@jannelwillems
Wat een prachtig gelegen camping ! Ook het restaurantje was prima! Heel vriendelijke ontvangst en service, maar wat jammer van het sanitaire. Echt onder de maat !
vooral heel vriendelijk personeel ! Ruimte genoeg voor camper 7,5 mtr . Sani is oké !
wij sluiten ons aan bij alle positieve geluiden over deze bijzondere Camperplaats. José-Marie biedt een onovertreffelijke service! Let wel op de aanrij-route, dat je niet in het stadje belandt. Vanaf Murcia afslag 141 nemen en vervolgens Bullas linksom passeren.
Finca Alegria is een fijne camperplaats met een goede sfeer in een natuurlijke omgeving. Vriendelijk personeel, ook in het restaurantje waar een lekker menu del dia geserveerd wordt. Het sanitair moet wel gemoderniseerd worden! in de omgeving kun je mooie fietstochten maken. Wij hebben hier fijne dagen doorgebracht!
Sfeervolle ambiance in de olijfbomen-tuin van Gino. Leuk voor een paar dagen. Gefietst in mooie omgeving naar dorpen in Castelli Romani. Veel informatie van Gino.
Een zeer goed verzorgde camping vlak aan zee met een relaxte sfeer. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is prima. Op 300 mtr vissers-haventje met prima restaurantjes.
Prachtige camping, vriendelijke ontvangst, goed sanitair, ca 2,5 km ri centrum Malcesine, goed restaurant naast de camping