@jmaustin
Een heerlijk rustig verblijf van twee nachten. Zoals eerder vermeld, kun je het parkeerkaartje maar één keer gebruiken, dus we hebben de tweede dag een aangename wandeling naar het stadje gemaakt. Houd er wel rekening mee dat de voorzieningen zich buiten de parkeerplaats bevinden. Dus als je bij de rotonde komt, ga dan niet rechtsaf de parkeerplaats op, maar linksaf. Daar vind je de voorzieningen. Jammer dat steden in het Verenigd Koninkrijk dit soort plekken niet hebben, want het trekt zoveel toeristen aan. Goed gedaan!
De meeste staanplaatsen liggen op gras, en de ondergrond is oneffen, dus nivelleerblokken zijn nodig. Het was er heerlijk rustig, we hebben fantastisch geslapen en het is fijn om wakker te worden met uitzicht op het meer. Er is een toiletgebouw met douches, maar wij hebben de douche voor warm en koud weer gebruikt. We zouden zeker terugkomen.
Ik ben er net geweest en de camping is beter dan op de foto's. Ik zou er zeker terugkomen, maar houd er rekening mee dat de sanitaire voorzieningen niet erg goed zijn; 'voldoende' is een betere omschrijving.
mooie kleine camperplaats. €15 + €5 voor elektriciteit. Zeer schone douches, een beetje klein maar prima. Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam. ongeveer 2 mijl lopen naar de stad of gewoon de weg oversteken naar het restaurant. Geen stoelen toegestaan op de site, maar je kunt ze meenemen net buiten de ingangspoort waar een klein park is aan de rand van de zee. Zal het zeker aanbevelen en ook terugkomen
Mooie veilige parkeerplaats. Het water is nog steeds afgesloten, weet niet waarom, zal wel kostenbesparing van de lokale overheid zijn. Dicht bij het centrum, maar het is allemaal bergopwaarts.
Campers zijn nu niet meer toegestaan.
De camping is erg handig om de stad in te gaan, mooie wandeling. Het nadeel is dat de ehu maar op de helft van de plaatsen beschikbaar is, je betaalt hetzelfde tarief met of zonder. De aire moet goed schoongemaakt en opgeruimd worden. 2 erg goede servicestations. Goede aire voor een paar nachten
mooi park up. €8,20 voor 24 uur, wat je krijgt bij de betaalautomaat aan het einde van de rij. Met uitzicht op de botenwerf en de jachthaven, op slechts 5 minuten lopen van de stad. Servicepunt is om de hoek in een andere parkeerplaats. De stad is een oude Franse marinebasis met mooie wandelpaden langs de rivier.
Zeer fijne tussenstop voor Cognac. Beetje krap om binnen te komen en niet aangegeven op de weg. Goed geslapen en zou het aanraden
Briljante tussenstop. Zeer rustige nacht en het uitzicht is geweldig. Alle diensten afgezien van grijswaterafvoer en elektriciteit. Smalle weg die naar het dorp leidt, maar prima in orde. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Zal terugkeren.

Vandaag daarheen gebeld voor brandstof en het was het goedkoopste dat we in 3 maanden hebben gezien. Zeer schoon tussenstopgebied en het personeel kon niet genoeg doen. Ze hebben autogas en je kunt m/u schoonmaken. Zal terugkeren (laat je niet afschrikken dat het een vrachtwagenstopplaats is, het is beter dan dat)
Mooie plek om Jerez te bezoeken. Neem bus 8, die direct voor de deur stopt, en bus 9 voor de terugreis. € 1,10 per enkele reis. Zeer eenvoudig te gebruiken geautomatiseerde ingang/uitgang naar de locatie, maar één ding: in de app staat dat u coördinaten gebruikt. Alsjeblieft DON,T, je komt terecht in een zeer smalle en oude woonwijk. Zoals wij dat deden samen met een andere camper ervoor.
Zo'n schoon en opgeruimd park. De vuilnisbakken worden elke avond geleegd en aan het einde van de pier worden volledige camperservices aangeboden. Gemakkelijke wandeling naar Gibraltar. De camperplaats wordt goed gebruikt en levert de jachthaven een goed inkomen op, waarom bieden niet meer jachthavens dit aan als ze de infrastructuur al hebben. Bedankt.
Uitstekende camperstop. Gemakkelijke toegang tot het gebied, trek gewoon naar de slagboom en er wordt een foto van de kentekenplaat gemaakt, en als u geparkeerd staat, betaalt u voor de halte. Alles volledig geautomatiseerd en zonder problemen. Dank aan de gemeente voor het verzorgen van de halte. Het strand is een van de schoonste die ik ooit heb gezien. Zal weer komen.
Hier verbleven één nacht. Echt genoten van de plek, voelde me heel veilig. € 3 per nacht als de parkeerwachter aanwezig is daar komt hij soms een paar dagen niet. Nee water enz. Op het park maar mooie wandeling naar de stad. Houd er rekening mee dat het luidruchtig is als de dubbele wagen net aan de zijkant staat.

Dit is een mooie site, er heerste een heerlijk familiegevoel. De eigenaar en zijn zoon zijn erg vriendelijk en informatief. we betaalden € 11 per nacht zonder elektriciteit. De douches zijn een beetje gedateerd, dus hebben we onze eigen douches gebruikt. Veel mensen blijven 2-3 maanden, dus dat zegt a veel over de site. zal zeker terugkomen, maar reserveer van tevoren omdat het altijd vol is in de winter
Had net 2 nachten hier in Geldo. Wat een prachtige locatie, dank aan de stad voor het ter beschikking stellen ervan. Er is niet veel te doen in Geldo, maar een wandeling van een uur brengt je naar het kasteel in Segorbe. Ook de plaatselijke Repsol-garage op weg naar Segorbe verkoopt autobenzine en heeft een uitstekende bovenhoofdssproeier om het busje schoon te maken. 100% zal terugkeren.