@jca31

Renault
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Gratis parkeerplaats gereserveerd voor campers. De meeste gratis maar geen service. ongeveer 300 meter van het strand. Midden in het stadscentrum, nogal luidruchtig, overdag auto 's nachts toeterende honden en huilende hanen. Anders goed om de nacht door te brengen op vlak terrein.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hoe staat het helaas in het andere bevel tot stopzetting. De grijswaterdienst, drinkwatercassette, elektriciteit is niet meer aanwezig, de blauwe terminals zijn niet meer in gebruik. Om het terrein te vinden zijn deze nog open, hogerop na de 1e blauwe markering, hoger dan de stenen ter hoogte van het jeu de boulesveld rechts, een klein bordje met een camper. Er zijn wandelingen te maken naar een afgesloten toilet en open douche. ANDERS heel rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Lucht bovenaan zeer rustig parkeren zeer vlak gratis waterafvoer gratis locatie raad ik aan en het kasteel van Roquefixade is ongeveer 10 km te doen.

Sitecode: 20977

Slaap een nacht om het kasteel te gaan bekijken, een beetje hellend maar met wiggen om te passeren. Er zijn 6 plaatsen beschikbaar, maar de auto's en de schoolbus nemen de plaats in, dus 3 plaatsen de ongemakken ochtendlawaai gemeentelijke werkplaatsbus. gratis voordelen voor het afvoeren van grijs water en vol drinkwater WC-kast. rustige nacht van 10.00 tot 06.00 uur. Ik maar 4 sterren gratis.