@jloman

2021

Een locatie beoordeeldβ€”11 maanden geleden

Wat een geweldige plek. Kwamen voor 1 nacht maar bleven er 5. Dus niet alleen doorreis cp. Goed sanitair en heerlijk afgebakken stokbrood in de morgen. Dank aan de gastvrouw. Het is er heerlijk rustig en mooie omgeving om te fietsen. We hadden geluk met prachtig weer. Maar niet te vergeten de vriendelijk en gezellige nederlandse beheerders Maureen en Bas πŸ˜„altijd in voor een praatje. en op de boerderij hun 3 paarden en 1 geit.

Een locatie beoordeeldβ€”11 maanden geleden

echt de fijnste cp ooit ...dikke duim vriendelijke mensen ... rustig ... super schoon ... geweldig sanitair ... kon niet beter

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een hele fijne camperplaats...verdient van ons een 10+ vriendelijke beheerders grote plaatsen ...rustig ...geweldig sanitair... op korte afstand van plaatsen als Franeker en Harlingen we zeggen niets meer aan doen , top!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

voor 1 nacht en zeker niet meer. wat een chaos en ook nog onvriendelijke mensen bij de receptie. voor ons was de wasmachine het belangrijkste

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

hele fijne Camping met grote plekken en prima sanitair. maar vooral gratis ingang in naastliggende groot zwembad. top camping op doorreis

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een geweldige plek bij het zwembad met gebruik van alle sanitaire voorzieningen hiervan! top ook hele fijne vriendelijke mensen van de cp...maar ook de mensen van het dorp ...zeer gemoedelijk sfeer

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een prima camping om van hieruit Boedapest te bezoeken . voor de camping opstappen op de bus en laatste stuk met metro. helaas elke avond na 21.00 uur problemen met stroom.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een prima cp met goed sanitair. we hebben de Stad Wenen per fiets gedaan. zeker een aanrader

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Een ontzettend geweldige plek in the middle of nowhere gevonden ...in Hongarije...haha rust...! Wel een toer om er te komen op die wegen!!! we gingen af op de leuke naam Tante Bieke. Maar 's-avonds op het Centrumplein van de camping gezelligheid met gastheerJan. Maar ook zeker niet te vergeten zoveel verzamelde objecten. Bijzonder

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een hele fijne rustige camping met prima sanitair en vriendelijke mensen. Geen WiFi en je moet contant betalen. Even aan denken. Maar hij krijgt zeker 5 sterren voor de locatie ...op 1 km: . fietsen langs de Donau . een recreatieplas om te zwemmen Geweldig

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een rustige camping no nonsens maar dat kwam ook zeker door de campingbeheerder met zijn enorme humor. geweldig! zeker een aanrader als doortrek cp Johan en Truus

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

een prachtige locatie en met zeer vriendelijke mensen en ontvangst. echt een aanrader we komen hier zeker terug

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

een prima camping voor een bezoek aan Sevilla. voorzieningen waren ok. bushalte lijn 132 naar Sevilla op 100 meter van de poort

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

een prima camping voor het bezoek op de fiets aan Setenil de las Bodegas.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een ontzettend fijne CP, aan de zee, vriendelijke mensen, schoon sanitair, warme broodjes, op de fiets naar Malaga 5 dagen gestaan Johan en Truus

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een prima camping met ruime plekken. Goed en schoon sanitair. Fantastische verscheidenheid aan bomen. Geweldig om de plaats Nerja met het Balcon van Europa te bezoeken. Ook de plaats Frigiliana mag je zeker niet vergeten.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Geweldige CP netjes schoon vriendelijk...alles Op de fiets naar Valencia... Johan en Truus

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een fijne rustige CP met goed sanitair. prima voor 1 nacht Vriendelijke eigenaren Johan en Truus

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een prima cp. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Zeer schoon sanitair. Aanrader Johan en Truus

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een geweldige plek aan het meer met ontzettend aardige eigenaren...Kristof en zijn vrouw Evelien. Ze hadden nog maar 1 jaar het beheer over de CP. Zetten zich enorm in om iedereen tevreden te stellen. Hard werken aan waar nodig verbetering. Heerlijk relaxen ...langer gebleven dan gepland. Dus een aanrader! Johanen Truus

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

een mooie plek, fijn ontvangst. mooie omgeving om te fietsen wij komen hier zeker tegug

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

we hebben er 2 nachten gestaan een prachtige plek, sanitair was uitstekend, en zeer vriendelijke mensen hier komen wij zeker terug. tot de volgende keer Truus en Johan

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

een prachtige plek. vriendelijke mensen. mooie omgeving. een super campingpark echt een aanrader. bedankt mensen groeten johan en truus

Sitecode: 20601

een mooie camping, sanitair is uitstekend, mooie omgeving het zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan komen hier zeker terug was super, bedankt truus en johan loman

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

een geweldige plek met super vriendelijke mensen . echt een aanrader , alles klopte

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

prachtige plek, 4 nachten gestaan, fijne ontvangt. uitstekend sanitair en voorzieningen. mooie fietsomgeving een aanrader voor rust en ontspanning. we komen hier zeker weer, bedankt voor alles

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 4 jaar geleden

we hebben daar 1 nacht gestaan was heerlijk alleen we een douchebelegenheidwas niet aanwezig maar het wasmooien rustig en komen er absoluut weer. groeten johan en truus