@janpieter
- 2008
- Knaus Halfintegraal
- 2020
Wij begrijpende reviews niet. Gewoon een parkeerplaats naast en huis in een dorp. Kleine plekjes voor 5 campers. Totaal geen sfeer.
Overnachten is niet meer toegestaan.
Eenvoudige camperplaats zonder voorzieningen. Als je het geluk hebt om eerste rij te staan dan is het uitzicht geweldig. Vooral als de zon ondergaat. Pas op want je gsm schakelt over naar UK.
Nette camperplaats aan zwemvijver. Hoewel we niet van te voren hadden gereserveerd konden we op de zaterdagavond aanschuiven bij het diner met livemuziek. Goed verzorgd en heel gezellig.
Prima cp municipal. Goede sanitaire voorzieningen en een nette verversingsplaats voor campers. Jammer dat er in het dorp s'avonds geen behoorlijk restaurant open is.
Prima plaats met uitmuntende. service. Voor herhaling vatbaar. TJ.
Uitstekende nieuwe CP. Zoals een moderne CP moet zijn. Schoon sanitair. Afwasplekken. Voldoende info en redelijke wifi. Goede opstelplaats en mooie borders. Fijne ontvangst door enthousiaste beheerster die nieuwe gasten voorziet van eieren. TJ.
Gewoon een prima camperplaats met alles wat een camperaar wensen kan. TJ.
onbetrouwbare beheerders. ik vroeg om een camperplaats en kreeg te horen dat die vol waren. wel was er plaats op het tentenveld voor €6.50 meer. de volgende 4 dagen bleek de camperplaats nog niet half vol.
Prima moderne cp. Schoon sanitair met toiletpapier. Ruime plaatsen en betalen met tikkie.
Eenvoudige camping met simpel sanitair. Zwembad is heerlijk bij warm weer. Relaxte leiding. 26/7/18.
Uitstekende plek. Alle voorzieningen aanwezig m.u.v. lozen afvalwater. 7/8/18.
Sitecode: 19725
prima plek. schoon sanitair toegankelijk van 08.00 _ 20.00 uur. heerlijk rustig.
slechte ontvangst. men wil kennelijk geen camperaars voor een nacht. stroom en wifi extra betalen ondanks acti. geen tv ontvangst.
Wij hebben hier 5 en 6/5/18 gestaan. Prima plaats. Rustig. Schoon sanitair. TJ.
prima.
Heerlijke rustige camping met keurig sanitair. Komen zeker nog eens terug want fietsen is hier eindeloos.
Wij stonden hier op 16 mei 2016.Camperplaats in ontwikkeling. Prima plek voor rustzoekers met ruim zicht.