@jarisommers
38 euro voor 4 personen met een camper en stroom. sanitair is prima voor de camping. 10 minuten douchen voor 1 euro. zit een winkeltje bij met prima prijzen, ook is er een zwembad!
zeer mooie camping, zwembad, speeltuin en bbq plaats aanwezig. sanitair is mooi, schoon en gratis. je heb een eigen plateau waar je je camper of caravan aan kunt zetten. maarrrr de vrouw was bij ontvangst erg nors. (was wel om 21:15). en we waren 55 euro kwijt voor een camper met 4 persoon zonder stroom.
top locatie, sanitair schoon. douche kost 20 kroon voor 5 minuten. zit een gratis keukentje bij met oven en inductie.
alles klopt zoals beschreven, wc/douches gratis en schoon. extra keukentje waar je kunt koken. extra terrasjes waar je kunt zitten. zeker een aanrader!
370 kronen kwijt voor 1 nacht incl stroom. voor Noorse begrippen een prima prijs. locatie is prima, sanitair is uitstekend. douchen kost 10 kronen per 3 min. redelijk prima doordat de prijs redelijk betaalbaar is! luxe keuken met inductie, vaatwasser, oven beschikbaar. ook kun je wassen en drogen. (50 kronen)
mooie betaalbare camping met speeltuintje en vuur plekken. mooi uitzicht op de fjorden. alles is ook schoon, alleen sanitair is weinig voor de aantal plekken.
langs een drukke weg, sanitair is ok niet modern. locatie is wel erg mooi! prijs is redelijk voor Noorwegen
top locatie en plaats, vriendelijke eigenaren! aanrader👍👍🏻
goed ontvangst gehad, wc's en douches schoon en voldoende. wifi werkt perfect. voor 20 euro per nacht heb je alles. prima dus!
de locatie is top, 5m van het meer af. alles is zeer schoon, en goed onderhouden. we zijn 25 euro per nacht kwijt incl stroom. wel geef ik 4 sterren omdat je 50 cent moet betalen per 2,5 minuut.
ruime plekken, zwembad, schone douche en wc. waren 25 euro kwijt per nacht, incl stroom. toptop!
echte Franse camping, ligt 800M van de zee af. we zijn 18,50 kwijt voor 1 nacht + stroom en wifi (eigenaar zei dat die vrolijk was, dus koste niks) niks van te zeggen dus! wc/douche schoon maar wel wat oud.
ziet er zeer goed uit, sanitair is nieuw. alleen wc papier moet je zelf regelen. wifi is er wel, maar werkt niet super. ook vond ik het erg duur, 30 euro voor 1 nacht.
rustige camping met douches/wc's en aparte afwas plekken. wifi krijg je gratie bij een boeking. wel is het gebouw oud maar schoon. je hebt aantal plassen bij de camping, daar mag je zwemmen maar niet vissen. (stond wel bij dat het kon)
top top top! alles is zeer goed, voor de plekken die er zijn, heb je 2 'badkamers' met wc en douche bij elkaar. en je hebt nog 2 aparte wc's. meer dan prima voor het aantal sta plaatsen. wifi werkt naar behoren. voor 15 euro voor 2 personen heb je dus een zeer rustige en mooie plek met alles wat je nodig hebt!