@jboerema
- 2020

Keurige douches. Kan menige camping een voorbeeld aan nemen. Sluitingstijd vd douche klopt idd, maar we willen toch een schone douche ? Voorgaande gasten klagen waarschijnlijk overal over. Wat doe je dan in een camper ? Blijkbaar nooit in sport kleedkamers/douche geweest. Prima stadscamping. Ook voor trekker tentjes.
Biertuin is buiten gebruik. Slechts 1 douche a 1 euro per 3 minuten.
Prima overnachtings CP. Betaalterminal defect (slagboom staat open), daardoor niet kunnen betalen. Noodcode voor stroom en water: 654321
Toegang met Pass Etapes. Mooie vernieuwde CP, echter zonder sanitair. Vlak aan het meer. Fietsen en hardlopen langs het meer.

Prima sanitair, wasmachine. Campwinkel is prima voor deze stadscamping, maar verwacht geen.verse groentes. Centraal busstation op 10 minuten loopafstand met bussen binnen Andorra en lange afstand naar Frankrijk en Spanje (oa Barcelona).
ik deel de voorgaande beoordelingen met enkelen opmerkingen: geen water bij camper verzorgings plaats, geen ledeging van chemisch toilet anders dan in normaal toilet (wat niet hoort), geen cee contact dozen op pitch (nl verloop meenemen).

Mooie terras camping in fantastische natuur met steenbokken, gemzen, bergmarmotten. Bij de berghut op 3 uur lopen met ca 1000 meter hoogte verschil, wolf gezien.
Sitecode: 61925
alles is al gezegd, en klopt idd. gezellige camping met voldoende sanitair. veel begroeiing. plaatsen mooi verspreid over het terrein. 2 maal per uur gratis bus van/naar chamonix (en verder) op 50 meter.

Prachtige CP op grind met stroom naast schaduwrijke gemeentelijke speeltuin. Naastgelegen leuk restaurantje (ma, di gesloten). Keurig toilet voor M en V met warm water tap punt. Overdekte zitbanken en vuurplaats. Wandelroutes. Supermarkt op 800 m.
Over de jaren heen hier regelmatig even geweest om van Muenchen en de Isar te genieten. Sanitair blijft primitief, maar de prijzen worden absurt: 36,50 voor 2 personen met camper, inclusief stroom. douchemuntje kost 1,90 per stuk.