@jeekaa
Dicht bij Belfort, mooie stad! Plaatsen nogal verschillend, zonder stroom sommige heel ruim.
Mooi centraal gelegen. Plaatsen dicht op elkaar, maar was toch wel rustig. Best duur, maar dat is het vaak bij de Bodensee.
Leuke camping, ruime plaatsen en schoon sanitair. Gemoedelijke sfeer, vriendelijke eigenaar.
Beneden vooral vaste kampeerders, boven leuke plaatsen. Sanitair verouderd, maar het voldoet. Je loopt zo het bospad in.
Hoge heggen rond de ruime plaatsen. Toen wij er waren was het wel wat rumoerig. Alleen bij de rivier uitzicht.
Doorgangscamping, maar niet slecht. Als je leuke buren hebt ook nog wel gemoedelijk. Sanitair wat krap voor het aantal plaatsen.
Verouderd en verwaarloosd sanitair. Plek wel oke, maar echt te duur voor wat je krijgt.
Het is 1 plek bij een schuur, prive sanitair en mooi uitzicht.
We stonden aan de Weser, net buiten de camping, wat mooi was. De verdere camping leek me wat minder leuk, veel vaste plaatsen.
Eén nacht kon officieel niet, maar werd wel toegestaan. We vonden de plek zo mooi, dat we toch langer zijn gebleven. Sanitair is verouderd maar functioneel. In het restaurant kun je een eenvoudige maaltijd gebruiken.