@jeroenda
- 2019
- Rimor Seal 69P
- 2018
tsja .. mooi zwembad, mooi sanitair, vriendelijke mensen maar dat is dan ook alles. Geen omgeving om te wandelen of te fietsen, geen mogelijkheden om de hond los te laten, een kale camping in een onaantrekkelijk gebied .. we hebben ons vergist en trekken na 1 nacht weer verder.
4 nachten gestaan met uitzicht op het Beekdal. Onze 4e keer en zeker niet de laatste. Alles klopt: mooie plek, rustige camping, vriendelijk personeel, verzorgd sanitair .. en in een prachtige natuur, wat wil je nog meer ..
3 dagen gestaan met onze camper (7,5 meter). Fijne grote plaatsen, veel privacy dankzij de bebossing, goed sanitair, alles goed! Wandelen over het Pieterpad, fietsen naar het Boomkroonpad .. heerlijk ontspannend. Absoluut een camping waar we graag nog eens terugkomen.
prima lokatie, ook voor langere periodes, prijzen zijn wel een stuk hoger dan gemeld. zie foto van de tarievenlijst.
Nora is een stadje om wat langer te zijn. Goed om te wandelen, te fietsen, uit eten te gaan, met de boot naar het eilandje te gaan .. we komen daar graag terug. De camping ligt op een mooie plek, heeft goed sanitair, wordt gerund door vriendelijk personeel, alles OK. Maar .. de prijs is relatief hoog en dan mag je meer verwachten, zoals WiFi en meer natuur bij de standplaats, en een veel betere mogelijkheid om met je hond het water in te gaan.
Een camping waar je graag komt: alles is in orde en de supervriendelijke eigenaren doen de rest. Een rustige camping voor natuurliefhebbers, met aandacht voor een relaxte sfeer.
Prachtige plek, fijne eigenaren, ecologisch verantwoord en avontuurlijk, we hebben genoten en willen zeker een keer terug. Mooie ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden.
Een dubbel gevoel: technisch is alles dik in orde maar het verkeerslawaai, de trein, de bouwactiviteiten maken het te onrustig. Prima camping als je Trollhättan wilt bezoeken en ook goede basis voor mooie fietstochten .. als je de onrust voor lief kunt nemen.
Mooie camping in een mooie omgeving, maar er ligt nog wel wat werk om alle voorzieningen up-to-standard te krijgen. Wel eentje waar we nog wel een keertje terug willen komen.
Prima camping, zeker als je met de hond reist. Het weer zat niet mee anders hadden we best wat langer willen blijven om de omgeving beter te leren kennen.
Prima plek voor een prima prijs maar geen plek om wat langer vakantie te houden.
Prima plek voor een prima prijs, uitstekend voor een tussenstop. Mooie omgeving maar geen plek om een paar dagen vakantie te houden.
We waren hier 30/4 en 1/5. Rocamadour was druk maar deze camperplek was nog veel ruimte. Alle voorzieningen operationeel en heel en schoon. Ruim 18€ per nacht, all-in .. zo zouden er veel meer mogen zijn!
Mooie kleine camping, goed georganiseerd, alles heel schoon .. en een groot omheind hondenuitlaatveld, super! Voeg daar een vriendelijke en behulpzame Britse beheerder aan toe en je weet je op primadeluxe plek.
Naar volle tevredenheid 2 dagen gestaan. Direct naast het strand, de hond mag daar los en die had dus de tijd van haar leven. Rustige, kleine camping met een vriendelijke beheerder, schoon sanitair en een prima eettent. Prima locatie om te wandelen en te fietsen. Een nieuwe favoriet.
Gemengde gevoelens. Hoewel de plek aangenaam is (dennenbos, stil, vriendelijke receptie) gaan we er zeker NIET terug omdat het sanitair niet OK was (zoals geen warm water als je vroeg wilde douchen of het toiletgebouw op willekeurige tijden dicht). Dan kun je beter op een CP gaan staan. Soulac is een leuk stadje en in Hotel des Pins kun je uitstekend (wel €€€) eten, dat dan weer wel. De hond mag op ‘t strand nergens los, da’s dan weer vervelend.
gesloten .. wordt gebruikt om seizoen-arbeiders te huisvesten
2 dagen naar volle tevredenheid gestaan .. ruime plek, met water en elektriciteit, goeie WiFi, direct naast het strand, voor de hond en ons helemaal top. Douches en toiletten zijn ruim en schoon. Prima moules frites in de snackbar gegeten met een wel héél lekkere tiramisu na. Het was de prijs van €31,30 per nacht, all-in (camper, alle voorzieningen, 2 personen, hond, toeristenbelasting) absoluut waard.
Prima plek voor een overnachting en om met de hond te wandelen. Geen eigenaar gezien, dus gratis gestaan 🤔
Overnachting kost nu 12€, plus 1€ voor electra. Oude voorzieningen maar mooie plekken en mooie wandelmogelijkheden. grijs water kun je enkel alleen met een emmer kwijt, er is geen mogelijkheid om direct uit de camper te lozen.
Receptie bleek op zondag dicht. Noodnummer gebeld, camping blijkt voorlopig gesloten te blijven omdat het terrein te drassig is.
Sitecode: 71974
Momenteel ‘tot de zomer’ gesloten wegens verbouwing van de receptie. Verder geen info over de timing van de heropening.
Strak geordende camperplaats met ruime plekken en harde ondergrond. Functioneel. Voor ons geen plek om een hele dag te relaxen, daarvoor vinden wij de natuurcampings beter geschikt. Wel een uitstekende uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen, en Borger is een leuk stadje.
Prima camperplaats met goede voorzieningen en vriendelijke mensen. Ligt prima als je op de fiets naar Ameland wilt maar niet zo geweldig om met de hond te gaan wandelen. We hadden wel graag bij het reserveren al gehoord dat er een dorpsfeest zou worden georganiseerd, dan hadden we zeker een andere camping gezocht.
Rust, ruimte, natuur, heel vriendelijk team, mooi wandelen en fietsen .. helemaal goed. Wel jammer dat je er geen afvalwater kunt lozen. Zolang dat niet kan, zou dat eigenlijk wel op de website moeten staan.
Vriendelijke mensen, ruime plek, we werden door kampeerders geholpen toen de receptioniste er even niet was. Gewoon een plezierige plek voor een overnachting. Wel naast de brandweerkazerne ..
Sitecode: 20141
Prima cp met alle voorzieningen .. behalve een sanitairgebouw, daarvoor moet je de weg over (onderdoor). Achter de cp een wandelpad om de hond uit te laten, die kan daar ook los. Voor ons een prima overnachtingsplek op reis van/naar Frankrijk. Weg is goed hoorbaar maar niet storend.
Aan de pluskant: Ruime plekken, vriendelijke mensen, schoon sanitair, restaurant OK, prima ligging. Aan de minkant: wat moeite om de camper waterpas te zetten, trein en weg goed hoorbaar (maar niet echt een probleem), omgeving van het meer erg modderig. Al bijeen: gaan hier toch wel weer eens terugkomen.
Eigenlijk een zesje, maar op 5 minuten lopen van een gezellig dorp met 3 eetgelegenheden en vriendelijke mensen en een nette, gratis, plek met stroom en water en ‘s ochtends gewekt door een kudde schapen. Landelijke charme en daarom een 8 😎
We komen hier zeker niet meer terug. Petanque veld en service plaats met kleine cp parkeerplekken. Verwaarloosde sanizuil, geen voorzieningen. Even rondgekeken en doorgereden naar de camping van Collet-de-Dèze.
Mooie plek, jammer dat het sanitairgebouw dicht is (op 1 wc na). Alle overige voorzieningen OK. Ook jammer dat de gemotoriseerde hangjeugd rond 18 uur de rust kwam verstoren. Gelukkig duurde dat maar een half uurtje. Mooi wandelingen mogelijk, plek om weer terug te komen.
Omanido .. oud maar niet dood .. leuke plek, schoon, vriendelijke mensen, goed wandelen met de hond, veel plezieriger dan in het drukke Villers Sur Mer.
Groot, doelmatig en daarmee zonder karakter. Vreemd dat een sanitairgebouw ontbreekt. Prima plek voor een overnachting als je de Mont wil zien maar we zouden er nooit langer willen staan.
Luxe parkeerplek met ruime kavels. Stroom is inbegrepen, water kost extra. Prima plek als je een keer naar Mont Saint Michel wil wandelen of fietsen. Ik zou hier geen dagen willen staan.
Mooie schone plek, alles goed geregeld. Maar nergens een plaats waar je de hond vrij kan laten lopen dus voor ons niet geschikt.
Rustige plek aan het haventje. 6€/nacht inclusief water en stroom .. als het kantoortje open is, anders heb je niks. We waren hier op de dag dat Frankrijk op slot ging vanwege Corona, dus èrg rustig..