@jantje50

1994

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hele nette er ruime cp. Alle voorzieningen aanwezig. De stroom is tegenwoordig € 1 per Kw. Een echte aanrader.

Rustige CP. Erg kleine plaatsen, waarvoor € 5,00 erg veel is. Stroom € 3,00. Inname vers water betaald. Grijs water storten en cassette legen gratis.

uitstekende plaats. Stroom en prima WiFi. Hele vriendelijke ontvangst en goed restaurant.

Wij zijn hier 28 en 29 juni 2020 geweest. Prima plaats. Lekker rustig en alle voorzieningen aanwezig. Prima Wifi. Italiaans restaurant op loopafstand, waar je lekker kunt eten.

prima plaats. Geen douche en toilet meer aanwezig. Er is nu een gemeentelijke beheerder. De prijs is nu € 11,00 incl. stroom.

Prima plaats. Vriendelijke beheerder, die iedere dag verse broodjes haalt bij bestelling. Goede Wifi. Komen zeker nog eens terug.

Zeer nette plaats. Inderdaad fles wijn naar keuze bij aankomst. Vriendelijke ontvangst. Dorp op 700 m. Enkel bakker en slager. Prijs tegenwoordig € 10 incl. stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

3 Juni 2019 hier geweest. zeer matige ontvangst met mensen, die alleen Slowaaks kennen. Onduidelijk waar we mochten staan en stroom via een raampje in de wc. Sanitair wel schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sitecode: 20398

Van 31 mei tot 3 juni 2019 hier gestaan. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie en een uitgebreide uitleg over de camping en de omgeving. Schoon sanitair en mogelijkheid om brood of iets te drinken te kopen. Een prachtige omgeving. De camping is omringd door mooie bergen. Kleine supermarkt en restaurant op 1500 m. We betaalden € 17,55 voor camper met 2 pers. inclusief stroom en belasting.