@jennybythesea

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige plek, midden in de natuur. Rustig en zo ontspannend. Super behulpzame eigenaren. Ik kan deze prachtige plek van harte aanbevelen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zou een geweldige aire zijn, MAAR kom niet op zaterdagavond. Extreem luide muziek! Jammer

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geweldige locatie. Echt een aanrader. Zo vriendelijk en behulpzaam. Bussen naar Malaga. Fietsen langs de boulevard. Geweldig strand, heel dichtbij. Bedankt allemaal.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Geweldige locatie. Hartelijke ontvangst. Echt rustig. Niet toeristisch gebied, perfect, echt een aanrader.

Sitecode: 19539

Goede locatie, redelijke prijs. Geweldige, vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Supermarkt vlakbij. Gemakkelijk met de bus naar de stad. Ook makkelijk te fietsen. Zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ruime plaatsen. Super schone faciliteiten. Voor de prijs een prima plek. Winkels en het nabijgelegen resort zijn makkelijk te bereiken met de fiets. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Sitecode: 20304

Het servicepunt bevindt zich aan de rechterkant, achter de supermarkt van het tankstation. 2 euro voor 100 liter water. Grijswaterafvoer is een beetje lastig voor Britse mohos. Maar alles werkt.

Dit is een heerlijk rustig plekje aan de gracht. Gemakkelijk fietsen naar Abbeyville of naar de Baie de Somme. Wordt ook gebruikt door de lokale bevolking, fietsers en wandelaars om te picknicken. We gebruikten slechts één parkeerplaats, het is jammer dat anderen er drie gebruiken!

Heerlijk gratis Aire. Diensten goed en gemakkelijk toegankelijk. Wij hadden geen elektriciteit nodig. Volop mogelijkheden om het lokale dorp te steunen. Winkels en bars/restaurants. Prachtig park vlakbij. Zou aanraden. Houd er rekening mee dat het TWEE campers per camperplaats zijn. Ook voldoende ruimte voor luifels. Jammer om te zien dat een Franse eenheid een hele baai in beslag neemt!!!

Een zeer drukke Aire, de hele dag arriveren en vertrekken voertuigen. Zeer rustig 's nachts. Zo dicht bij het kleine stadje Honfleur. We hadden het geluk om een plaats te krijgen met toegang tot elektriciteit. Zou het zeker aanbevelen.

17 JUNI....nog steeds gesloten. Het lijkt erop dat het nog wel even zal duren voordat we weer open gaan. Er zijn veel bomen gekapt en de hele grond moet worden gekapt. Maar het zou een prachtige plek zijn!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldige kleine Aire. Schoon en netjes. Alle diensten plus gratis elektriciteit! Zeer rustige nacht. Leuk stadje om te bezoeken. Zou het ten zeerste aanbevelen, en dank aan de plaatselijke gemeente voor het bieden van zulke geweldige faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Vandaag aangekomen, enige eenheid hier. Eenvoudige omgeving, maar alle faciliteiten aanwezig en werkend. Geen schaduw. Midden in de natuur, lekker rustig. Poort werkte prima, registreren is niet nodig. Zou aanraden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Briljante Aire. Mooie plek om te bezoeken. Helaas is Castle momenteel gesloten. Maar de moeite waard om naar boven te lopen voor het uitzicht. Dank aan de raad van Biar voor zo'n genereuze tussenstop.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

PAS OP... we hebben net bezoek gekregen van de lokale politie en ons is verteld dat we morgen moeten verhuizen, we zijn pas vanochtend aangekomen!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik verblijf hier nu, de laatste van 3 dagen. Absoluut mooie site, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Faciliteiten echt schoon. Gemakkelijke nabijheid van Lourdes per fiets of te voet, of een bus stopt bij de ingang van de camping. Mooie bosrijke omgeving met grote plaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie rustige plek, maar water werkt nog steeds niet?

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Zeer aan te bevelen. Hoewel het een beetje buiten de gebaande paden ligt, is deze Sosta zeker een bezoek waard. De meneer "attendant" is zo behulpzaam en beleefd. En hoewel ze geen Engels spreekt, was het voor ons niet moeilijk om elkaar te begrijpen. We kregen informatie over de omgeving, inclusief fietspaden. De hele site is extreem schoon, inclusief geweldige douche- en toiletfaciliteiten. Voor 5 Euro per nacht is het een must om te bezoeken.