@jeroen328
- 2024
Na vriendelijke ontvangst blijkt dat als je een plek op de camping wil je voor ander anderhalve dag mag gaan betalen. Anders mag je op een soort van parkeerplaats gaan staan. het En dat er ivm een verbouwing van het sanitair tijdelijk faciliteiten zijn mag je wel verwachten dat deze schoon zijn en de toilet voorzien is van toiletpapier. Dat is niet het geval.29.50 is echt te veel geld voor deze plek. Beter kun je gratis op de parkeerplaats .
Wat een fijne plek en wat een super aardig Echtpaar . Spreken Engels en je kunt er ook nog prima een hapje eten en een eigen gebrouwen biertje drinken of zoals ik gedaan heb er een paar kopen. Dankjewel 🙏
Prima plek om te overnachten. Rommelig maar daar kun doorheen kijken. Sta je wel midden in de natuur. Wel handig als je alle voorzieningen bij je heb.
Wij zijn de moeilijkste niet, maar €34,50 voor vieze en verwaarloosde wc's is echt teveel.
camping gesloten tot 1 juni, doorgereden naar la casita
Mooie plek met prachtig uitzicht, via de app 'Pverde' heel makkelijk aan te melden. Sanitair is netjes, wel 1 euro muntjes nodig per 5 minuten douchen met warmwater.
Sitecode: 19801
Pablo is super vriendelijk. €11 inclusief elektra. Sanitair is netjes. Bij de douches naast de wc's is geen warm water, maar als je het aan hem vraagt mag je gebruik maken van een nette badkamer in een van zijn bijgebouwen. Perfecte overnachting voor een doorreis en rustige omgeving.
Prachtige locatie, super vriendelijk personeel. Oprit was prima te doen, ondanks dat deze stijl was met een wat oudere 6,5 meter kamper zo naar boven gereden. uitzicht is waanzinnig en prima douches / wc's. Wij zouden alleen al voor het uitzicht en aardige personeel terugkeren.