@janedgar
grote erg georganiseerde camping, geen uitlaatplek voor de honden, wij hebben hier 1 nacht gestaan zijn doorgereden, waren voor 1 nacht 2 personen met asci 28 euro kwijt.. geen aanrader dus
De kavels zijn benauwd klein zodat de irritatiegrens snel bereikt is, erg commercieel:gasten betalen 5 euro pp, huurauto kost 5,80 pd extra, belachelijk beleid wb honden:je moet ieder plasje desinfecteren terwijl de camping vol zit met katten, wassen is een echt probleem te weinig slechte wasmachines, tis een gevecht, sanitair zwaar verouderd vaak koude douches. La Herradura ligt ingesloten tussen hoge bergen, geeft ook een benauwd gevoel..
Zeer vriendelijke eigenaren, sanitair verouderd maar ik hoorde dat ze het geheel gaan vernieuwen. Douchen is overdag niet mogelijk vanwege de vele kanoers, die aanmeren. Kanoen over de Lesse is file varen...
Super mooie plek, hele vriendelijke havenmeester, gezellige restaurantjes vlakbij, super schoon sanitair met wc papier, vrij douchen. In een woord: super gave plek!
Prijs is 28 per nacht en 4 euro per huisdier.... Wij zijn binnen een uur vertrokken, desolaat alleen caravans, zeer zakelijke eigenaar betaald is betaald, geen cent teruggekregen een geld jager dus. Geen wc papier, en voor de douche moet je betalen. Geen aanrader dus!
In 2022 stonden wij hier erg gezellig maar nu in 2024 geboekt oa voor een festival en bleek het 43 euro te kosten?
Een super mooie plek, staan geheel vrij. Lieve eigenaren welkom gevoel. Een jeu de boulle baan, een vijvertje waar je mag zitten, een vuurplaats top!
Ook wij stonden voor een dichte deur op vrijdag... Vanwege een muziekfestival in Jelling, alles zat bomvol zijn het platteland op gevlucht
We hebben hier prima voor niets gestaan als je geen elektriciteit nodig hebt. Water en wc afvoer aanwezig. De stad Aalborg op loop afstand bekeken. Vlakbij geweldige restaurants aan de haven
Wij hebben hier twee nachten gestaan, grote plekken veel vrijheid. Geschikt voor families met kinderen, speeltuin kleine dierentuin. Wij waren de enige camperaars verder alleen caravangangers. Hoofdzakelijk Denen. Minder:voorzieningen zijn wat gedateerd afwassen daar is een probleem, alleen kleine wasbakken.. Verder een winkeltje, mogelijkheid om mee te eten ik geloof 1x per week, ik heb geen wasmachine gezien. Dumpplaats wc is super klein,
Onaardig ontvangst, alleen in het Spaans, maar plek rustig in januari, veel ruimte mooie plek om te genieten van het mooie weer, met de honden ook goede uitlaatplekken, betaalden 30 euro p/n voor 4 nachten
Een prachtige omgeving, vriendelijke eigenaar, je moet wel zelfvoorzienend zijn. Heel erg rustig we hebben hier met veel plezier gestaan. 1 minpuntje:de vuilwaterplek is erg onhandig, zou ik aanpassen...