@jezabel
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Uitzicht op het meer, gootstenen, barbecues, zithoek en oefenpark. Tracks om te wandelen en fietsen, spot de schildpadden in het meer. Het nabijgelegen dorp is klein en heeft een café waar u kunt eten als u boekt bij de eigenaar en een kleine winkel in het café. Breadman komt dinsdag donderdag om 15.00 uur en zondag om 14.00 uur in het dorp. We verbleven 11 weken tijdens de Covid-crisis en kunnen de lokale bevolking niet genoeg bedanken!
28 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

15 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

19 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Geweldige tussenstop waar u op gehard zandgras parkeert met uitzicht op de rivier en de veerboot. Er zijn een of twee plaatsen om binnen te komen op de parkeerplaats en de rijstrook langs de rivier. De weg naar de veerboot is aangegeven en bestaat uit grote blokken beton, dus een beetje hobbelig. Het uitzicht is prachtig en zelfs overdag was het stil, sommige vissers in de ochtend ook een paar auto's sightseeing en sommige voertuigen voor de veerboot, 's nachts en vroeg in de ochtend was het stil ?!
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Goede tussenstop in het voetbalstadion, diensten zijn goed gepland met apart gedeelte en waterkranen voor drinkwater en WC-lediging. Het dorp is leuk met enkele winkels en restaurants, waaronder een bakkerij op 100 m van de parkeerplaats.
Geweldige tussenstop, goede service en zeer stil. 5 minuten lopen naar de stad met bars, bistro's en een aantal leuke winkels, waaronder 2 zeer goede bakkers en een chocolatier.
De parkeerplaats is nu omheind met bouwwerkzaamheden. Het servicepunt werkt nog steeds op dit moment.
Groot grasveld zeer glooiend, handgeschreven bordje zegt dat de eigenaar € 6 vroeg in de avond verzamelt. Er zijn een paar EHU-punten en een servicepunt, de Aire zou geschikt zijn voor grote campers, maar de rijstrook en de oprijlaan zijn erg smal en niet gemakkelijk in te brengen. We kwamen laat in de middag aan en het gebied zag er een beetje onverzorgd en somber uit, dus we bleven niet.