@jeanetpepper
- 2020
Na een warme rit een even warm ontvangst aardige dame!de camping lijkt gesloten maar is zeker niet, je verwacht de receptie bij het hek echter dit is in het woonhuis. we mogen zelf ons plekje kiezen het veld ligt aan het eind van het meertje. Wij staan met nog 1 camper wat een verademing na de bomvolle vorige camping. alles keurig verzorgd eten kan besteld worden en wordt aan de camper afgegeven. prima plek prima prijs
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Als je rust zoekt ben je op dit prachtige plekje aan het juiste adres. hartelijke mensen die hard werken om deze plek mooi te maken. uitzicht femomenaal! Is mooi fietsen maar wel flink heuvelachtig. Dorpje niet op loopafstand. Fijn sanitair schoon en lekker afkoelen in het zwembad. wij hebben hier gestaan met de camper van 6.75 prima te doen. let op geen loosplek maar alles in sanitaigebouwtje aanwezig. wij hebben genoten!
nette camping mooi uitzicht prima schoon sanitair. wel wat duur wij betalen 44 euro per nacht incl stroom exl douchmuntje. lekker gefietst met e bike naar horni plana mooie route 33
Misschien hebben wij pech maar wat een herrie van de weg en stank op deze camping. Camping zelf is netjes vriendelijk ontvangst en keurig sanitair. We betalen 34 euro per nacht incl stroom. Voor douch of warm water betaal je ook apart Ik vind het wat duur.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

warm ontvangst fijne plek !
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

aardige mensen zeer keurig veldje wij stonden alleen. keken uit op wat schaapjes geitjes koetje. keurig sanitair en rustig Prijs is ietsjes hoger dan nu aangegeven staat wij betaalden in laagseizoen 23 euro incl stroom toeristenbelasting a 75 ct pp prima vertoeven
2023
fijne plek midden in het bos prima sanitair fijn zwembad . beetje pech dat er zoveel luidruchtige kids waren dus weinig zwempret voor ons. maar zondagavond vertrokken ze daarna rust. weekenden misschien mijden? Verder prima plek met veel fiets en wandelmogelijkheden.