@jedethe

- 2013
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een kleine camping met ongeveer twintig staanplaatsen, ideaal gelegen voor een bezoek aan het prachtige dorp Nozeroy. Het voordeel is dat elke bungalow is voorzien van een toilet, douche, wastafel, afvalbak, afvoer voor grijs en zwart water en een waterkraan. En dat alles voor slechts 13 euro per nacht. We verbleven er vier nachten en van de twintig campers hebben we allemaal wel eens een bezoekje gebracht... [Sommige gemeenten zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.]
Een perfect welkom, ideaal voor een bezoek aan de stad. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, en er was een waterkraan en een afvalwaterafvoer – wat wil je nog meer? Breng dus zeker een bezoek aan de wijnkelder om hun producten te proeven en te kopen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

We hebben er één nacht gestaan met twee campers en staan er zes dagen later nog steeds. Een hartelijke ontvangst, het personeel is attent. Water, elektriciteit, afvalverwerking, wasmachine en superschone toiletten. Superrustig aan de rivieroever voor een onverslaanbare prijs. Ik kan het van harte aanbevelen.
Zeer mooi, klein camperplaatsje vlakbij de rivier. Met een groot grasveld om te ontspannen.