@janalbertschoneveld
11 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

20 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
De CP is eigenlijk onderdeel van de camping Nusiglie en kost € 12,- per dag. Maar dan heb je ook alle faciliteiten van de camping incl stroom. Douche kost € 1,- Prachtig uitgangspunt voor grand Paradiso en wandelmogelijkheden. Veel speelmogelijkheden voor kinderen. Hoogte ca 600m. De coördinaten kloppen niet maar in het dorp staat de CP goed aangegeven
Prima CP. We stonden hier alleen. In het dorp is een goede wasserette en supermarkt. Vers water tappen en stroom gratis.
Deze CP is opgeheven (zie foto)
Voor deze CP aan de ingang van een prachtig natuurpark betaal je € 13,- per nacht, maar dan heb je ook alle faciliteiten van een camping incl. stroom. De CP verdient dan ook wel een 9, echter jammer dat de wasgelegenheden door een tiental jongens gebruikt wordt als hun plaatselijk jeugdhonk. Met veel lawaai nemen zij als het ware de hele CP in bezit. Jammer
Volledig ingerichte CP echter niet meer in gebruik. Zie foto’s Je kunt er nog wel een nachtje staan volgens de mevrouw van de trattoria maar de meeste campers rijden door naar Oropa.
Prima CP met alle voorzieningen behalve stroom maar wel gratis. In het 14e eeuwse dorpje kun je genieten van de Piëmontese keuken voor een schappelijke prijs.
Heerlijk rustige camperplaats aan het einde van de weg, dus bijna geen verkeer. In het weekeinde kan het druk zijn met Italianen die verkoeling zoeken in de bergen. Wij betaalden € 13,- per nacht en het tarief voor het weekeinde is € 20,- voor 2 dagen. Voor een week betaal je € 50,- Stroom kost € 2,- per dag. Een aanrader voor liefhebbers van bergwandelingen. Goed restaurant met vriendelijk person