@jmu
- 2016
Ligt aan de weg met druk verkeer. ´s beter maar af en toe toch verkeer. Van de 3 kranen werkt er slechts 1. Toilet spoelwater en drinkwater dus aan dezelfde kraan tanken. Dit is reeds de 2de Air waar dit zo is!
Van de 3 waterkranen werkt er maar 1 waardoor deze wordt gebruikt voor drinkwater en spoelen van toilet cassette!
Er zijn heel veel eiken waardoor het wat moeilijk is om zonnige plekken te vinden. Heerlijk zwembad dat verwarmd maar ´s nachts niet afgedekt is. Beetje fris maar goed te doen. Aan het zwembad heb je zon tot ze ondergaat. Hete douches in een verwarmde sanitaire ruimte.
Compacte camping met lichte schaduw onder de lage bomen. Prima zwembadje. Sanitair proper. Fietsfiches bij receptie. Midden september nog volzet, reserveren noodzakelijk.
De laatste review vind ik juist. Plaatsen zijn inderdaad niet groot maar ruim voldoende. Het grote publieke zwembad met onmiddellijke toegang was jammer genoeg dicht sinds 1/9. 17€.
Voor de fijnproevers: Hotel des Hospitaliers (boven in dorp) heeft een uitstekende keuken en wijnen aan heel betaalbare prijs met prachtig uitzicht vanop het terras. Ook bediening is top klasse.
8€/dag, elec 5€, lozen en water 4€. Er is helemaal geen douche, alleen droog toilet.
Ruime plaatsen, proper sanitair, stadje in onmiddellijke omgeving. Heel veel leven in stadje, veel pleintjes met restaurants. Supermarkten is wel een eind, best met de fiets. Mooi en groot zwembad is open van 1/6 tot 30/9. Gratis voor kampeerders (met polsbandje).
Alles is al gezegd. Fietstocht naar Bourg-en-Bresse langs fietspad 'La Traverse' 30km.
Alles is al gezegd en geschreven. Eind mei waren er nog heel wat vrije plekken. Wij vonden restaurant matig. Het smalle zwembad was 29gr, het grote zwembad fris maar perfect om baantjes te trekken. Met Acsi betaalden we 25€ voor standaard plaats.
Mooi gelegen camping met ruime plaatsen. Aangenaam voor wandelingen en (vlakke) fietstochten. Sanitair is inderdaad verouderd maar wel proper. Met Acsi betaal je slechts 19€.
Alles wat verwacht van een stads camperplaats. Stad op wandelafstand, Mercadona om de hoek, lozen en water, plaatsen met schaduw. Uiteraard heb je wat verkeerslawaai of enthousiaste sporters, maar dit hoort bij dit soort plekken. Dank Huesca.
Ik begrijp de vorige review niet. Het is inderdaad een prachtige plek in de natuur met mooi uitzicht op de rotsen. Echter, sanitair versleten en niet onderhouden, 1 douche, 2de verstopt. Vaatwasbakken smerig. Chemisch toilet moet je legen in toilet. Geen loosput. Vuilbakken worden niet geledigd en puilen uit. Het zwembad is men aan het herstellen. Werkelijk een uitgeleefde camping waar de meesten maar 1 nacht blijven. We betaalden 20€, en niet 15
Het blijft een hele goede plek om Pamplona te bezoeken, vlakbij de lift. Dubbele plaatsen voor lozing. Het inchecken aan de terminal loopt vlot. Wegrijden iets moeilijker. De nummerplaatherkenning werkt niet naar behoren maar via de intercom (ook in het engels) wordt de slagboom geopend.
Aangename camping onmiddellijk aan het dorp met ruime plaatsen aan democratische prijs. Sanitair is aan vernieuwing toe.
Rustige locatie met zicht op de wijnranken´. Alles gratis, incl electriciteit. Heel lekkere wijn in alle prijsklassen.
Perfecte plaats voor rustige overnachting. Water, lozing, lozing toilet aanwezig. Mooie fazant verwelkomde ons deze morgen.
Alles is gezegd. Als je heel lekker wilt eten op misschien wel het mooiste terras van B-H aan kleine watervallen, restaurant Konoba Slapovi, forel heerlijk. Vanaf camping 1,7km links.
Het is me niet duidelijk of je ook 6€ moet betalen als je tussen de witte lijnen staat, geen elec neemt en alleen loost. Het reglement heb ik nergens gevonden. Wel rustig en ruime plaats. Laatste lage prijs tankbeurt voor de grens bij Euroski voor Jaca.
Mooie locatie met alles wat je nodig hebt, rust, ruime plaats, heel proper sanitair, zwembad, zee, restaurant, wandelmogelijkheden, met Acsi 23€. Fietsmogelijkheden (best met ebike)door de dorre Cabo de Gata
Prachtige rural camping aan de rand van de Sierra Nevada. Een uitzicht om te blijven naar kijken. Het dorpje doet je best met de ebike. Voor de sportievelingen, de beklimming van de Puerto de le Ragua, 16km klimmen, 925hm.
Perfecte plaats onmiddellijk aan zee met alles wat je nodig hebt, veilig en vriendelijke eigenaars. 18€ met elec, douches 1€/5min. Er zijn plaatsen met morgendzon en avondzon. Je kan met de bus naar Nerja of Almunecar. Met de fiets kan ook maar dan moet je een geoefende fietser zijn. Naar Nejar langs de N340 (verkeer), naar Almunecar prachtige tocht langs de baaien, maar steil.
Bezie het als een parking in de stad, met zicht op zee, waar je ook kan overnachten. Als je elders moet parkeren, voor zover je een ruime plaats vindt, moet je ook (veel) betalen. We hebben de stad bezocht en langs de promenade gewandeld. Prachtig.
Voor alle duidelijkheid, deze camperplaats bevindt zich niet voor maar 50m voorbij de camping. Als je niet duidelijk specificeert dat je een plaats op de camperplaats wenst krijg je een campingplaats, 28€. De foto met plattegrond is deze van de camping.
Geen last gehad van muggen, alleen van de vruchten van de bomen. Camping wordt goed onderhouden. El Rocio, een beleving op zich. Doe ook eens een wandeling in het natuurgebied Charco de la Boca, leuk voor vogelspotters.
Alles is al gezegd over deze camping. Men moet alleen zorgen voor onderhoud, alles valt bijna uiteen. Om tot de Via Verde en terug te rijden heb je ofwel heel stevige benen of een e-bike nodig. Doe eens een (stevige)fietstocht naar Setenil de las Bodegas, heel mooi dorp.
Vriendelijk onthaal (uitsluitend Spaans). Zwembad nog niet open. Midden in het natuurgebied. Mooie wandelingen en fietstochten (pittig) met racefiets, overal goed asfalt. De bazin heeft alleen voor ons gekookt, heel lekker.
Prima plek om de via verde te fietsen of te wandelen. Richting Zucheros is volledig door natuurgebied. Ruime, vlakke plaatsen, propere service, camera bewaking. Picnic plaats. Heel rustige nacht. Bij de supermarkt kan je in de straten naast de Lidl parkeren.
Stevige maar mooie klim naar historisch dorp. Prachtig zicht, mooi gerestaureerd dorp, met restaurants en bars (meeste nu dicht). Bij regen is er allicht veel modder. Lozen en water gratis.
Correcte locatie, lozen mogelijk. Stond vol. Omgeving doods, supermarkt geen volk, restaurants dicht.
Mooie en heel rustige plaats met lozing mogelijkheden. Geen gebruik gemaakt van water en elec(2 aansluitingen). We stonden er met 3.
Inderdaad, leuke plaats aan de Moezel. Maar wie heeft dit ontworpen? Plaatsen liggen verkeerd schuin volgens de inrit. Elektriciteit (als het werkt) 2,5€ voor 1u. Water (1) 2€ voor 1u, water (2) 2€ voor 10 min. De reglementen zijn wel uitgebreid, je hebt een 1/2u nodig om ze te lezen. Wie bedenkt dit??? Blijkbaar iemand die een pak geld van de EU heeft gekregen en nog nooit een camper van dichtbij heeft gezien.
Prachtige locatie midden in de wijngaarden van Bourgogne. Goede prijs/kwaliteit in oktober. Wij betaalden 20€. Zwembad is dan wel dicht, en bar/restaurant is maar een paar dagen per week open. Plaats 36, volop zon en prachtig uitzicht.
Dit is afgesloten met paaltjes, hier kan men niet staan.
Terminal werkt perfect. 6,6€ incl elec, water 2,04€/10min. Uitstekende wifi. voor de sportieve fietsers, mooie beklimming naar Belvedere van St Laurent en Roche.
Camping gesloten op 30/9. Volgens de uitbater is dit reeds jaren zo maar campercontact past dit niet aan. Aub aanpassen.
Als je rust en natuur zoekt moet je hier zijn. Geen afgebakende plaatsen, weinig elec punten, sanitair verouderd maar ok. Fietsroute 11 loopt hier voorbij. We betaalden 20€, incl elec.
Goede camping om stad en omgeving te bezoeken. Veel gaan en komen van een internationaal gezelschap. Een oudere sanitaire blok niet heel proper, nieuwere wel proper. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Hartelijke ontvangst. Leuke rivier om te zwemmen. Zeker camping om meerdere dagen te verblijven.
Alles wat een camping moet hebben. Mooie grote bomen voor schaduw en open plekken voor zon, ruime plaatsen aan de rivier, proper sanitair, warme douches. Warme bakker op 200m, 3 goede restaurants in onmiddellijke buurt, veel fietsmogelijkheden. En ja, de kerkklok om het 1/2u, maar daar slaap je door. Onvriendelijk personeel? Niets van gemerkt, in tegendeel.
Heel rustige nacht. Bussen met schoolleerlingen alleen ´s morgens. Er zijn slechts 4 plaatsen met elec aansluiting. We stonden met 8. Heel mooi zicht op vallei en ondergaande zon. Prima voor een nacht.
Toch even nuanceren die´gratis´ plaats. Voor 2€ heb je 10min water(100l) en 10min (!) stroom. Echter de kaartlezer is kapot, dus niks water en stroom. Je hebt wel water om cassette te spoelen.
Er is een verschil tussen ´oud´ en ´vies´. Sanitair is inderdaad oud maar het is proper. Plaatsen zijn ruim. Je moet wel voor min 2 nachten boeken. Heeft er al iemand de mooie bomen opgemerkt?
De ligging is heel goed, op 100m van bewaakt strand. Sanitair en lozen ok. Geen bakker gezien. Bar is open gegaan op 17/6, maar niet bepaald gezellig tussen containers en spoelbakken. Hoogseizoen tarieven beginnen op 1/6 alhoewel toerisme pas op gang komt op 15/6. Wij betaalden 20€, incl elec.
15€ incl elektriciteit. Douches 1€/6min met 1€ munt. Bakker komt elke dag tussen 9u30 en 10u op terrein.
Inderdaad mooie plaats, maar geen mogelijkheid om te lozen of water te nemen. ´s Avonds komt de eigenaar met engels sprekende zoon 8€ ophalen. Geeft uitleg over wandelmogelijkheden en restaurants
Gewoon een gemengde parking aan het strand. Niks mis mee voor wie gratis rustig wil slapen.
Grijs en zwart water samen in put. Ruime plaats, proper.
Alles wat je moet hebben is er: rust, mooi uitzicht , grote warme douches(1€), gemakkelijke online inchecken....Super restaurante OS Percebes, met de befaamde percebes(eendemosselen), wel een eindje fietsen.
Goede stopplaats aan de rivier en zwembad (nog dicht) en aan de ferrocarril. We stonden er met 2. De waterkraan (onder zeer hoge druk) heeft geen schroefdraad, je hebt een spanverbinding nodig.
Alles is reeds geschreven, inderdaad een camping zoals hoort te zijn. De weg ernaartoe ligt inderdaad vol met putten en kan bij regenwater een probleem zijn. Carlos is bezig de ´puttekes´ te vullen.
Nogal vreemd betalingssysteem: je gaat binnen naar terminal, doet plexiglas deur open, betaal 7€ (munten of biljet 5 of 10€), druk op een van de vele knoppen, je ontvangt een doosje met daarin een toegangskaart, deze kaart breng je voor het keyboard aan de ingang, slagboom gaat open. Bij vertrek leeg doosje in plastic zak, toegangskaart in bus aan de ingang. Heel aangename plaats met directe toegang tot mooie via verde. We stonden met 3.
Goede locatie om Bilbao te bezoeken. Als je graag wandelt is te voet naar de stad goed te doen. Douches op 7de verdiep in hostel zijn heel goed, ontbijt op 1ste is basic. We betaalden 24€ incl ontbijt. Opgelet als je op de site van Kobetamendi gaat kan je Contact klikken voor zowel Kobetamendi als Hostel. Wij hadden verkeerdelijk op Hostel geklikt en hadden dus hier gereserveerd ipv hoger gelegen camperplaats.
Alles wat gedateerd maar proper. Zwembad nog groen water. Via verde komt voorbij de camping. Info bij voormalig station. Wij betaalden 28€, nogal duur.
Heel goed gelegen in woonwijk en gemeentediensten in de buurt aan de rand van het dorp. Heel proper, vernieuwde bestrating en nieuwe aanplantingen. Bijzonder goed geslapen. Bakker was jammer genoeg (nog) niet open om 8u.
Goed voor een nacht en gebruik makend van goed bereikbare service. Je staat op een mixed parking voor een paar bedrijven en aan het station. ´s Avonds straatlawaai en ´s morgens om 6u beginnen treinen te rijden. Een paar autowrakken op de parking. Toch goed geslapen.
Uitstekende plek met alle voorzieningen gratis. Jammer dat sommigen 2 plaatsen innemen met auto/aanhangwagen. Heel mooi historisch stadje met heel veel bars/restaurants. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.
Prima plek om Salerno te bezoeken. Elektriciteit (5€) is duur. Automaat is buiten werking. Her bemand loket bevindt zich bij het binnenrijden rechts op het einde van de auto parking.
Nino stuurt je via WhatsApp allerlei berichten met restaurants, evenementen, bezichtigingen...heel praktisch. Restaurant Pasta Amore e Fantasia op 200m van de CP zeker proberen. Wij aten Lasagna, varkenslapjes met gebakken aardappelen, 1 glas wijn, 1 water, 1 koffie, 1 chocoladetaart = 28€. Spotgoedkoop en heel lekker.
Als het er stormt kan je er weinig doen. Wij probeerden een wandeling te doen maar waaiden letterlijk van berg. ´s Nachts weinig geslapen met de stormwind. ´s Morgens was het -2° maar helderblauwe hemel. Wij betaalden 19€. De afdaling naar Nicolosi is wel een belevenis, de bomen hangen letterlijk over de weg.
Ligt 700m van centrum in een licht industrieel gebied. Hier heb je echter geen last van. Als alle pitches bezet zijn heb je nog heel wat mooie zonnige plaatsen, maar slechts 4 met elektriciteit. Sanitair super. Mobiele voedingswagen komt elke dag. Prachtige fietstochten in de bergen van het achterland. Sublieme ondergaande zon in de zee. Mooiste plaats die we bezochten in 4 weken Sicilie. Wij betaalden 95€ met Acsi voor 5 nachten.
Sitecode: 20252
Is waarschijnlijk een top locatie eens alles operationeel en open is. Eind maart maar 2warme douches, waarbij die van de mannen het water niet doorloopt. Andere douches, bar, restaurant en winkel dicht. Brood te bestellen aan de receptie.
Alles wat je nodig hebt om veilig de stad te bezoeken. Heel proper, in schril contrast met de straten rondom waar, zoals in de rest van Sicilie, het vuil op straat wordt gedumpt. 25€ is aan de dure kant maar dit is de beste keuze.
Veel is al gezegd maar het sanitair is echt gedateerd. Douches afgesloten met plastic gordijn en elastiek. Wij hebben in onze camper gedoucht. Shuttle naar Noto kost 10€ HT. Wij betaalden 21€ met Acsi incl 1€ meerverbruik van elec.
Is nog gesloten
Grote open grasplek met palmbomen. Na verwoesting is men de club terug aan het opbouwen. Prima plek om de stad te bezoeken. Met de bus (halte op 50m) 3min, te voet 20min (door vuile stad). Historische stad kan je op 1/2 dag bezoeken. 15€ met elec.
Super proper, een werkman is de ganse dag aan het kuisen en vegen. En dit in Sicilie!. Ideale plaats om verschillende steden en dorpen te bezoeken en lungomare te doen. Wij betaalden 17€ incl elec.
Inderdaad mooie, aangename en rustige plaats. Wij betaalden 22€ incl elec. Wij stonden er met 4 campers. In het seizoen kan je best een telefoontje geven vooraleer de klim te doen. 4,5€ voor fles wijn, 14€ voor 1l olijfolie.
Aanrijden langs de noordzijde (afrit Lagronero sud). Langs de zuidzijde heb je een weg die over de volledige lengte is weggezakt. Te doen, maar toch een hele uitdaging in het donker bij regen.
Stonden hier op 1/3 met 2 campers. Politie kwam 2x controleren, voelden ons hier veilig.
ondertussen 20€
Hele mooie plaats met zicht op de vallei en op wandelafstand van het historisch centrum. We stonden hier met 4. Buiten de omheining stonden er zeker 20 motorhomes die niet betalen maar wel gebruik maken van de lozingplaats. Jammer dat men niet bereid is om 10€ te betalen voor deze mooie faciliteit. Op deze manier doet men afbreuk aan de prachtige initiatieven van de stad.
Perfecte plaats om de stad Bergamo te bezoeken. De bovenstad (historisch) loop je in via de trappen of met de funicular. De benedenstad is 10 min wandelen. Alle propere voorzieningen die je nodig hebt, veilig en rustig. Mochten alle grote steden maar dergelijke voorzieningen hebben.
Wij hadden een mooie plaats op tweede rij van het meer en betaalden met Acsi 23€ (incl taks). Voor de boot naar Monte Isola betaalden voor een dagkaart incl fietsen 13,2€.
Al Lago was dicht, dus kwamen we bij Azzurro die tot 9 oktober open bleef. Wij hadden een plaats aan het meer (70) en betaalden 33€/nacht. Aangename en rustige camping met veel fiets en wandelmogelijkheden. Wie van de Italiaanse meren houdt maar de drukte van het Garda meer wil ontlopen is dit de ideale plek. Toegevoegd aan ons favorieten.
Wij stonden met 2 overnachters en 12 gestalde campers. Dit geeft geen onveilig gevoel maar wel slordig. We betaalden 6€ (afhankelijk van aantal uren). Vicenza is echt een mooie historische stad. We aten in Self Restaurant Righetti (Piazza Duomo). Een authentiek Italiaanse keuken in zelfbediening. Heel lekker, spotgoedkoop en vriendelijk personeel.
Mooie locatie met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Sanitair is een verademing tov veel andere campings. Ruime douches, met zitbank, veel kapstokken, goede en warme waterstraal. Alles super proper. Sanitair gebouw is heel authentiek met muurschilderingen. We betaalden 100€ voor 3 nachten, incl elektriciteit.
Prijzen zijn fors verhoogd. 92€ voor 2 nachten. Inclusief elektriciteit, afhankelijk van het verbruik.
Prijzen kloppen helemaal niet. Wij betaalden eind september voor 2 personen 46€/nacht.
Aangegeven prijzen kloppen helemaal niet. Wij betaalden eind september voor 2 pers 48€/nacht. Daar bovenop 0,5€/4min voor douche.
Top camping met super sanitair en een natuur zwemvijver, waar het echter buiten de zomer te koud is om in te zwemmen. Hartelijk onthaal, prima restaurant, een mooie omgeving en super rustig. Al met al een top camping waar je graag een weekje verblijft, was het niet om de prijs. we betaalden eind september 48€ all in voor een medium plaats. Je zou verwachten dat het buiten het seizoen, omdat je niet kan zwemmen, iets goedkoper is.
Er is geen receptie, bij aankomst kies je zelf je plaats. Eigenaar komt ´s avonds langs om geld te innen. 250 + 50NOK (elec). Wassen en drogen is in de prijs inbegrepen.
Het staat duidelijk en meermaals aangegeven dat het niet mag overnachten. Betalen parkeren met easypay.
Excellente camping. Plaatsen met uitzicht op het water. Sanitair/douches en was/droogmogelijkheid prima in orde. Volledig Ingebouwde keuken met alle benodigdheden. Leeszaal/salon. Wel overal je schoenen uitdoen dat alles proper blijft.
Prachtige natuurcamping en the place to be voor de middernachtzon. Er zijn inderdaad niet voldoende elektriciteit punten, maar zonder gaat ook. Het is wel jammer van de beperkte toiletten 2 dames en 2 heren(1 buiten dienst) en 2x2 douches. Dit is vooral vervelend voor de vele tenten kampeerders en vans zonder toilet. Prachtige middernachtzon gezien. Zo'n ging nooit onder en om 1u30 begon ze terug te stijgen.
Sanitair voldoet niet voor een camping. 2 toiletten en 1 dubbele douche. Je douche met 2 personen samen en deur op slot of 1 persoon apart met eveneens deur op slot. Super systeem om cassette te ledigen, een grote roestvrijstalen conische trechter, niks vuil.
Rij gewoon door de gate, je kan gratis parkeren en overnachten. Indien je de gebouwen wenst te bezoeken, film bekijken, iets kopen, eten of drinken dan moet je een ticket kopen. Dit kan ook aan de receptie van het gebouw. Vandaag was het zicht 0, 2 graden en stormwind. Onmogelijk te blijven. Jammer. We proberen middernachtzon te zien vanop een andere locatie.
Super plek. Heel rustig. Mooi en heel proper toilet, zelfs toilet papier. Je kan er ook water nemen.
Nog in aanbouw maar toch een heel aangename plaats die reeds alles heeft wat men nodig heeft. Droogtoilet aan de bosrand, lozen chemisch toilet, 2 nieuwe heel propere douche/toilet in de nabijheid van restaurant, lozen op de oprit. De eigenaar is elke dag bezig met het terrein verder klaar te maken.
Prima camping met alles erop en eraan voor acceptabele prijs van 16€. In het Acsi boek staat verkeerdelijk vermeld dat ze pas in juni open gaan. Uitbaters beklagen zich met recht hierover. Ze doen hun uiterste best voor de kampeerders.
Inderdaad reeds open en veel bezocht. Prima locatie voor surfers en fietsers. Grote plaatsen in de zon en met schaduw. Excellent en verwarmd sanitair. Groot zwembad zijn ze aan het vullen. 15€/nacht + tax.
De plaatsen achteraan zijn ruim en mooi gelegen. Echter verder van het sanitair gelegen. Veel beter dan de kleine plaatsen dichtbij het sanitair. Sanitair wordt gerenoveerd waardoor er slechts 2 toiletten en 2 douches beschikbaar zijn. 20€/dag all in
Prachtige en rustige overnachtingsplaats buiten het seizoen. Opkomende en ondergaande zon.
Camping is nog steeds open tot minstens eind oktober.
Prima plek om de stad te bezoeken. Het lijkt me echter een luidruchtige plaats om te blijven slapen, zo midden in de stad. Na bezoek van de stad (Modernistische route en Gaudi center) zijn we vertrokken en overnacht in La Selva del Camp.
Dicht! Zouden tot 1 Nov open zijn.
Nadat het laatste treintje is afgedaald (rond 17u30 in deze periode) sluiten de kantoren en het openbaar toilet (heel proper). Een aantal ouders komen hier dan met hun kleine kinderen spelen en fietsen op het immense plein. Bij de schemering gaat iedereen huiswaarts en wordt het muisstil. We stonden hier met 3 motorhomes. Om 8u gaan toiletten terug open.
Prima locatie voor de tandradtrein naar Nuria. Geen voorzieningen maar die hebben we niet nodig. Fantastisch hoog in de bergen overnachten, rustig maar wel fris ´s nachts. De weg ernaartoe is prachtig en niet te steil. De doortocht door Ribes is iets moeilijker, smal, maar vrachtwagens en bussen kunnen er door, dus wij ook.
Ik kan beamen wat geschreven wordt maar heb het niet kunnen meemaken. We konden het terrein niet op omdat het te drassig was. Voorlopig dicht.
Prima uitgeruste camperplaats aan de rand van de stad. Onbeperkt water is in de prijs inbegrepen. Rustig lezen wat op de display staat en je kan zowel je toegang als elektriciteit in orde brengen. Beveiligd met licht en camera´s. Goede plaats om een aantal dagen te blijven.
Alles is al gezegd. Toch een voorbeeld van de dienstbaarheid van de eigenaar. Mijn vrouw is gevallen in het National Park. Via het rescue team is ze overgebracht naar het ziekenhuis in Zadar(45km). De eigenaar heeft onmiddellijk contact opgenomen met het ziekenhuis. Telefonische hulp van zijn dochter (die perfect engels praat). Hij is met mij naar Zadar gereden om mijn vrouw af te halen. Volledig gratis! Wij betaalden 165 kuna/dag.
Luxueuze camping met alles er op en er aan. Heerlijke plaats en perfect om te ontspannen (zwemmen, rusten, wifi, tafelen) na een bezoek aan Plitvice meren. We betaalden midden juni 70€ voor 2 nachten/2 personen (incl 10% korting Campng card intern), 15€ voor shuttle retour 2 pers National Park. Heel correcte prijs.
Heel goede en vrilige locatie om Ljubljana te bezoeken. Bus voor de deur is terminus stop, retour ticket 2,56€, in restaurant te koop. Besteding maaltijd voor gratis overnachting is 25€. Uitbater adviseert je graag bij je verdere reis.
Hele mooie camperplaats met uitstekend sanitair. Uitbater spreekt goed engels en helpt je graag met info over de streek en je verdere reis. Hij is zelf reisleider en weet veel over de omringende landen. Omwille van Covid stonden wij hier alleen.
Hele mooie locatie, goed onderhouden terrein (alles in het groen nu) en sanitair. Wij staan hier nu (3/6/21) gans alleen. Omwille van Corona durft er blijkbaar niemand op reis. Op 3 dagen door Duitsland en Oostenrijk hebben we geen enkele buitenlander gezien. Wij zijn 7 dagen gevaccinneerd en kunnen vrij reizen in Slovenie. Allen hierheen.
Wanneer je een standaard plek hebt, met stukje gras er naast is het prima. Als deze plaatsen bezet zijn, zoals begin juni 2021 krijgt men een plaats op de gravel, aan dezelfde prijs. Jammer want het is een prima locatie en de service is goed.
Camping met veel hoekjes en kantjes met planten ertussen wat toch een sfeervol geheel maakt. Er zijn ook een aantal "straten" waar je achter elkaar staat. Begin okt 17€/nacht (met Acsi 16€), voor 1 week 11€/nacht, voor 1 maand 250€.
Gesloten, geen bericht, niemand te zien.
Prachtige locatie om de stad te bezoeken, je wandelt die zo in. Mooie oude stad. Echter, overnachten is een ramp. wij overnachtten op zaterdag, tot 4u 's morgens veel lawaai van aan- en afrijdende auto's. Best hier parkeren, stad bezoeken en elders slapen. Na 15/9 is het 0.90ct/u tot 22u. 's Nachts gratis tot 9u.
Hier moet je staan om foto's te maken van zonsondergang en het opkomen (wel vroeg opstaan). Het was deze nacht wel bitter koud (1gr).
Prima overnachtingsplaats. Alles gratis, zelfs elektriciteit, als je de eerste bent. Ondanks midden in het stad toch heel rustig 's nachts.
Toegang niet meer mogelijk voor motorhomes, zelfs niet om te parkeren. Hoogtebalk (2,10m) werd vorige week aangebracht.
Mooie eenvoudige weide aan de boerderij. Water en WC lozing. Mooi panorama, en zeer rustig. Gratis bij besteding van 10€ aan kastanjeproducten. Volg niet je gps (helling 15%) maar rijd via Darbres.
Rustige plaats in dorp, in bosrijke omgeving. Enkel auberge in dorp. Oude Franse toiletten. Lozen moeilijk, loosput te kort bij muur.
Air de camping van Bogny sur Meuse bestaat eigenlijk uit 3 lokaties, door het dorp beheerd en zelfde prijs: 100m over de brug langs de Maas sani blok en 2 plaatsen, 100m verder 8 plaatsen en geen voorzieningen, 200m verder grote asfalt camperplaats met 30 plaatsen en elektriciteit en wifi. Allen 4€, 0,40/persoon taks, 2,4€ voor elektr. Beheerder komt rond 18u geld ophalen.
Sitecode: 2058
Prijs 2 pers incl elek 25,10€, nogal prijzig. Grote plaatsen met zon en schaduw. Nieuw sanitair waar alleen tot 1m boven de grond gepoetst wordt. De rest hangt vol spinnewebben. Doucheruimte wordt helemaal niet verlucht en begint al te beschimmelen. Ben benieuwd hoe dit er over een paar jaar uitziet. Goed, maar duur voor 1 nacht.
Aangename camping met grote zonnige- en schaduwplaatsen. Mooi verwarmd zwembad met ligstoelen. Veel fietsmogelijkheden, vergelijkbaar met Belgische Ardennen maar veel rustiger (doods, heel veel huizen te koop). Neem je pick-nick mee want je vindt geen restaurant.
Kleine, rustige camping met ruime grasplekken, proper, beperkt sanitair. Fietspad net naast camping. Richting Resia pas heel uitdagende fietstocht (voor de geoefende fietser of ebike), maar o zo mooi.
Reeds 2de maal en plek bevalt ons prima. 7€/24u incl elektriciteit, lozen. Water 50ct/? l. 8 min via park naar historisch centrum. Nieuwe stad sluit er op aan.
Het treinverkeer is inderdaad storend. Jammer want dit is eigenlijk een prima plek om Ljublijana te bezoeken. Water, elektriciteit en dumpen gratis.
Voor rust-, natuur-, wandel- en fietsliefhebbers. Ga zeker eten bij de patron, voor 7€ lekkere maaltijd. Een unieke plek waar veel kan en niks moet.
Niet meer gratis, maar normaal dat je voor water en elektriciteit moet betalen. 50 ct/kwh, 50ct/40l. Prima plaats, met fiets naar Ptuj. Veel fiets mogelijkheden.
Geen treinen, werkzaamheden van 1 tot 26/9/19.
opgelet, net voor de CP moet je onder een viaduct van 2,9m. We hebben het niet gedurfd met onze 2,89m.
Gesloten van 24/3/19 tot 7/4/19. Ingenomen door het leger.
Prima plek met veel mogelijkheden. container wc en douche zijn tijdelijk. Werkzaamheden voor sanitaire unit zijn bezig. Terrein ommuurd, poort sluit om 20u. Wandelen(natuurgebied), fietsen, zonnen op strand, lekker eten (probeer zeker restaurant Galicia), wat wens je nog meer. Wifi werkt goed als je achteraan staat. 13€, incl electriciteit.
Rustige camping, grote maar beperkt aantal plaatsen. Receptionist spreekt goed engels. Heel veel britse langblijvers, zelfs onderhoudspersoneel zijn britten. Dorp mist authenticiteit. Goed voor een paar dagen.
Mooie plaatsen met voorzieningen ( jeton 1€ voor 100l water, jeton aan toeristische dienst). Goede plaats om Congost de Mont Ribei te bezoeken. Met motorhome kan je echter niet parkeren op de parking La Masieta (max hoogte 2,3m). Alternatief, parkeren in Puenta de Montana en met de fiets naar La Masieta, 6km.
Grote plaatsen op grind (heet in zomer?) met prachtig verwarmd sanitair. Zoon spreekt engels. Broodjesservice. Supermarkt in Valderrobres.
Prima plaats om met de tram of per fiets Zaragoza te bezoeken. Opgelet, dure fiets gestolen in Zaragoza, fietsslot doorgeknipt. Lozen en water gratis.
Heel geschikte plaats heel dicht bij historisch centrum en toch rustig. Lozen en water gratis.
Prima plaats, alles wat nodig is voorhanden. Heel rustig, mooi zicht, mooi middeleeuws dorp dichtbij. wij hoeven geen toilet of douche, dit wordt alleen maar vuil en verwaarloosd. Vraag, hoelang blijft dit een mooie, rustige plek? Iets wat gratis is wordt vlug ingenomen door langblijvers.
Blijkbaar kent het succes zijn grenzen. Camperplaats stond propvol, dubbel geparkeerd in midden. Ingenomen door langblijvers. Gratis is niet goed, er wordt dan misbruik van gemaakt. Doorgereden naar Moldavio. Excellente plaats.
Eenvoudige maar rustige overnachtingsplaats. Perugia bezocht, geparkeerd op de camperplaats voor 10€ en daarna naar Spello gereden voor overnachting. Spello is een enig mooi bergstadje. Mooie bestrating, gerestaureerde huizen, veel bloemen en planten. Veel mooie restaurants en vinotecca. Spello staat met stip genoteerd.
inderdaad een mooie, rustige locatie. Het sanitair is totaal onvoldoende. 2 douches voor gans de camping. Het sanitair is zo oud, het valt bijna uiteen. Het nieuwe sanitaire blok is verre van af. De ruwbouw is bijna klaar maar de werkzaamheden liggen stil.
prima camping met alles erop en eraan. Zelden camping meegemaakt met zulke mooie plaatsen en uitzicht. gras en bomen worden verzorgd. sanitair zoals het hoort. 320nok voor camper, 2 pers incl elec. Korting 10% vanaf 3 nachten. Ideale plek voor tocht met trein of boot. Probeer de nieuwe elektrische boot, amper duurder dan de oude vervuilende en stinkende. Hier komen we zeker terug.
Rustige plek met zicht op wijnvelden en paarden. In het aanbod van France Passion. Rijkelijk winkeltje met lokale producten. Je kan wandelzoektocht doen (Les Jardins de Mirabel) om iets te leren over wijnbouw. Je kan water nemen en er is een toilet. Lozen kan 5km verder (Is aangegeven). Staat bij onze favorieten.
Een hele mooie lokatie in de bergen. Je moet inderdaad een beetje moeite doen om er te geraken. De eigenaar is helemaal niet onbeschoft, het is gewoon geen veelprater. En inderdaad hij praat frans, gelukkig maar, want met portugees alleen komen we er niet. Misschien moeten wij als toeristen (gasten) ons wat meer aanpassen aan de lokale bevolking. Hier heel graag gestaan.
Camping bestaat 25 jaar maar het eerst bij ACSI. Jong paar doet veel moeite om het naar je zin te maken. Leuke plaats in de zon. wel veel vaste caravans onder zeilen. Zijn die plaatsen aan het vernieuwen. Sanitair in orde. Splinternieuw zwembad. 11€ goedkoop voor dit alles. Heel lekker gegeten voor weinig geld.
Camping met en heel proper sanitair. De plaatsen zijn echter heel klein. Op het eerste zicht zijn er veel vrije plaatsen maar die worden ingenomen door langhuurders. Van zodra je voor 1maand huurt kan je een 2de plaats bijhuren voor 10% extra en een 3de plaats voor 15% extra. Dit ontmoedigt de korthuurders. Met de fiets naar leuke stad Tavira. Cabana klein vissersdorp met wandelpromenade.
Goede overnachtingsparking voor bezoek aan Faro. Je loopt zo het historisch centrum in. We hadden heel veel plaats ondanks de vele bezoekers op een zonnige Paaszaterdag. Best laat gaan slapen en vroeg opstaan om geen last te hebben van landende vliegtuigen.
Prima camping met alles er op en er aan voor een correcte prijs. Hele ruime plaats in de zon gekregen. Wifi werkt perfect. Winkel met aparte bakkerij. Restaurant met uitgebreide kaart.
Vriendelijke ontvangst door jong paar. Aangename camping met zowel schaduw- als zon plaatsen. vernieuwd en proper sanitair. Nieuw zwembad. Broodservice, klein winkeltje en lekker restaurant aan democratische prijzen. straat oversteken en na 200m langs pad kom je op een breed proper strand. Hebben hier 4 nachten gestaan, prima camping voor weinig geld.
Sitecode: 20508
Heel mooie en rustige locatie boven in de bergen, met zicht op de Mont Blanc. Je voelt je één met de natuur. We stonden hier in augustus met prachtig weer. Prachtig de zon zien opstaan en ondergaan in de bergen.
Interessante plaats met prachtig uitzicht op de bergen. Leuk als je 's morgens bij zonsopgang en 'avonds bij ondergang buiten kunt eten. Stad op wandelafstand met alle shopping, sport- en eet mogelijkheden. Correcte prijs. Proper toilet.
Parking die ook gebruikt wordt door wagens. Wel goede plaats om St Gervais te bezoeken en in de buurt te wandelen. Goed als je gans de dag weg bent en 's avonds alleen komt slapen.
Aangename locatie voor één of meerdere dagen. Correcte prijs alles inbegrepen. Fietspad in onmiddellijke buurt. Supermarkt op wandelafstand. Bakker komt 's morgens.