@jasperensiobhan
wij kwamen zaterdagavond aan om 1830 en alle plekken vol. er tegenover op een verlaten parkeerplaats stond een camper en wij zijn er naast gaan staan, snachts kwam er nog een camper bij. De camperplaats zelf heeft alle voorzieningen. Als je kinderen hebt zoals wij, het ligt naast een fantastische speeltuin.
leuke camping met fantastisch zwemparadijs. wel erg kleine plekken voor grotere campers. lastig indraaien. verder helemaal super. wel heel erg veel Nederlandse gezinnen. dorpje is niks aan helaas.
wij vertrokken na één nacht. moeilijk te parkeren voor campers, onze is maar 7 meter en kon nauwelijks manoeuvreren. erg afgelegen maar wel mooi uitzicht. vriendelijk personeel. HEERLIJKE zelf afgebakken brood sochtends. Wij waren wel klein beetje teleurgesteld in de afwerking. zwembad erg klein, speeltuin zonder omheining gevaarlijk voor onze dreumes. snachts rustig onder het gepiep van uilen. ik vond 44 euro erg veel eind april.
prima camping, 2 nachten gestaan eind april 26, heerlijk zwembad, savonds foodtruck, vriendelijke barman, broodjes, goede plaatsen, schoon sanitair, zon en schaduw, loopafstand St Remy, enige minpuntje zou het geluid van de weg kúnnen zijn. wij betaalden 39 euro pn 2 volw. 3 kinderen.
ik snap even niet waar die foto's vandaan komen. ik heb eergisteren hier gestaan, lijkt een hele andere camping te zijn. prima camping verder, maar heel krappe plaatsen voor je camper. wel heel mooi privé strand bij de camping
heel mooie camperplaats leuk voor kinderen. maar water doet het niet daar kwam ik voor
prachtige groene camping. schoon sanitair mooie plekken. veel vogels. prima prijs. inclusief mini strandje. goede winkel nabij camping, vriendelijk personeel. alles top
Voor 40 euro 2 volw. 3 kleintjes vond ik dit echt een veel te dure camping. slecht en verouderd sanitair! serieus, als ik niet met de camper was zou ik daar echt nooit heen gaan. broodjes pas om 10:00 uur afhalen. wel mooi dichtbij de watervallen en prachtige sterrenhemel. grijs water lozen in 1 put, zie dat maar eens goed te richten met je 7 meter lange camper.
prima geslapen ondanks de harde regen en onweer. neem levelers mee. water deed het niet april 2026. sochtends gewekt door de haan :)
wij hebben hier in 2023 gestaan. heel erg dicht bij het strand en het kostte 17 euro. maar, vlakbij is er iets van stilstaand water wat resulteerde in een van de meest verschrikkelijke muggennachten ooit. ze drongen zich gewoon door onze horren heen.
Een prima kleinschalige boerderij camping. heel leuk voor kinderen met genoeg speel mogelijkheden. Er zijn kippen, geiten en er was zelfs een veulentje van 3 dgn oud. Prachtig sanitair in verwarmde ruimtes. Mooie ruime plekken op een open veld, eigen stroom en water punt. Grijs water lozen was er volgens mij niet. Wel chemisch toilet. Voor 1 nacht 40 euro, camper, 2 volw. 3 kleintjes vond Ik wel aan de prijs. (april 2026) Maar uitstekend !
prima camperplaats! gastvrije sfeer en lekker kleinschalig.
prima plek om te overnachten maar dat was het. Veilig genoeg in 2023
deze camping heeft alles. we zaten op de 1e rij aan het strand. 80 euro voor 1 nacht. het uitzicht was het waard. voor onze smaak een veel te grote camping maar wel prettig dat ik een keer niet zo stijl hoefde te parkeren.
prima camperplaats op steenworp van het strand. helaas geen voorzieningen. WAARSCHUWING: wij hadden ondanks onze horren enorm last van muggen. zelfs in het moeras van Nederland zijn er niet zo bizar veel.