@jan54
- 2015
zoals een camperplaats hoort te zijn. Vriendelijke ontvangst met 2 verse eitjes. die heerlijk waren. ruime vlakke plaatsen met vergezicht over het groen. Openluchtmuseum Damhuus nabij en is een aanrader. al met al 2 heerlijke rustige nachten in een groene omgeving.
hoe 2 nachten in alle stilte doorgebracht. geen geluidslast van de weg. Er zijn wel landelijke geluiden die bij een melkveebedrijf horen.😉 goede vlakke plaatsen en zeer ruim opgezet.
2023
2 rustige nachten doorgebracht. Aanmelden en betalen via de site verloopt soepel. Ontbrekende data blijken al gereserveerd te zijn! Ook bij aankomst kan gereserveerd worden. Volledige sani zou in 2022 gereed zijn maar is hen nog niet gelukt. Bar, terras en frituur op loopafstand. Mooie fiets en wandelroutes.
De Jeton voor het watertrappelt is te verkrijgen op het gemeentehuis/Marie. Heelaas is de service nog niet aangesloten maar daar wordt aan gewerkt werd verteld. Mooie rustige omgeving en een leuk historisch stadje. Drinkwater is in t centrum bij de pomp te halen, prima kwaliteit.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Maar liefst 8 dagen hier doorgebracht. Als je van de natuur en paarden houdt is dit een toppertje. Daarnaast gastvrij en met alle voorzieningen, incl snackbar en bar aanwezig in de manege.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De lokatie ligt achter een paar huizen dat via een smal weggetje te bereiken is. Het is grasland. Voor een dorpje van ruim 900 inwoners is het bijzonder goed ingericht. Lozen, innemen, vuilnisemmers, alles aanwezig en de bakker zit 50 meter terug in het straatje; helemaal prima voor ons.
Op deze boerderijcamping stonden we 3 dagen met onze camper. Alle plaatsen hebben een mooi vrij uitzicht op de landerijen en paardenweide. Een bijzondere locatie waar je gastvrij wordt ontvangen en ook nog van alle gemakken voorzien. En fietsroutes te over.
De foto’s zijn erg gedateerd. Het is nu een vervallen en erg rommelige situatie. wij voelden ons niet erg thuis in zo een slordige omgeving.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden