@jeedobbelyou
- 2013
- Sun Living V 65 SL
- 2018
- Buscamper
prachtig verborgen cp! even zoeken maar Google Maps gaf de juiste route. Alle voorzieningen aanwezig
mooie plek om te overnachten. goed eten. Bij gebruik restaurant wordt stageld gecompenseerd. omgeving ook mooi om te verkennen
mooi camping veld, goed onderhouden. en voldoende stroom aansluitingen. veel op het terrein om rond te snuffelen en mooie bloemen pluktuin
Mooi gelegen direct aan het strand. Vriendelijke beheerders. Imbis heerlijk gegeten. Wel tussen drukke wegen en dicht bij spoorlijn. Maar de nacht rustig
Sitecode: 92088
Mooie CP. Alles aanwezig wat een camper mens nodig heeft. Mooie omgeving uitgelegd door vriendelijke gastvrouw. Alleen het weer werkte niet mee, dus nog maar een keer terug en fiets en of wandelroutes uitzoeken!
CP mag wel onderhoud hebben, maar water en stroom beschikbaar,. vuil water afvoer mij niet bekend waar en toilet ook niet. Groen is lang niet gesnoeid. voor slechte slapers geen aanrader, maar wij hebben geen hinder ondervonden van trein en wegverkeer. Vora 14 juni 2022
heb net een foto geupload. te vinden onder mijn naam, of jeedobbelyou. de onderste blauwe lijn is de route naar de camperplaats. bovenste is te zien hoe ik aan het dwalen geweest ben. dus mijn gecorrigeerde coördinaten gebruiken graag. N40,220909° W1,975167° kleine plaatsen maar nu, 16 maart 2022, niets. 17 maart twee erbij! maar nog plek genoeg.
mooi pas aangelegde, 2020, CP. Ondergrond gras. helaas geen betaling via BC of credit card. dus alleen contant. dichtbij voormalige edelsteen mijn en edelsteen slijperij.
lijkt op een heel jonge locatie. prachtig aangelegd en alles wat je nodig hebt voor overnachten of een paar dagen staan. en nog plaats genoeg
een prachtige locatie. prijs is pittig. reserveringskosten 13 euro! was er net na de opening. moet nog verder aangekleed worden, maar kan een heel mooie locatie worden.
omdat langs de moezel vanwege hoog water gevaar niet overnacht kon worden hier een nachtje gestaan. prima plek om te overnachten. Maar vraag mij af het een toegelaten camperovernachtingplek is.
vriendelijke ontvangst. rustig kunnen staan. restaurant lekker gegeten.
Hebben hier heerlijk rustig gestaan. Voorzieningen zijn netjes en met de fiets naar Leer is prima te doen
LET OP. Deze mix parking is volgens iemand van de schuttersvereniging niet bedoeld voor het overnachten met een camper.
vrij duur voor alleen parkeren terwijl er eigenlijk niet 24 uur geparkeerd mag worden. (volgens parkeermeter maximaal 16 uur)
Vriendelijke ontvangst. Begin seizoen maar een mooi plekje aan het water beschikbaar tijdens het eerste mooie weekend van april 2018.
hebben er in juli16 twee keer gestaan. omdat aan het strand aan de jachthaven niet meer overnacht mag worden. geen problemen gehad. maar verder geen voorzieningen. wel prachtig uitzicht er naar toe rijdend en bij mooi weer ook over de zee op de staanplaats. dit laatste afhankelijk hoe je met de camper staat.
Prima plek. We zijn er al een aantal keren geweest om even uit te waaien langs het strand. Aardige mensen en alles goed verzorgd.
Hebben hier één nacht gestaan op doorreis naar Nederland. Kwamen in het donker aangereden was eigenlijk niet (meer) goed aangegeven. Kwamen een andere camper tegen die niet bleef staan. In de ochtend na het wakker worden zagen we hoe mooi het er is. Voor wandelaars of bikers ook een mooie stek om even iets langer te blijven. Als NKC locatie niet herkenbaar en ook niet voorzien van informatie over voorzieningen.