@jappieentilja
- 2021
Prima cp op loopafstand van Carcassonne. Rustig en plek om even buiten te zitten. Alle voorzieningen werken, geen stroom, dat is er volgens ons helemaal niet... Water en afval zoals het moet zijn. Water doet het niet als het te koud is, ivm bevriezing. Leuk wandelpad naar de oude stad. Gewoon een prima plek, die voldoet aan onze verwachtingen.
Mooie, vlakke plek, op loopafstand van het dorp met restaurantjes en terrasjes waar je kan uitkijken op de kloof. De camperplaats is netjes, doet vriendelijk aan en heeft mogelijkheid voor het legen van toilet en grijs water. De gemeente hier doet haar best om het voor toeristen aantrekkelijk te maken. Wij waren aangenaam verrast!
Prachtige plek! Rustig in deze periode. Fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergen en het historische centrum van het stadje Ainsa. Wandelmogelijkheden. Heel leuk ecomuseum, met roofvogelopvang. Enkele restaurants zijn geopend. Alles op loopafstand. Kosten 8 euro per nacht. Vuilcontainers aanwezig, evenals grijs en zwart waterafvoer. Het water lijkt te zijn afgesloten, ivm de temperaturen van de afgelopen tijd. Voor herhaling vatbaar!
Een prima camperplaats voor één of enkele nachten. Aan een kanaal waar je lekker kunt wandelen. Monument van de Calypso van Jacques Cousteau (voor de ouderen onder ons welbekend!). Tien euro per nacht, tachtig cent per persoon en voor dat bedrag heb je ook stroom! Strakke, verharde en vlakke ondergrond. Het spoor is niet ver, maar 's nachts rijden er geen treinen. Gewoon goed, geen gedoe!
Voor een bedrag van twintig euro heb je hier alles wat je nodig hebt! Daarnaast heb je een heerlijk uitzicht, een vriendelijke eigenaar, boodschappen op nog geen twee kilometer fietsen, bossen, weilanden, dorpen, heide, musea, noem maar op! Vooral rust! Hier kom je weer!
Manoeuvreren om naar binnen. Je moet een account aanmaken bij Outdoor Routes en een plek reserveren. Daarna krijg je een plaats toegewezen en een QR code, waarmee je de slagboom omhoog krijgt. Al met al hebben we meer dan een halfuur daar gestaan. Als je een account aanmaakt kun je je geboortejaar niet invullen, daar hebben we 2025 maar ingevuld. Tip: maak vantevoren een account aan en reserveer als je weet dat je hierheen gaat! €4 excl stroom.
Mooie locatie. Vlakbij zee en gezellig stadje. Markt op maandag, dat troffen we vandaag. Boodschappen op loopafstand. Men is bezig met aanleg van een betaalzuil. Tot dan mag je hier gratis staan. We hebben het voor de zekerheid op het toeristen kantoor nagevraagd.
Een rustige nacht gehad. Binnenrijden ging niet soepel, de betaalkolom werkte niet goed. De camper die na ons kwam kon er helemaal niet op, waarna er is gebeld. Vrij vlot is er iemand gekomen om het euvel te verhelpen. We stonden hier deze nacht maar met 2 campers. Helaas erg mistig, dus kunnen we niks zeggen over de omgeving.
Hier drie nachten verbleven. Keurig terrein, netjes sanitair, gezellig. Het was een rustig verblijf. Alles is nog open, de camping blijft het hele jaar open, maar het sanitair wordt gesloten als het kouder wordt. In de keuken in het huis kan het hele jaar door water worden gehaald, grijs water en toilet kan geleegd worden. Elektriciteit blijft beschikbaar. Jammer dat mensen hier niet naartoe gaan omdat het hier als "gesloten" staat vermeld.
Prachtige plek direct aan het meer en tussen de bergen! Mooi vlak en verhard terrein. Sanitair was ik wat minder enthousiast over, niet echt schoon en het water liep niet direct weg tijdens het douchen. Wél ruime WC-douche met warm water. Picknickbanken en overdekte bbq-plaats. Bij mooi weer een heerlijk rustige plek, we zijn drie nachten gebleven.
Goed verzorgde camping, sanitair en keuken schoon en bij de prijs inbegrepen. Pizza e.d. niet meer verkrijgbaar eind augustus. Receptie minder open dan tijdens seizoen. Men is bezig met muntautomaten voor de wasmachines en drogers, dus dat zal op termijn niet meer gratis zijn. Aan de kust, met strand en rotsen. Mooie plek voor een aantal dagen.
Prachtige plek om een nacht te staan als je zelfvoorzienend bent. Er is een toilet, maar dit stinkt nogal. Picknicktafels op het eilandje waar het fort staat. Geweldig uitzicht over de Trondheimfjord. Er zijn wat versnaperingen, koffie etc. te koop. Het fort is alleen in de zomervakantie geopend. Betalen via het betaalapparaatje in het gebouwtje, 200 NOK per nacht of plm. 17 euro, omgerekend.
Men verwacht hier wél een bezoek aan de tuinen. Er wordt op dit moment gecontroleerd. De tuinen zijn een bezoek zeker waard, koop je een entreekaartje, dan mag je gratis overnachten. Hoe dat in het laagseizoen gaat, weet ik niet. Voor één nacht een prima plek, zonder stroom, water of afvalbakken Dus gewoon een parkeerplaats zonder voorzieningen.
Echt een topplek! Alles wat je wenst, behalve douches. Een heel leuk historisch stadje op loopafstand. Wij aten bij de Griek, ook prima! Gewoon doen!! Ook boodschappen op loopafstand. Deze gaan we zeker onthouden!
Gastvrij verwelkomd bij het Gasthof. Op een grote - met bossen omzoomde - weide mag je een plekje uitzoeken. Stroom is mogelijk, dan betaal je extra. Een heerlijke plek om te wandelen. Loipen in de winter, maar dan is volgens ons de camperplaats niet open. Het Gasthof is "motorminded". Legen toilet is gratis en water tanken 10 cent per 9 liter. Ziet er keurig en schoon uit!
Wij hebben vier nachten op deze camperplaats gestaan. Heerlijk rustig, ook al was er dagelijks drukte van de meifeesten. Op de camperplaats had je hier helemaal geen last van. Achter op het veld hebben we genoten van prachtige zonsondergangen. Je kunt vanaf hier met de fiets naar het station in Werder, waar je de trein naar Berlijn kunt nemen. De rit duurt nog geen drie kwartier. Een kaartje voor de hele dag kostte ons 11,50 euro pp (65-plus).
Fijne plek voor een bezoek aan Dresden. Alles is aanwezig en je voelt je welkom! Centrum op vier km, dus makkelijk per fiets te doen. Bushalte vóór de camping. Wij vonden de stad behoorlijk fietsvriendelijk.
Prima camperplaats op loopafstand van eetgelegenheden en de grotten. Vlakke, verharde staplaatsen. In de winter 10 euro inclusief stroom!
In een paar woorden: Een top-camperplaats. Wij komen zeker terug!
We zijn hier in de zomer al geweest en nu, in de winter nogmaals. Echt een prima camperplaats. Ook in de winter beschikbaar. Douche is in de winter afgesloten maar het toilet is open. Stroom is vijftig cent en voor ons voldoende voor een dag. Heerlijk rustig!
Wij staan hier meerdere nachten in de winter. Er is stroom, als je een lange kabel hebt. Wij betalen nu, in de winter alleen voor de stroom, wat neerkomt op ongeveer een euro per dag. Vanuit deze plek fiets of wandel je heel gemakkelijk naar het gezellige centrum van Gorredijk.
We komen hier elk jaar wel een keer. In de winter sta je wat achteraf, maar wél verhard. Wel aan de prijzige kant voor campers! De vriendelijke ontvangst is echter prima! Er is best een verschil als je op de camping of op een camperplek staat. Dan hebben we het over prijs/ kwaliteit verhouding voor camperaars. Wij komen zeker terug, maar het moet niet veel duurder worden voor ons als camperaars!
Keurige plek. Er wordt aangegeven dat we op het asfalt moeten blijven ivm de regen van de afgelopen tijd. Stroom is prima en het uitzicht op de Maas ook, ook al is het winter. Supermarkt en wasserette vlakbij! Plek om terug te komen!
Een mooie plek om te staan, ook in de winter! Helaas konden wij de volgende ochtend geen extra stroom meer bijkopen. Dat zorgde er voor dat we vroegtijdig vertrokken. Verder een prima plek.
Een aardige plek om te staan als je meerdere dagen gebruik maakt van de "sleutel". Anders nogal prijzig in de winter. Vijf euro voor stroom en dan geen 75 watt infrarood kacheltje mogen gebruiken... En men komt controleren... Verder is een gietertje water voldruppelen ook niet zo gastvrij... Je kunt wél 90 liter vullen voor een euro. Maar als je gewoon even wilt bijvullen, is dat geen optie. Nee, voor 17 euro nogal een duur nachtje!
Een mooie plek, met stroom voor 10 euro per nacht excl. toeristenbelasting. Aan de Maas en supermarkt op loopafstand! Let op: het duurt lang voordat de uitrijbon uit de zuil komt! Voor herhaling vatbaar.
Prima plek! Stroom mogelijk, niet goedkoop maar wel fijn dat het er is. Per overnachting dan maar 7 euro en dat is het beslist waard! Mogelijkheid voor bezoek aan de abdij. In de nacht is het rustig. Toilet open en water beschikbaar. En dat is maar goed ook want we moesten schoenen schoonmaken vanwege de hondenpoep! Mensen, hou deze plek toch schoon aub...!