@jb2607
- 2021
prima plaatsen op de camping je moet wel echt reserveren voor op de camping te kunnen staan. prima ligging voor de stad te bezoeken. het sanitair is steeds smerig, ook al ga je nadat er is schoongemaakt. bij de speeltoestellen steken er schroeven uit waar kinderen zich echt flink aan kunnen bezeren. het is hier ook blijkbaar normaal om met honden achter de bar te lopen waar eten en drinken vandaan komt. degene in de golfkar rijd erg hard!
mooie rustige plek erg mooi zwembad geen vlakke plaatsen dus blokken of stempels is een must. perfecte ligging voor bezoek aan de trulli huisjes. sanitair is prima zeker voor italie. eigenaar is super aardig en behulpzaam.
mooie plek, plekken aan zee zijn wat krap, voor ons iig. wij houden van iets meer ruimte ook omdat we een kleine hebben van 2,5. er zijn genoeg andere plekken die groot genoeg zijn. wij zijn deze vakantie voor de 2de keer hier gestopt aangezien we nu weer langzaam terug naar boven reizen omdat het een fijne plek voor ons is. voorzieningen zijn prima in orde en worden goed schoongemaakt. strandjes zijn super!
stroom en water aanwezig, ook al hebben we dit niet vaak nodig. super mooie en rustige plek
super!
gesloten!
als je met kinderen 3 weken op een plek blijft moet je hier zijn. voor ons was het een druk mierennest van mensen. wel mooie ruime plekken. douches waren dan koud dan weer warm dus zeer vervelend. 2 wasmachines waarvan 1 defect, beter zoek je een was service ergens anders vanwege drukte. muziek tot 00:00 uur en langer…en de drukte begint weer om 6 uur smorgens.
super plek! alles top!
je mag hier dus niet overnachten! parkeerplaats is van het restaurant.
tot nu toe prima, maar willen idd een document van je bij de receptie houden. gevraagd waarom en kregen als antwoord dat moet omdat als er iets gebeurt de hulpdiensten moeten weten wie er is. wij hebben aangegeven dat wij geen documenten mogen afgeven aangezien deze van de nederlandse staat zijn. uiteindelijk konden we kiezen of 50 euro borg betalen en kregen we ons document terug of vertrekken. beetje rare gang van zaken.