. het is aan te raden om alleen lokale gerechten te bestellen.
Mooie cp die erg populair is. Wij hadden op het laagste plateau geheel links. Ik denk de beste plaats omdat daar wel wat schaduw is.
Sitecode: 20035
Blij geen plaats te hebben op de hoofdcamping. We stappen bij de zijruimte van de camping. Dat was perfect voor ons; niemand anders in de buurt. Extreem duur voor wat je nodig hebt / krijgt. Prijsdifferentiatie voor kampeerders is een must!
Rustige plek met losloop gebied voor honden
Rustige plaats niet ver van Kassel en de A44. Je bent snel weer een route.