@jeburo03
- 2024
Deze camping is zeer de moeite waard. De ontvangst is heel vriendelijk en de eigenaar geeft veel informatie over de omgeving. Het sanitair is keurig en zeer schoon. Er zijn veel wandelingen in een mooie omgeving mogelijk evenals fietstochten. Ook kinderen kunnen zich hier prima vermaken met een zwembad naast de deur, wel betaald, maar niet duur. Kortom, een fijne plek. J en E.
een camping waar de caravans al jaren staan. Weinig sfeer te bekennen. Het duurde vrij lang eer de receptie open ging. De personen die ons te woord stonden, waren bijzonder behulpzaam. sanitair was schoon. E&J
deze camping is heel mooi gesitueerd aan de rivier. Het sanitair is oud ,maar wel schoon. Het is er heerlijk stil, de plaatsen zijn ruim. E&J
E&J een leuke, kleine en gezellige camping. De sfeer is leuk en de accommodatie is prima. Sanitair is modern en super schoon. in de omgeving kun je fijn wandelen. Een aanrader.
E&J twee nachten zijn we op deze camping geweest. Veel families in het weekend, maar niet storend. Sanitairgebouw netjes en schoon. In het laagseizoen is het restaurant op zondag om 18.00 uur helaas gesloten .
Een voortreffelijke plaats, rust en heel mooi. Er zijn geen voorzieningen, maar die mis je eigenlijk niet. De eigenaar biedt direct hulp als die nodig is en dat was bij ons het geval. We waren daar heel blij mee. Een plek om terug te komen.
de camping ligt aan een riviertje, dat is heel leuk. De snelweg is vlakbij, maar in de camper heb je daar geen last van. Wat wel hinderlijk is, is het heel laag overvliegen van de vliegtuigen naar en van Keulen. De voorzieningen zijn goed en schoon. De ontvangst is prima, men is ook zeer behulpzaam. Elly en Jaap
Een vriendelijke en gezellige camping in een leuk dorp. De ontvangst in het Nederlands is prima. Ruime plaatsen, veel schaduw en rust. het sanitair is schoon. Warm aanbevolen.
Een heel hartelijke ontvangst door de gastvrouw. De camping is leuk en rustig. De ommuurde tuin ademt rust uit. De hof van Harman mag niet worden overgeslagen, wat een heerlijke sensatie. Elly en Jaap
Een leuke en gezellige camping, met dank aan Theo. Alles is aanwezig en netjes. We zijn uiteindelijk 3 nachten blijven staan. Ook vanwege de rust. Een heel grote aanrader! Elly en Jaap.
Een prachtig terrein, maar het is meer voor de luxe lodges , camper is mogelijk. De voorzieningen zijn weinig, maar heel schoon. De beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam. € 30,00 is wel aan de dure kant.
Sitecode: 20201
Een leuke camping waar je zelf je plek kunt kiezen. Kijk wel of de stroomvoorziening inde buurt is. Heel vriendelijke ontvangst. Sanitair is gedateerd zoals bij veel campings, maar het is wel schoon. Elly en Jaap