@jander
wat een superleuke, kleine camperplaats is dit! 3 plekjes, er is water en stroom en je kunt je toilet legen. Heel hartelijk ontvangen en nog een mooie witte kool cadeau gekregen! superbedankt!
2022
mooi gelegen, goed bereikbaar, vriendelijke ontvangst, veelbelovende camping in opbouwfase, buitengewone doelmatige hulp van campingbeheerders bij het verkrijgen van medische noodhulp en medicijnen bij onverwachte ziekte.
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Sitecode: 20329
Mooie, in een bos gelegen camping. Vaste en toeristische plaatsen door elkaar. Prima sanitair (met wc bril en papier en goede douches!). De ontvangst was vriendelijk, wel even bellen bij het toegangshek. In mei, gedurende het weekend was het stil! Anders misschien wat last van de weg!
Mooi plekje, dicht bij de Loire, op zich rustig en stil, maar wel dichtbij de trein en bij een kleine weg. We betalen 12,90 per nacht inclusief stroom. Het sanitair is netjes, met bril en papier! Bij aankomst is er geen personeel maar er hangen telefoonnummers en als we die bellen is er binnen 5 min een aardige dame (in het achter de camping gelegen restautant) en kunnen we een plekje kiezen.
Parkeerplaats waar je voor het parkeergeld (wat je toch betalen moet) ook mag overnachten. Stukje lopen naar de gratis pendelbus of wandelen naar de berg. Geen faciliteiten.