@jnoord53
- 2018
Dit is gewoon een camperplaats van de Buiten categorie. hier valt echt niets op aan te merken. alles tip top in orde en zeer vriendelijke eigenaar die nog even een praatje komt maken. ideale ligging niet ver van de auto baan en Dalfsen. 👍👍👍
Dit jaar weer naar de camping Alkenhaer. het word elk jaar weer mooier hier, en alle veldjes liggen er weer prima bij ondanks deze hele droge zomer ,kan je toch wel zien dat er veel aandacht aan geschonken wordt. privé sanitair was weer perfect .en ook voor op het terras was het weer prima vertoeven . bedankt voor de gastvrijheid. Thnx ..Fam Noordam
wat een geweldige camping is dit sanitair keurig schoon mooi kampeer veld en hele mooie camperplaatsen waar ik denk nog veel te weinig gebruikt van gemaakt word is op dit moment. ook erg rustig , je kunt hier in deze omgeving geweldig fietsen en wandelen . komen hier zeker nog een keer nog een keer terug .
mooie rustige camping met ruime veldjes en ruime plaatsen . De nieuwe eigenaren doen er alles aan als je met een probleem komt . sanitair is schoon en netjes . Er zijn ook veldjes met privé Sanitair er is een broodjes service . En een zwembad op 1100 meter vanaf de camping waar je gratis kaartjes kunt krijgen bij de receptie supermarkten op 1800 meter in Appelscha Er zijn nog kampeer plaatsen vrij dus !!!
Mooie schone camping 2 jaar geleden 4dagen gestaan. Gaan in september weer eens kijken daar