@jansh
- 2017
- Bürstner Ixeo Time IT 726G 30 Year Edition
- 2017
We werden geweigerd omdat we twee honden bij ons hebben. Terwijl op deze site staat dat hondeN geaccepteerd worden. Eerder zijn we hier geweest zonder honden, op zich een prima camping.
Een prachtige camping met vriendelijke beheerders. Prima sanitair, WiFI en heerlijk gras met grind plekken voor je camper. een aanrader
deze camping is vergaan en gesloten. haaal hem uit de App.
Na diverse mails waarin het ACSI tarief (€27) bevestigd werd, kregen we bij aankomst te horen dat ze geen speciaal tarief deden. Met ACSI kaart konden we vertrekken zo werd ons op botte wijze te verstaan gegeven. Dit is georganiseerd, dat ligt er duimen dik bovenop. Wel reclame met ACSI maar geen korting.
erg duur. ondanks dat ze aangeven dat ze de ACSI korting kaart accepteren en ruim in de acceptatie periode is, werd dat kortaf geweigerd. korting deden ze niet aan, sterker nog, om de camper te verzorgen moesten we flink bijbetalen. 55 euro en dan nog 9 euro voor een beetje water. De plaatsen zijn een chaos omdat het "free for all" is en de camping elke avond bomvol staat. er is een strandje (kiezel) waar je kunt zwemmen. sanitair is netjes.
na vele pogingen eindelijk contact gekregen. De receptie neemt alleen tussen 12 en 13 de telefoon aan en mailen doen ze ook niet aan. in het gesprek vriendelijk geholpen maar bij het boeken blijkt dat er geen huisdieren welkom zijn. De info op CamperContact klopt dus niet.
De toegang is een ramp voor (integraal) campers. 5cm aan beide kanten ruimte en ook woeste tegenliggers die jou achteruit willen dwingen. An de telefoon wordt gezegd dat er plek is maar bij aankomst wordt je met 8 gelijk teruggestuurd over dat ramoen weggetje. alleen voor buscampertjes en dan nog.
Rampzalig ! De receptie stuurt je de camping op met je camper, zoek maar een plek. Vervolgens zijn het overal super smalle doodlopende straatjes en alles bezet. Als je vervolgens vastloopt en te voet gaat kijken of er ergens een plekje vrij is dan wordt je direct belaagd door een horde Duitse overwinteraars die je wel even agressief duidelijk maken dat je weg moet wezen daar. Een ervaring om nooit te vergeten en ook reden om niet terug te komen.
kleine verwilderde en modderige plekken. Veel kabaal van Parc des Expositions. Fietspad prima. Erg duur ook. Voor bezoek Bordeaux prima, daarna snel weer weg.
op 30 september alles stijf dicht. Zag er ook niet heel uitnodigend uit.
hele fijne camping voor een onderweg overnachting. Strikte rust periode van 12 tot 15 uur. Mooi aangelegde plekken met eigen tuin terras. Uitstekend restaurant met Biergarten om de hoek.
op zich een fijne camping. Alleen een nare streek van de beheerder om te zeggen dat alle restaurants in de buurt dicht zijn als zijn restaurant op dinsdag dicht is. Alle restaurants in de buurt zijn op dinsdag open, en ze zijn ook erg goed. Alles verder dik in orde op deze camping.
erg fijne CP met alle faciliteiten. Je krijgt de sleutel van het hek en je kunt gaan en staan waar je wilt. Eigen vervoer is wel gewenst, er is niks in de buurt. Ze hebben een huurauto uit de buurt voor ons geregeld, daardoor konden we het hele eiland over crossen. Met de camper is dat geen doen, alleen de hoofdwegen zijn bruikbaar voor de camper. Super relaxed verbleven daar. Overdag wat locals die het zwembad bezoeken, geen last van.
Dichterbij Lucca verblijven is niet mogelijk. Alles keurig geregeld en zeer betaalbaar. Eigenaar Guido is trots en geeft altijd een rondleiding. Je staat binnen de omheining maar buiten met alle faciliteiten. Je kunt ook binnen staan.
erg fijne camping met mooie vlakke plaatsen aan zee. De bar is ook heel fijn op loopafstand en als de batterijen van je afstandsbediening leeg zijn (geen EK 🤭) dan wordt iemand gebeld en die komt dan nieuwe brengen. Super aardige behulpzame mensen. Het sanitair werd nieuw gebouwd toen wij daar verbleven. De helft was al klaar, super modern en luxe. De camper verzorging g was nog improviseren maar dat komt ook snel goed. een aanrader.
overgeorganiseerd, veel te duur en smerig. ze laten je de eerste overnachting 2x voor de honden en mensen betalen. er komt ook nog idioot hoge toeristenbelasting bij. overslaan deze camping, er zijn betere in de buurt.
Sitecode: 19179
Fijne camping. De broertjes regelen alles strak. Prachtig uitzicht vanuit het restaurant (meteen bij aankomst reserveren !). Jammer dat er een club met Franse giga campers was, daardoor alles bezet.
Hele mooie terrassencamping met uitzicht op de Golf van Corinthe. Fijn restaurant. In de buurt verder niks. Veel zwerfkatten en een hele leuke camping hond (Labrateckel). Kiezelstrand voor de deur. Aanrader voor een kort verblijf.
Mooi aangelegde camperplaats. Mooie faciliteiten. Jammer dat ze net een "We zijn er bijna" groep (NL) binnen hadden. Wat een plaag is dat, een run op alles wat de plek te bieden heeft. Het restaurant is niet open maar voor deze groep werd een uitzondering gemaakt, leek wel een Bierfest met al het gezang. Naar het strand is prima te fietsen, daar restaurantjes in overvloed.
Hele mooie camperplaats met schitterend sanitair. Naast camper servicebedrijf. Ze zijn pas sinds dit jaar echt open en er wordt nog aan gebouwd. Tijdens ons verblijf werden de wasmachines geplaatst, wij hadden de eer de eerste te zijn. Perfect om Athene of Poseidon tempel te bezoeken. Voor restaurants moet je echt naar de kust of de stad. Een camperplaats met alles.
Fijne camping met een heerlijke bar/restaurant aan zee. Naast de bar ook de tweede ingang, aan de zijkant de hoofdingang maar daar gebeurt weinig. Had wat medische hulp nodig en werd super goed geholpen door de beheerders. Ze regelde dat de arts en de apotheek langer open bleef en werd door de taxi overal naartoe gebracht. De behulpzaamheid is erg bruikbaar op zo'n moment en ze nemen geen halve maatregelen. Stadje Tolo prima te fietsen.
Strak geregelde camping. Ook hier veel Duitse burchten die helemaal volgebouwd zijn. Veel, heel veel zwerf katten. Prima sanitair met heel aparte led strips, blauw voor de heren, rood voor de dames (de strips kunnen blijkbaar geen roze). Restaurant dicht maar om de hoek (300m) een heel goed alternatief. Stadje is erg grappig met goede supermarkt en tig restaurantjes.
Heerlijk relaxte camping direct aan zee. De eerste rij plaatsen zijn volgebouwd met Duitse bunkers die niet meet van hun plek kunnen door alles war eraan vastgemaakt is. Fijn strand, redelijk sanitair maar het lozen van het chemisch toilet is een ramp. Kotsend van de stank en de drek kom je er vandaan.
Op zich een goede camping gezien de locatie. Alle archeologische plekken makkelijk te bereiken, wel klimmen en dalen. Antiek maar goed functionerend en schoon sanitair.
hele fijne camping. Mooi zandstrand voor de deur dat heel lang ondiep blijft. Grappig en zeer betaalbaar zelfbediening restaurant op de camping. Winkeltje met vers brood en best veel artikelen. Van de bar, ook heel fijn, heb je geen last. Wij stonden voor aan zee, daar heb je elke avond een adembenemend mooie zonsondergang tussen Zakinthos en Kefalonia. Echt een aanrader.
de camping zelf is OK. Sanitair is ver beneden peil, alleen van die hurk toiletten en zeer beperkt in aantal. Overal zijn regeltjes voor. Zelfs een boete als je een boom beschadigd. Dat wil je sowieso niet, maar een aankondiging van een boete als je het toch doet. Heel apart hier. Restaurant ook dicht medio mei, je wordt wat ongeïnteresseerd doorgestuurd naar het dorp. 1 nacht is meer dan genoeg en dan wordt je meteen naar de 2e rij verbannen.
je moet even voorbij het vervallen bovenste deel van het terrein zijn. beneden werkelijk schitterend uitzicht en mooi kiezelstrand.
unieke locatie op wereldschaal. de beheer laat het zoeken naar een goede plek over aan de gasten. kleine plekken waardoor sommige gasten 2 (en soms 3 met aanhanger) plekken bezetten. goed restaurant. sanitair niet heel modern maar prima.
werkelijk schitterende camping met modern sanitair. ook heel goed restaurant en een bar. mooi zandstrandje voor de deur, lang ondiep. zeer vriendelijke beheerders. alles kan, niets is teveel. een aanrader.
Leuke plek met allerlei leuke extra's. Boten geven een drukte van belang. De Imbiss om de hoek maakt heerlijke Duitse gerechten. Leuk stadje om de hoek. Wel heeeel duur.
zeer schone en rustige camping. Bij het centrale gebeuren is het een gezelligheid van belang. Er wordt gekookt, kinderen spelen erop los. Er is van alles te doen.
mooie kleine camping. er wordt wel een extra plek gemaakt als het vol is. Sympathieke eigenaar die zeer behulpzaam is.
de route planners sturen je een weggetje in dat afgesloten is. "Nature d'eaux - Spa à Valence" zegt het bord naast die weg. en er staat een ieniemini bordje dat de camping ingang iets verderop zit. deze bordjes volgen en je kunt er vanzelf. hele mooie camping, prachtig sanitair en ruime plaatsen.
mooie plaatsen. het privé sanitair is gerenoveerd, buiten hetzelfde, binnen modern en goed. alleen inchecken.... het staat hier stijf van de regeltjes en denk maar niet dat ze daarvan afwijken. van aanrijden tot op de plek staan was meer dan een uur, en wij waren de enige. verder alles aanwezig en fijn fietsen langs de rivier.
het belangrijkste eerst. de receptie is verplaatst naar de landzijde van de camping. de oude ingang heeft ook een hoogte beperking op 3.20 meter (spoortunnel) en je kunt daar niet meer inchecken. N41,0812954, O1,1111138 zijn de GPS (Google) coördinaten nu. Aan de
een wonderlijke plek met de perfecte ligging voor bezoek aan de stad. een auto overslag bedrijf dat een deel voor campers heeft ingericht, wasmachines, douches, camper service .... alles is er. bij de toegangswegen niet nadenken, gewoon de nav volgen en je niks aantrekken van de inrij verboden, wij werden door de politie doorgestuurd. voor stadsbezoek een aanrader, verder een troosteloze toestand.
Sitecode: 19402
Alle plekken op een paar na, schots en scheef. En je zakt zomaar weg in het zand tot aan je assen. De trekker is nabij maar fijn is het niet. Sat ontvangst kun je vergeten. Verder wel goede camping.
op zich een prima camping. elke avond loopt het vol. geen enkele plek is vlak, veel gedoe met de blokken. slechts 1 sanitair gebouw open, daardoor wachtrijen voor de douches (die verder wel prima zijn). 'het' gebeuren is te belopen, maar buslijn 4 (halte campo del futbol) is voor 1 euro pp beter. nog luxer is RadioTaxi bellen, wordt je voor 9 euro per rit naast de kathedraal afgeleverd. ook het grote moderne winkelcentrum is de moeite waard.
mooi aangelegde camping. kleine plaatsen maar verder alles dik in orde. leuk tapas/pizza restaurant. campers tot 7.5m gaat prima, daar boven steek je uit over het pad en blokkeer je de doorgang.
Camping gesloten, de beheerder is in het ziekenhuis opgenomen volgens een tuinman. camping ziet er goed uit van achter het hek.
Goed verzorgde camping met personeel dat zijn best doet om er wat van te maken. In de omgeving niet heel veel spannends te beleven hoewel fietsen in de omgeving een oase van rust met mooie uitzichten is. Keurig sanitair, ruime plaatse en een brandschone snackbar met lekker en goed klaargemaakt eten. Kortom, een aanrader.
nog steeds walgelijk vies. maar nu ook overdekt met zonnepanelen zodat die van jou niet meer bij laden. ook satelliet onmogelijk. als er iemand een deur dichtslaat dan is heel de camperplaats wakker door de echo via de overkapping. stoom aansluiting gen ontbreken nog altijd. wij zijn gevlucht naar de bus parking en nemen het warmdraaien van de bussen maar voor lief. het zou goed zijn als NKC zich eens gaat bemoeien met dit soort extreme plekken
zeer complete camping naast het strand en op fietsafstand van dorp en Camargue. door de omvang en matige bewegwijzering is het wat spoorzoeken om je plek te vinden. prima sanitair en een super mooie camper verzorging plek. voor maar liefst 4 camper gelijktijdig. waanzinnig mooi strand waar honden toegestaan zijn.
Fijne camping met fietspad naar het stadje. Alles faciliteiten aanwezig en ook netjes verzorgd. 1 ster minder omdat 1 van de 3 toiletgebouwen simpelweg afgesloten was. Dat is niet OK als de camping volledig bezet is, dan maak je mee dat alle douches bezet zijn en je een uurtje in de wachtrij zit.
Sitecode: 91948
Uitstekende plek, ruim en van alle gemakken voorzien. doet wat massaal aan maar valt in de praktijk mee.
te midden van het feestgedruis een oase van rust met een relatief rustig strand. Honden zijn op het strand niet toegelaten tijdens de bewaakte uren maar daar buiten wordt het gedoogd. Op de dijk aan het strand zijn iets van 10 plaatsen, deze zijn geweldig vanwege het uitzicht, de zonsopkomst en de koele wind. wel lastig oprijden, je moet er achteruit op en dan moeten alle buren luifels en stoeltjes binnen halen.
hele fijne camping. grote plekken en alles super netjes. Fijne bar en take away. ook mini market met essentiële zaken en vooral verse broodjes aanwezig. in de omgeving is eigenlijk alles te vinden. ook het dorpje is voorzien van alles wat je op vakantie nodig hebt, mooi strand met alle soorten van vermaak.
uitstekende camping op een leuke plek. Perfect voor een stop onderweg. Naast de camping lekker eten bij Pinocchio, verbazend goed eigenlijk. Sanitair gedateerd maar werkt prima.
Sitecode: 19417
Mooie camping met uitstekende voorzieningen. Kleine plaatsen, maar ja, de vlakke vierkante meters zijn hier schaars. Bakker en Resto's om de hoek. Mooie fietsroute langs het meer.
Mooie camping met supermarkt, restaurant en bar. WiFi werkt slecht en camping beheerder voelt zich daar niet verantwoordelijk voor. GSM netwerk ook slecht, je bent dus in een soort internet wak. 15 minuten wandelen naar station wordt aangegeven maar dat is eerder 45 minuten. wel leuke route door het dorp. goed aangelegde en vlakke camperplaatsen.
Een fijne camperplaats op een unieke plek naast de rivier. er zijn inmiddels iets van 14 plaatsen. WiFi, stroom, vers water, grijs water en toilet lopen is prima verzorgd. 2 toiletten, ondanks de smaakvolle ingerichting, en geen douche is wat karig. daar wordt aan gewerkt overigens. kortom, een hele goede plek om een nachtje door te brengen in een dal waar verder weinig opties zijn.
We zijn uiteindelijk maar doorgereden. onvriendelijke beheerder van een parkeerplaats met grind die als camping / camperplaats wordt uitgebaat. het was om 15 uur al overvol.
Heerlijk rustige camping ondanks dat het best vol was. 1 douche voor de hele camping is niet van deze tijd. al het overige is prima verzorgd. vers water vullen is zeer snel klaar, wel de slang met 2 handen vasthouden en je schrap zetten vanwege de enorme waterdruk.
Onaardige beheerder. eerst telefonisch aangeven dat er plek is en bij aankomst boos dat het om een camper gaat die hij niet ergens tussen kan proppen. er zijn veel betere opties in de buurt.
Naast de snelweg een ideale plek om te overnachten. de dames runnen het geheel strak en snel. goed restaurant, snackbar en prima vertier met de teleski baan. enige minpunt is de afstand naar het sanitair gebouw, de vaste gasten gingen zelfs met de auto daarheen, dat is met de camper wat lastig.
goede basis voorzieningen en splinternieuw sanitair gebouw. Shuttle dienst van en naar Zermatt / Gornergratbahn. vriendelijke ontvangst bij receptie (geen creditcards of PIN betaling mogelijk). Schitterend uitzicht.
mooie schone camping. dichtbij strand waar honden ook los mogen lopen. mooi gebied om te fietsen en te wandelen. satelliet ontvangst 90% van de plaatsen niet mogelijk vanwege hoge bomen. wel overal digitale TV aansluiting. privé sanitair is netjes.
uitstekende camping met dito voorzieningen. Wel stevig aan de prijs. Strand op loopafstand. Leuke strandtent is er ook. In Cadzand Bad is weinig te beleven. Sluis is wel de moeite waard.
Ook voor ons bij aankomst alleen andere campinggasten maar geen receptie. Uiteindelijk was er toch iemand om de rekeningen op te stellen, veel meer hebben ze ook niet gedaan, na een uur was de vriendelijke dame weer weg, de buit was binnen en verder moesten we het maar uitzoeken. De tent campeerders zaten nog tot laat hun spijker haringen in de met dun gras bedekte rotsbodem te slaan.
Mooi aangelegde grote camping. Faciliteiten voor campers op diverse plekken. Ribe is super dichtbij en goed te doen op de fiets. Wij kwamen aan in een stortbui die al minimaal 6 uur duurde, daardoor waren veel van de goed afgescheiden gras plekken onbegaanbaar. we mochten gaan staan waar het nog kon en nog nog eens 3 uur regen werd het droog en waren de plassen ook snel verdwenen. prima dus !
Sitecode: 20207
middenin het hoogseizoen volop plek. niet veel te doen en het dorp is ook volledig in slaap. wel de hele dag blusvliegtuigen die water scheppen in de Rhône direct naast de camping op 150 meter. voorzieningen zijn prima. snackbar was ook in het hoogseizoen dicht. zeer aardige beheersters.
we hadden (wel in het hoogseizoen) gebeld of er plek was en dat was zo. eenmaal bij de receptie werden we weggestuurd, er zou geen plek zijn de camping ligt ook een aardig stukje van het dorp.
uitstekende camping aan zee en tegen het dorp aan. je fietst zo het natuurgebied in,het is alleen wel een zandfietspad. leuk centrum met van allerlei toeristische zaakjes. snackbar is van alle markten thuis en de bakkerij heeft serieus een stokbrood automaat.
Sitecode: 1995
rustige camping met goed sanitair. je staat ongeveer in 2 GSM masten vol met antennes, over bereik heb je niks te klagen. alle plekken zijn behoorlijk scheef.
mooie camping in recreatiegebied. prachtig om te fietsen langs de Marne. bij aankomst bij het Jablines gebied moet je gewoon naar de veel te lage ingang rijden, als ze zien dat je een camper of caravan hebt dan gaat de hele poort omhoog. duurt ff maar dan kun je er ruim onderdoor en rij je het laatste stuk naar de camping. de pizza wagen moet je niet hebben, allebei doodziek de dag daarna.
prima doorreis camping. leuke fietstochten in de buurt. voorzieningen zijn prima in orde. op sommige veldjes wat weinig stroompunten, we hadden gelukkig extra lange verlengkabels en haalde het naar 2 veldjes verderop.
camping was vol. snackbar wel prima. sympathiek personeel maar vol=vol en we moesten vertrekken. de plekken waren ook erg krap en heel veel met vaste bewoners. ik zou de gok niet nemen en eerst bellen voordat je de hobbelweg er naartoe neemt.
mooi aangelegde zeer ruime en supergoed onderhouden camping. alles is er.... zwembad, snackbar, winkel, meertje, diverse speeltuintjes, recreatiezaal. zeer uitgebreid animatie programma. keurig verzorg sanitair en elke plek heeft een watertappunt en een grijswater afvoer.
alle campings vol maar hier een oase van rust. alle plekken stroom en verharde plaatsen met gras voor de deur. mooie camperplaats
Een oase van rust. ruime plaatsen. door de bomen geen sat.
Perfect gelegen voor Centro en bijbehorende Kerstmarkt. CP stelt weinig voor. Alles werkt, daar heb je het mee gezegd. In de winter geen watertap of vuilwater afvoer.
Na wat puzzelen toch een plek gevonden waar we met de blokken de camper een soort van horizontaal kregen. OK, we stonden wat raar gedraaid maar deze plekken zijn zo Schots en scheef. Zeer goed restaurant naast de camping. Fietspad naar het stadje is erg leuk met prachtig uitzicht en terrasjes aan het meer. Als je eenmaal staat is het een relaxte camping in een schitterende omgeving.
Mooie camping met schitterende faciliteiten. Wandelen is hier voor klimgeiten m.u.v. het pad langs het meer dat direct voor de camping loopt. de plaatsen beneden aan het meer zijn schitterend met uitzicht op het meer. En dan moet je ook de Piantelle olijfolie meteen meenemen, erg lekker.
Goede camping. Vooral als je voor de sport en de wellness komt. Plaatsen wat krap en erg op elkaar gepropt. Alles is super geregeld en een beetje overgeorganiseerd. De camper service plaats is verstopt en niet goed aangegeven op de camping. Ligging perfect voor diverse uitstapjes.
Uitstekende camping. Goede voorzieningen en supermarkt naast de camping. Wel een stukje van de snelweg.
echt een hele mooie camping in een prachtige omgeving. Super correcte receptie met veel informatie. Prachtige plekken om een soort pleintje waarvan er dan 37 pleintjes zijn. Goed restaurant / biergarten met eenvoudige kaart en heerlijk eten. Broodjes service. Echt een aanrader.
heerlijk rustige camping niet ver van de snelweg. Zeer goed restaurant, schitterend sanitair.
Bij aankomst receptie open maar camping tot 15:30 uur gesloten, behalve voor de vaste gasten dan, die rijden af en aan. Camping was bomvol omdat een camper clubje hier afgesproken had en deze tot 18 uur mochten blijven. Om 17:30 uur was er plaats genoeg, nou... plaats genoeg, een camper van 7,50m kun je niet kwijt, dus maar op 2 plaatsen gezet. Om 18:30 gaat de ZanziBAR aan, oorverdovende muziek.
Het kost wat maar dan heb je ook wat. Een zeer moderne camping met alles in overvloed, eigenlijk een dorp op zich. Sanitair is ruim aanwezig en heel schoon. Animatie is ook goed en er is een omvangrijk zwemparadijs. Als je iets te klagen wilt hebben dan is het de overvloed aan regeltjes en de prijs.
Verblijf op de camperparkeerplaats is een drama. Geen voorzieningen op de plek. Opgesloten blaffende honden (zouden die mensen moeten arresteren). Camper servicepunt is te smerig voor woorden, geen toilet afval punt en dus stort iedereen de poep maar in de grijswaterafvoer. Je weet niet wat je ziet en komt kokhalzend terug. Zo vies dat er al heel lang geen schoonmaker meer naartoe durft
prachtige camping met super faciliteiten. eigen tap en afvoer punt bij elke plek. super sanitair. ligt ook super mooi aan het meer.
half april is water nog afgesloten. verder lijkt het geheel in verval te zijn geraakt. water lozen ging nog wel.
midden april is de receptie nog van 12 tot 15 uur dicht. er lopen wel mensen die op camping werken maar die kijken alleen op het horloge om te zien of ze alweer 'moeten'. camping zag er van achter de hermetisch gesloten slagbomen wel prima uit. maar vanwege de 'hoge' service graad toch maar naar de andere camping aan het meer gereden.
volgens mij is deze camping gesloten. alleen de andere zit hier en heeft een receptie die er net zo uitziet.
mooie camping met ruime plaatsen. sanitair krijgt een 6, het werkt. op de fiets naar Troyes centrum is een verrassend tripje. mooi stadje met super relaxte sfeer. zeker de moeite waard.
gedateerd sanitair maar verder prima camping. leuk meertje om te vissen in het midden. en verrassend goed restaurant, eenvoudige maar zeer smakelijke gerechten.
Prima camping op doorreis. je hoort de trein regelmatig. alle plaatsen hebben elektrische aansluitingen en een lap kunstgras.
Een oase van rust op 100m van de drukke doorgaande weg naar Mont Saint Michel. Als de toeristen weg zijn en de bussen met Japanners op hun hotelkamer zijn dan is het leuk shoppen in de winkels en overdag is het klooster niet ver weg. Aanrader voor 2 nachten.
Een schitterend gelegen camping met uitzicht op de baai en de 7 eilandjes. vriendelijk personeel, goed sanitair en een restaurant op de camping. Een aanrader als je een keer aan zee wilt dineren in of voor je camper.
moderne camperplaats met alle voorzieningen. ligging goed voor fietsdagje Veere (met pontje) of Noordzee strand. Een kleine aanvulling op de vele reviews.... er zijn 2 WC's en 4 douches voor 150 plaatsen. Op een drukke dag is de doorlooptijd van een douchebeurt voor de hele camping zo'n 17 uur. Over het continu op rood staan van de toiletten zullen we maar helemaal niet hebben. Ook de twee serviceplaatsen zijn continu bezet. Dat kan bijna niet anders als iedereen gedwongen wordt in de camper te douchen etc.
De ligging wordt extreem uitgebuit. Er is niets, niet eens vlak asfalt. Er is wel een camper service plaats maar die is erg vies, water zou ik hier niet innemen. Afvoerplek voor toilet is er niet. Met 35 euro per nacht is dit buiten proportie, zelf als je de ligging hoog waardeert. Die Mickey is wel heel uitdrukkelijk op je geld uit en is niet van plan er veel voor terug te leveren.
Prima camperplaats om Centro / Kerstmarkt te bezoeken.Ticket automaat was defect. Stroomvoorziening is veel te weinig voor het aantal plaatsen en ook erg duur, zorg dat je een stapel 50cent muntjes paraat hebt. Van de treinen weinig last. Prima verblijf hier.
Op zich een mooie camping maar zeer moeilijk bereikbaar. Moest door verkeerde wegbewijzering keren op een doodlopend landweggetje. Moest ook achteruit terug omdat een weg zo smal werd dat we er niet meer door konden. De camping ligt ook letterlijk in Nergenshuizen, er is niets maar dan ook echt niets in de omgeving. In het hoogseizoen waarschijnlijk een prima plek om wat langer te verblijven.