@jo55
Het is er superstil en afgezien van het ontbreken van afvalverwerking is alles prima. We hopen dat de beheerder goedkeuring krijgt 👍👍 Veel succes en laat de pret niet verloren gaan 👍 je inspanningen zullen de moeite waard zijn.
En dan de prijs: die was altijd 50 zl, dus tussen de € 10 en € 12, inclusief elektriciteit, water, toilet en douche, keuken en benodigdheden. We betalen graag € 12 voor zo'n liefdevol onderhouden camping. De eigenaar spreekt goed Duits en is altijd behulpzaam. Er zijn twee restaurants en een kebabzaak, evenals diverse winkelmogelijkheden op de camping.
Alles is aanwezig en schoon, het terrein is goed onderhouden en heel rustig. € 25,- inbegrepen, maar helaas geen drinkwater, dus neem je eigen water mee.
De locatie bestaat nog steeds, met droge toiletten, drinkwater en elektriciteit. Er is ook een barbecueplek en zitplaatsen beschikbaar. Momenteel € 0,00
Ja, nu kost de staanplaats ook € 30 inclusief, wasmachine € 5, oké. Alles is al geschreven.
Sitecode: 161911
Alles wat je nodig hebt is aanwezig, op een zeer rustige locatie. De eigenaar, Harry, is erg vriendelijk en spreekt een beetje Duits en Engels. De gebouwen worden nog gerestaureerd en de grillhut is klaar.
Geweldige plek, vriendelijke eigenaren. € 30 inclusief elektriciteit, wasmachine, water, toilet en douche. Langer verblijvende gasten krijgen 50% korting. Een restaurant dat we van harte aanbevelen.