@jeroenvos
- Volkswagen
- Buscamper
- Huren
Sitecode: 195000
mei 2026. voor 2 pers 2 honden camper inc stroom/water betaalden wij 20€/nacht. prachtig plekje. stijle toegangswegen vanuit het dorp, goed te doen. deze locatie is net geopend. eenvoudig en net sanitairgebouw. houdt het midden tussen campinkje en camperplaats. eigenaar verkoopt eigen wijn en olijfolie en houdt soms een proeverij met hapjes wat wij erg leuk vonden. een echte ontdekking en parel met uitzicht als in een film.
Sitecode: 195001
mei 2026 voor 2 pers 2 honden camper incl stroom water betaalden wij 20€/nacht. prachtig plekje! stijle toegangswegen vanuit het dorp, goed te doen. deze locatie is net geopend. eenvoudig en net sanitairgebouw. houdt het midden tussen campinkje en camperplaats. eigenaar verkoopt eigen wijn en olijfolie en houdt soms een proeverij met hapjes wat wij erg leuk vonden. een echte ontdekking en parel! het uitzicht is een decor uit een film.
april 2026 uitdaging om er met 6m lange en 3m hoge camper. stijl pad naar beneden en overhangende olijftakken maar beetje chauffeur kan dat! fijne maar smalle plekken. je waant je in een scene van een film. goed sanitair. kan wel een minpunt noemen nl het ontbreken van markering dat er volop schrikdraad rond het geitenveld loopt. ze werken met gele bordjes dus waarom er niet een paar met een waarschuwing hangen. kinderen en honden lopen gevaar!
Eind april 2026. Plek onder een pluizende treurwilg. Vanwege steekmuggen al vroeg de camper in. 's Ochtends deur open en een cordon muggen volgt me tot aan het droevig uitziende meer. Overal ligt een dikke laag onappetijtelijk pluis gemengd met muggen. Helaas moet je minimaal 2 nachten boeken anders was ik meteen in de ochtend vertrokken. Het zal hier onder andere omstandigheden vast leuk zijn, maar wat mij betreft is dit een nee.
Camping op zich is prima. Het personeel is heel vriendelijk. Prima gegeten voor zeer schappelijke prijs. We zijn hier geweest met de camper en onze twee hondjes. Zeer groot nadeel van deze camping is dat je van hier uit weinig lopend kunt doen. Er is geen aansluitend wandelgebied voor de honden, het - officieuze - wandelpad is niet geschikt voor wandelwagens, kinderen < 6 jaar of mensen die niet goed ter been zijn. Wij kiezen deze optie niet meer