@jij
- 1984
Prijs via de app op 16/10/2025 is €7,-
Ik heb er in het verleden prima gestaan. Vandaag, 15/05/2025 wou ik er ook weer een gaan staan omdat ik las dat de politie iedereen met rust liet. Schijnbaar was het weer snel over. Er stond niemand meer, dus ik vermoed dat iedereen is weggestuurd. Er stonden veel campers bij de
Ik mocht vandaag €38,- afrekenen voor een overnachting van 16/4-17/4 Jammer genoeg niemand in het kantoor aanwezig om te reclameren. Ik weet dat er verschillende tarieven worden gehanteerd, maar dit is niet meer normaal.😡
Ik heb jammer genoeg een iets mindere ervaring. Na de nodige regenbuien is het één modderpoel, waar je bijna niet uit kunt komen en de wielen blijven doorslippen. En om de paar uur valt de stroom uit.😡
Leuke plek. Ik (en nog 2 andere campers)mochten op 5 november 2024 van de lokale politie echter daar niet blijven staan omdat we langer waren dan 5.50m. Plek was voor de rest helemaal leeg. Ik werd verwezen naar een parking bij een schooltje. Zijn doorgereden naar Navia.
Prima plek. De parkeermeters op het grote terrein werken niet voor campers en autobussen. Het max hier is €3,- voor 12uur voor personenauto's. Bij de parkeerautomaat bij de ingang van de andere (bus)parking kun je kiezen tussen personenauto en camper. En daar kun je €8,- betalen.
Prima plek. Vandaag zijn alle plekken bezet, maar toch kunnen er nog campers op het terrein. Men heeft via het slagboom systeem het volle pond betaald en gaan er dus niet meer af. Dus schuiven er dan maar ergens tussen. Het systeem werkt dus niet goed.
Misschien heb ik het samen met nog 3 camperaars bijzonder slecht getroffen. Het voor campers gereserveerde deel werd rond 15.00 volledig ingenomen door de auto's van bezoekers van het zwembad. De deur van het woongedeelte kon nog net open. Voor andere camperaars die aankwamen om te overnachten was geen plek meer.😡 Eén ster omdat er mogelijkheid is voor E/V en stroom. Maar daar moet je behalve die €13,50 ook nog extra voor betalen.
Is één grote bouwput waar alleen nog personenauto's kunnen staan. Geen voorzieningen meer.
Is alleen nog een onbetaald parkeerterrein. Het hokje waar de dame de euro's in ontvangst nam is er niet meer Volgens de GNR is parkeren overdag toegestaan. Overnachten mag niet meer. Doe je het toch en ze komen niet controleren heb je geluk. Komen ze wel langs mag je waarschijnlijk diep in de buidel tasten.
Ik ben door boze bewoners weggestuurd omdat ik zogenaamd op een parkeerplek voor bewoners stond. Eigenaren van 2 campers die naast de loosplek stonden werden niet lastig gevallen. Er zijn dus schijnbaar maar 2 plekken en geen 4. Er staan trouwens ook nergens borden dat er standplaatsen zijn.
Ik snap de negatieve reacties niet zo. Geen idee wat sommigen nu eigenlijk verwachten van een "camperplaats". Er is niets mis met deze plek. Je staat direct aan de Main. Binnen 15 minuten sta je te voet in het centrum van Wertheim. En de supermarkt Kaufland is vlakbij. En dat in Januari het water afgesloten is lijkt me vrij logisch. En je hoort wat geluid van het verkeer op het viaduct er boven.
Het enige minpuntje is dat de stroom van de paal maar 2A is. Voor de rest is alles OK.
Overnachten niet toegestaan. De bewaking kwam langs en vertelde dat het een privé terrein is. Ik kon dus eigenlijk vertrekken, maar omdat ik zei dat ik nu in het donker geen andere plek kon vinden kreeg ik toestemming om te blijven staan.
Volgens deze site is de camping het hele jaar open. Wij kwamen 7 januari langs en de camping was dicht.
Prijs januari 2020 is €10,-. Beetje veel voor alleen overnachten.
Er is maar 1 plek waar je nog mag overnachten. Dat is op de "pier" waar vroeger de veerboten aankwamen. Achter de haven. Op de andere plekken word je door de politie weggestuurd. Ben je niet bij de auto dan zit er een plattegrond tussen de ruitenwisser.