@jappieentilja
- Renault/Knaus R05
- 2008
- Renault
Juli 2026
Prachtige plek met voorzieningen. Je kunt hier recreëren rond het meertje, waar op dit moment veel wilde bloemen bloeien. Heerlijk gegeten bij het restaurant. Mooi uitzicht en heel rustig!
Februari 2026
Prima cp op loopafstand van Carcassonne. Rustig en plek om even buiten te zitten. Alle voorzieningen werken, geen stroom, dat is er volgens ons helemaal niet... Water en afval zoals het moet zijn. Water doet het niet als het te koud is, ivm bevriezing. Leuk wandelpad naar de oude stad. Gewoon een prima plek, die voldoet aan onze verwachtingen.
2 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

Mooie, vlakke plek, op loopafstand van het dorp met restaurantjes en terrasjes waar je kan uitkijken op de kloof. De camperplaats is netjes, doet vriendelijk aan en heeft mogelijkheid voor het legen van toilet en grijs water. De gemeente hier doet haar best om het voor toeristen aantrekkelijk te maken. Wij waren aangenaam verrast!
8 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

Prachtige plek! Rustig in deze periode. Fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergen en het historische centrum van het stadje Ainsa. Wandelmogelijkheden. Heel leuk ecomuseum, met roofvogelopvang. Enkele restaurants zijn geopend. Alles op loopafstand. Kosten 8 euro per nacht. Vuilcontainers aanwezig, evenals grijs en zwart waterafvoer. Het water lijkt te zijn afgesloten, ivm de temperaturen van de afgelopen tijd. Voor herhaling vatbaar!
Een prima camperplaats voor één of enkele nachten. Aan een kanaal waar je lekker kunt wandelen. Monument van de Calypso van Jacques Cousteau (voor de ouderen onder ons welbekend!). Tien euro per nacht, tachtig cent per persoon en voor dat bedrag heb je ook stroom! Strakke, verharde en vlakke ondergrond. Het spoor is niet ver, maar 's nachts rijden er geen treinen. Gewoon goed, geen gedoe!
Voor een bedrag van twintig euro heb je hier alles wat je nodig hebt! Daarnaast heb je een heerlijk uitzicht, een vriendelijke eigenaar, boodschappen op nog geen twee kilometer fietsen, bossen, weilanden, dorpen, heide, musea, noem maar op! Vooral rust! Hier kom je weer!
Manoeuvreren om naar binnen. Je moet een account aanmaken bij Outdoor Routes en een plek reserveren. Daarna krijg je een plaats toegewezen en een QR code, waarmee je de slagboom omhoog krijgt. Al met al hebben we meer dan een halfuur daar gestaan. Als je een account aanmaakt kun je je geboortejaar niet invullen, daar hebben we 2025 maar ingevuld. Tip: maak vantevoren een account aan en reserveer als je weet dat je hierheen gaat! €4 excl stroom.
Mooie locatie. Vlakbij zee en gezellig stadje. Markt op maandag, dat troffen we vandaag. Boodschappen op loopafstand. Men is bezig met aanleg van een betaalzuil. Tot dan mag je hier gratis staan. We hebben het voor de zekerheid op het toeristen kantoor nagevraagd.