@jbbosch
Gepensioneerde bouwvakker die graag campert
- 2010
Sitecode: 52080
27-6-2026 Hennie en Jan, Mooie campering, redelijk goed sanitair, alleen jammer dat het schoonmaken/onderhoud te wensen over laat. supermarkt aan overzijde van de weg dicht bij camping. dorp erg gericht op de wintersport. Goede eetgelegenheden op loopafstand
28-6-2026 Hennie en Jan. Door Erik de eigenaar van deze prachtige verzorgde camperplaats hartelijk ontvangen, we konden echt van alle voorzieningen gebruik maken. Douche met goed warm water. Afwasgelegenheid. Chemischtoilet ledigen Grijswater lozen Toilet Regelmatig kwam hij even langs om een gezellige praatje te maken. Je voelt je hier direct thuis. heerlijke kersen mogen plukken zoveel we wilden. Geweldige plek, lekker kunnen fietsen.
Terrassen camping op enkele plaatsen satelietontv. wasmachine/droger tegen betaling . grenst aan parkeerplaats van supermarkt. mooie fietstocht langs de Bobr mogelijk met gemidd. moeilijkheidsgraad. 100 zloty per nacht zonder elektra 2 pers en camper. receptie 24 uur per dag open.
juni 2026 best wel een mooie plek zeker om de wangkerk te bezoeken, stevige wandeling van 2,5 km. camping oogt wat rommelig, afwasgelegenheid warmwater met waterkokers, boiler defect. sanitair maar geen gebruik van gemaakt. grijswater en chemischtoilet lozen mogelijk. aardig ontvangst door dame. 1 nacht zonder elec. 120 zloty.
20-62026 Heel erg goede camperplaats. Groot zwembad erbij Hartelijk ontvangst Mogelijk om bij receptie/ café eenvoudig eten. Eten na 1600 uur is niet meer mogelijk maar bij het hartelijke ontvangst na 16 00 uur werd er voor ons toch nog wat eten door de eigenaresse klaar gemaakt. toilet en douche aanwezig. chemischtoilet- en grijswater lozen mogelijk, drinkwater aanwezig. c.p. voor rust. 300czk excl elec. broodjes bij kiosk 1 km in dorp Aanrader.
18-6-2026 Prima camping, zeer vriendelijke eigenaar en eigenaresse. Op de camping genoeg mogelijkheden om je te vermaken. 's morgens verse broodjes en ook echt verse, lekker eten in eigen restaurant, wel even ruim van te voren bestellen. Supermarkten op 1,5 km afstand, goed te bereiken via fietspad langs de grote weg. Je ziet duidelijk aan alles dat de camping nog niet helemaal gereed is, maar aan alles wordt volop gewerkt. een aanrader.
prachtige goed verzorgde camping met nieuw sanitair, mooie zwemvijver en visvijver met veel grote gezonde karper. zeer vriendelijke eigenaren, zij runnen deze camping vanaf december 2023. het gaat ze wel lukken door hun goede inzet. bedankt dat we op uw camping mochten verblijven. Hennie en Jan