@jarnomuzz13
Hele leuke tussenstop onderweg naar Polen, hele grote vlakte waar je kan kiezen waar je wilt kamperen. Sanitair in een unit, schoon. Douchen kan achter een gordijn. Zit een hele leuke grote speeltuin naast. Boerderijwinkel met zelfgemaakte spullen, restaurant, broodjes en ijsjes. Onze zoon van 4 vond de kinder jeepsafari helemaal geweldig.
Fijn ontvangst door de Nederlandse eigenaren. Klein schalige camping. Wij hadden geluk met de reserve plek, naast het sanitair. Sanitair wat verouderd, maar de douche zelf is heerlijk! Op de camping geen speelattributen voor kinderen, wel naast de dicht gelegen supermarkt. Eigenaren wezen ons op het toeristische rotsgebied waar je voor moet reserveren etc., maar ze stuurden ons naar een ander rotsgebied wat ook erg leuk was met prachtig uitzicht.
Prima verblijf. Sanitair sterk verouderd, maar wel schoon. Douchen achter een gordijn. Naast de camping zit een nieuw zwembad, heel leuk voor (kleine) kinderen. Gastheer vriendelijk, we mochten zelf een plekje uitzoeken.