@jenksavia1
Uitstekend verblijf Zeer vriendelijke eigenaren, schoon sanitair, geweldige wandelroutes in de buurt. Een wijnproeverij is een must, want de geschiedenis van de wijngaarden en het kasteel is erg interessant.
Vriendelijk personeel en gebruiksvriendelijke site. mooi gelegen voor het strand. douches zijn teleurstellend omdat geen kleedruimte en token niet erg lang meegaan
excellent, geweldige uitzichten. sanitair basic maar schoon….het uitzicht maakt dit goed!
ok voor een tussenstop van één nacht. Strand erg vies en niet uitnodigend. De plaatsen zijn groot en schoon met water beschikbaar. Sanitaire voorzieningen zijn op slot en u heeft uw eigen sleutel voor toegang. Toiletten worden gedeeld met andere kampeerders. helaas geloofden de andere kampeerders die met ons deelden dat het hun toiletten waren, omdat ze langdurig ingezetenen waren, dus hielden ze op slot en gaven ons geen toegang. probleem direct opgelost door campingpersoneel
Prima camping, zeer vriendelijke eigenaren. super rustige omgeving omringd door dieren en natuur. Wees voorzichtig met de locatie, want de GPS probeert u op zeer krappe, bochtige steile wegen te brengen wanneer u op goede wegen in een andere richting kunt aankomen.