@javier-poncho

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Vandaag geprobeerd binnen te komen. Poorten en receptie gesloten om 16.30 uur. Niemand in de buurt, ondanks dat een buurman zei dat de manager (een persoon genaamd Isabel) ergens in de buurt zou moeten zijn. Ik probeerde haar tevergeefs te vinden, dus ging ik weg. Binnen zag het er extreem rustig uit, oud, maar nog steeds leuk voor een nacht.

Het campergedeelte was niet toegankelijk, dus ben ik vertrokken. Om deel te nemen moet je je registreren op een website die allerlei persoonlijke gegevens vraagt. Toen kreeg ik een paar “systeemfouten”. En je moet dit allemaal uitzoeken terwijl je voor een gesloten slagboom staat, in de zon en met een slechte netwerkverbinding. Misschien hebben anderen meer geluk, maar ik denk gewoon niet dat die plek de moeite waard leek om dat uit te zoeken.

Er is een teken van "niet-drinkbaar water" naast de kraan; dus ik ga mijn aanbetaling ergens anders aanvullen. Het is een soort parkeerplaats, zonder schaduw. Er is een toilet en douche 50 meter verderop. Er is ook een bar / café met mooi uitzicht op het meer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het is een gebied speciaal voor campers op een grotere parkeerplaats. Er zijn toiletten en enkele basisvoorzieningen. Douche is naar mijn ervaring een zwakke stroom koud water. Dicht bij cafés en winkels en 's nachts wat lawaai. Misschien oké voor een tussenstop van 1 nacht als je in de buurt bent.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Pas op dat het 'superheet water'-probleem nog steeds aan de gang is, waardoor het erg moeilijk is om te douchen.

Leuke plek tegenover het strand. Pas op dat het niet meer gratis is (hoewel goedkoop) en overal staan borden dat overnachten niet is toegestaan. Ik weet niet zeker of dit wordt afgedwongen, maar ik besloot om 19.00 uur te vertrekken en ergens anders te parkeren voor de nacht.

Prachtige plek midden in de natuur, met de mogelijkheid om rond te wandelen, vlakbij de bossen. Het was erg rustig, speciaal om te ontspannen. Eigenaren waren buitengewoon vriendelijk en authentiek aardig. Er is ook een kleine kiosk op het terrein waar u drankjes kunt krijgen en brood kunt bestellen. Zou hier zeker terugkomen!