@jeranimo93
Prima camperplaats op een perfecte locatie. Vanuit hier met de taxi naar Caín geweest om de Ruta del Cares te wandelen. In- en uitchecken verliep soepel. Een dag bijboeken was ook zo geregeld. Alle faciliteiten aanwezig, alleen jammer van de koude douches. We hebben rustige nachten gehad.
Sitecode: 19456
Een prima plek voor een overnachting. Erg rustig ‘s nachts en een veilig gevoel. Enige minpunt is dat de verswaterkraan dezelfde is als waar mensen hun wc mee omspoelen.
Sitecode: 71932
Hele mooie plek! De douches zijn erg fijn en het park is mooi. ‘s Nachts zie je veel sterren en wij hebben zelfs de Melkweg gezien. De reden waarom ik maar 4 sterren geef, is de hond die ‘s nachts vaak blafte. Dit verstoort de rust en dat is erg jammer.
Sitecode: 101929
Perfecte plek voor een rustige nacht! De locatie is echt geweldig mooi. Er was niemand anders en het enige wat je hoort is de kerkklok van het dorp. De ondergrond is niet vlak, dus recht staan is een uitdaging. Voor ons is dit dé perfecte plek voor een zelfvoorzienende camper.
Heel goede prijs kwaliteit verhouding! De locatie is perfect. Sanitair is verouderd maar schoon. Wij betaalden €46 voor 3 nachten. Dit vonden wij qua warmte en waterdruk de beste douches die we deze vakantie gehad hebben!
Wij zijn vandaag aangekomen en de prijs is nu €30 voor 2 personen, zonder stroom. Wifi werkt vaker niet dan wel. Sanitair is netjes, maar wij vinden de prijs te hoog voor wat je krijgt. Vooral omdat we een prijs van €20 hadden verwacht omdat dit ook op de site vermeld staat.
Fijne parkeerplaats en een goede uitvalsbasis om Braga te bezoeken met de bus, of Bom Jesus te voet. We hebben hier een rustige nacht gehad, logischerwijs wel wat geluid van de weg die er langs loopt. Veel schaduw, prullenbakken en een café: wat wil je nog meer?
De locatie van de camping is perfect: je komt heel makkelijk met de bus in het centrum. de plekken zijn heel klein en wij stonden aan een doorgaande weg op de camping en dit bracht veel verkeer. Veel vaste gasten. Sanitair was oké.
Hele fijne camperplaats! ‘s Nachts is het rustig. Er zijn voldoende plekken en de faciliteiten zijn netjes. Enige minpunt is dat de aanmeldzuil alleen in het Spaans is.
Een goede overnachtplek. De parkeerplaats is groot dus genoeg plek voor veel campers. ‘s nachts was het rustig. Wij zijn heuvel op gelopen naar een restaurant. Dit kon heel goed vanwege het verlichte voetpad langs de weg.
Prima overnachtplek om Santiago de Compostela te bezoeken: Makkelijk te bereiken met de bus lijn 6. wifi werkt top! enige minpunt is het lawaai ‘s nachts: je hoort de snelwegen goed en er zijn veel blaffende honden.
We hadden hier een hele fijne, rustige overnachting. Heerlijk kunnen opfrissen in het naastgelegen zwembad. de faciliteiten werken goed. Top!