@janjo63
- 2018
Super kampeerplaats, sanitair super schoon! Alles wordt aan de automaat betaald en bovenal is het 's nachts rustig!! Een echte aanrader en wij komen graag terug 😃🌻
zeer aardige ontvangst maar het sanitair zat ondergronds 🤮 zelden zo'n slecht onderhouden douche en kapotte wc-deksel etc. gezien. Jammer dat de omgeving erg mooi is!
Een mooie plek, je moet zo ver mogelijk naar het water zijn omdat de straat erg luid is 😏 Al het andere is geweldig, vooral schoon! Sanitair super gul. Het laagseizoen is ook veel stiller. Ik wil er niet zijn in juli.
Sitecode: 20170
We waren zeer tevreden !! De douches en toiletten werden meerdere keren per dag schoongemaakt. De laatste renovatie was 2012 en ze zijn er trots op 😉 De trein stoort niet. Kortom een rustige, vooral schone plek !! We komen terug!
Kleine, schone plaats direct aan het water. Met de fiets kunt u een prachtig pad over het water naar Hann.Münden rijden!
Sitecode: 20152
Wij waren er bijna een week in mei! Geweldige plek, aardige mensen, schoon, een beetje organisch en eco 😃🌻! Kom nog eens. U kunt de omgeving op de fiets verkennen