@janiedema
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Leuke kleinschalige camping aan de rand van de stad. Vriendelijke mensen en prima sanitair. Wel is het even schrikken als je ziet dat de twee douches met een doorzichtige wand van elkaar gescheiden zijn. Gelukkig vind de rest van de gasten dat ook en dus gaat iedereen om de beurt. Een nieuwe wand zou dit een vijfsterren plek maken.
April 2026
het is en blijft een voormalige parkeerplaats op een bedrijventerrein. Maar. met de uiterst vriendelijke beheerder en relaxte bezoekers wordt het al een stuk huiselijker. de faciliteiten zijn hardstikke schoon en goed bijgehouden en alles is aanwezig. de prijs is conform de Deense hoogte en de ligging is perfect. 10 minuten fietsen naar het centrum. topplek.
prima camping, vriendelijke service, ook al vooraf. schoon sanitair.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 2032
vriendelijke ontvangst net als een mooie bevestiging op mijn reserveringsmail. van de drie sanitaire voorzieningen zijn er twee gesloten omdat het erg rustig is op de camping. dat is prima, zo blijft het bezoek een beetje geconcentreerd. supermarkt is dichtbij net als de stad (10 minuten fietsen). niet hoogdravend maar zeker zijn geld waard
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.