@janborkent
- 1994
de sterren zeggen genoeg. perfecte plek Jan en berta oet eater
niets aan toegevoegd pracht plek en wat een rust alles v wat je nodig hebt voor het camperen is er. gr jan en berta
een pracht van een lokatie m'n,geschikt voor gezinnen met (kleine)kinderen,uitstekend sanitaire voorzieningen,kortom een geweldige aanrader.
heerlijke plek,rust geen gedoe,tomaten uit eigen tuin worden uitgedeeld,de dhalia corso in rekken is een aanrader,prachtige omgeving voor de fietsliefhebber. Jan en Berta
waren 14/15 sept op deze camping,wat ons betreft helemaal niks mis mee,word goed geïnformeerd over de omgeving die prachtig is,hebben verder perfecte 2 dagen gehad. gr jan en berta
prachtige plek,goede voorzieningen alles inclusief alleen de overnachting is geen 20,50 maar 24,50 als geen svr lid bend
prima plek voor een paar nachten
prima locatie grote plaatsen schoon sanitair. voor de camperaar echt een aanrader.
9 10 en 11 okt hier geweest pracht plek met goede voorzieningen omgeving zeer geschikt om te fietsen. eigenaren zeer vriendelijk behulpzaam kortom een aanrader.
Een lokatie met alles wat een camperaar wenst aan doodlopende weg (dus geen verkeer) prima douche en wc. Mooie omgeving om te fietsen, een echt polderland.
Sitecode: 19090
van 21/8 tot23-8 hier geweest, pracht plek, met alles aanwezig voor de camperaar. mooie fiets omgeving
pracht plek, mooie omgeving om te fietsen, aardbeien plukken in Mander. kortom super en je wordt vriendelijk welkom geheten.
Hier geweest van 05-06 tot07-06. Pracht plek, genieten van de rust, de eitjes de omgeving. Super voor de camperaar, die heeft niet meer nodig,dan wat hier geboden wordt. Compliment voor de eigenaren.
Pracht pek met alles wat een camperraar nodig heeft.
We hebben hier van 5 juli tot 9 juli gestaan. Prachtige plek met weidse uitzichten, prima sanitair, douche enz. Een camperaar heeft niet meer nodig. Alles aanwezig. Plaats Ambert is de moeite waard. Met name donderdags op de markt hier is het echt nog een sociaal gebeuren. jan en berta borkent
Van 22 sept tot 25 sept hier gestaan, goede plek van waaruit men kan fietsen en wandelen. Mosel radweg loopt langs de camping. Broodjesservice, douche 1 euro. Verder alles wat voor een camperaar wenselijk is. Alleen het inleveren van vuilnis kan van 11.00 tot 12.00 uur onder toezicht.
hebben hier 3 nachten gestaan; prima plek met alles wat de camperaar nodig heeft; goede mogelijkheden voor fiets liefhebbers. prettige ontvangst; rondleiding op bedrijf super.