@janklungel
prima voorzieningen. Apart sanitair gebouw met alles warm water Enig nadeel is dat op loopafstand geen supermarkt aanwezig is
Nette plek.keurig schoon .via Thermen aanmelden .vriendelijk geholpen nette sauna en gezellig bistrootje. super markt plaatsje dichtbij
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een leuke plek mooi verhard en verlicht en stroom alles gratis als je de sauna gebruikt. sauna is super en verder kan je er heerlijk eten.Echt iets om snel terug te komen LENI en JAN Stove
2023
Beter kan je niet wensen! Alles ziet er tip/top uit. Mooie grote verharde plekken met gras er om heen,. Water om af te wassen is lekker heet. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker terug.
prijs kwaliteit in orde. Stonden er een maand voor 300 euro excl stroom 1 KWh 60 cent iets gedateerd maar goede douches met prima warm water )ook voor afwassen) Men is heel behulpzaam met het op de plaats zetten van de camper. Lidl op 2.5.km
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
leuke rustige locatie. Chemische toilet lozen op Festplatz ca.150 m.
schnitzel was prima, De ijs/fruit coupe (5.75 euro) werd opgediend met een klein plastic kinderlepeltje. De aanbevolen fietsroute liep vast op een pontje dat ivm Corona uit de vaart was. Toen wij de eigenaar hierover aanspraken zei hij dat dat zijn probleem niet was Foei!!!
2019
Rommelige camperplaats. Wordt veel gebruikt door vaste bezoekers Wij konden er eind mei nog net op. Licht ging op rood dus voor vreemdelingen blijft de slagboom dicht. Men kende echter een truc waardoor er nog meer campers op konden. Daardoor overvol.
stonden hier begin juni. Als je nummer 3 of hoger bent kost het moeite om de camper een beetje horizontaal te zetten, Super markt op 5 minuten lopen
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
goede plek voor de saunaliefhebbers Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel