@jimgootjes
mooie plek gewoon open alleen nu 12 euro door een slagboom
er is een nieuwe camperplaats even buiten het dorp vlakbij het parkje, waar het heerlijk toeven is in het parkje verboden te overnachten.
prima camperplek, veilig ,poort gaat s.nachts dicht heerlijk rustig.
mooie camping, schoon sanitair dichtbij dorp ,markt in de markthal goeie prijs, wij betaalde €17 per nacht. aanrader
wel 20 campers stonden er ,dus een gewilde plek om te overnachten het stadje te bezoeken, een fietstocht te maken
prima overnachtigtings plek prachtige kerk. gezellig dorp 10 min lopen. stonden met 6 campers
Sitecode: 12046
prachtig sanitair. mooi wandelen en fietsen. goed restaurant en bar €25 voor 2 personen exclusief stroom. Mooi uitzicht op de bergen.
prima plek om te overnachten, bij receptie pizza's bestellen en voor de volgende ochtend broodjes bestellen en dat voor €15 .
ontvangen door vriendelijke mensen staan midden in de natuur, met zachte muziek op de achtergrond, konden helaas niet in de tuin staan ivm de regen .diverse producten tekoop
prima lokaties om de stad te bezoeken ongeveer 800 meter naar de oude stad en om te overnachten
prima plek om te verblijven, alle voorzieningen zijn aanwezig. Heerlijk strand ,en zicht op de zee
Heel mooie plek aan het strand met een prachtig uitzicht op viesta en de rotsen voor 21 euro met stroom
prachtige plek om te staan .hartelijk ontvangst door Rosaria .met een winkeltje met streek producten
cp bestaat niet meer.
prachtige plek .ruime plaatsen.
een groot blok beton voor de ingang dus opgeheven. een mooi alternatief is Trins
prachtige plek aan de rivier, midden in de natuur.fiets en wandel mogelijkheden