@joaquimaires
- Citroen Jumper Jumper
- 2009
- Buscamper
Fantastische plek 👏 Heel rustig en met essentiële voorzieningen. Geniet ervan 😁
ONBERISPELIJKE RV-parking 😍 Superstille, schone plek, met een geweldige plek om water te lossen en te vullen. De voorzieningen bevinden zich bij de ingang aan de straat en de parkeerplaats is verderop, voorbij een ruimte voor landbouwmachines (denk ik).
Een superstille plek, met houten tafels voor lunch/diner en een barbecue. Met uitstekende service. Let op bij de ingang; de doorgang en de bochten zijn vrij smal.
ONBERISPELIJKE RV-park. NIETS TE MELDEN.
Een camperplaats met alles wat je nodig hebt. Het is alleen jammer dat sommige caravanners hier hun "thuis" hebben en een plek reserveren met motoren en andere spullen.
Fantastische plek om te overnachten. Geen enkele service! Fantastisch uitzicht en een zeer schone plek... hoewel ik een kampeerder grijs water op de grond zag dumpen (vuil).
Spectaculair park om te overnachten. Heel rustig, alleen de kerkklok luidt elk uur 's nachts 😅 Elektriciteit en water zijn betaald. Maar omdat er een kinderspeelplaats naast de deur is, kun je bij de waterkranen een slangadapter aansluiten en de campers met water vullen. Het lozen van grijs water is geen probleem. Wat grijs water betreft, denk ik dat je het alleen kunt lozen als je geld investeert om de afvoer te openen.
Sitecode: 19545
Parkeren is prima, maar de basisvoorzieningen voor campers ontbreken. Er is een waterpunt, maar dat is om flessen te vullen. De waterkwaliteit is uitstekend.
Het park ligt in een rustige omgeving. Het beschikt over alle essentiële voorzieningen voor campers en is gratis. Let op de adapter om de watertank te vullen 😏 Er is een toilet, maar dat was erg vies en stonk. Het is goed voor mannen om te plassen 😁
parkeren verboden voor campers
Geen water Geen plek om water te lozen! HET WORDT ALLEEN GEBRUIKT ALS PARKEERPLAATS!!!!
Met alle essentiële voorzieningen is het hier rustig. Naast het kasteel van CUÉLLAR.
Dit park/deze parkeerplaats, niet ver van het centrum, biedt essentiële voorzieningen. Een zeer rustige plek om te rusten, met een spectaculair uitzicht. Er is ook een openbaar toilet.
Het is een parkeerplaats vlak naast de kerk, de rivier en de "hoofdweg". Het is prima om even uit te rusten. Er zijn weinig plekken... dus je zult er wat tijd moeten doorbrengen 😉 Heel dicht bij het centrum
Gratis park Fantastisch caravanpark. Ik verbleef hier één nacht en het was super rustig. Waterdiensten zijn zeer goed ontworpen en zijn gratis. Het ligt op 1,2 km van het kasteel (midden)
BETAALD parkeren en verwarrend bij het betalen, andere caravanners moesten hun kaart gebruiken om te vertrekken...erg verwarrend bij het betalen. Schone en zeer gewilde ruimte. Het ligt op 1,5 km van het centrum.
Gratis parkeren ZONDER DIENSTEN!!! Het is een parkeerplaats, een beetje hellend. Openbare badkamer onderaan het busstation (erg vies)
Gratis parkeren ZONDER DIENSTEN! Rustige en goed onderhouden omgeving, zeer dicht bij het stadscentrum.
Sitecode: 20093
Gratis park met drinkwater en spoelplaatsen naast de oude arena van Briviesca. Schoon en goed onderhouden gebied. Het ligt op 800 meter van het centrum.
Gratis park maar in uitstekende omstandigheden. Badkamer (gemengd vrouwelijk/mannelijk en gehandicapten), urinoirs, tafels voor maaltijden. Het ligt naast een sportterrein en zeer dicht bij een restaurant en een bakkerij (wat erg goed is).
Parkeren kost € 10,- per 24 uur. Ik vond het park leuk en het heeft water (tegen betaling) en de gebruikelijke waterspoelingen. Het ligt op 1 km van de kathedraal. Caravans zijn gescheiden van bussen.
Zeer goed gratis park voor een stad van deze omvang. Zeer schoon, dicht bij de ingang van de stad en met waterspoeldiensten en water om bij te vullen. Ik heb hier de nacht doorgebracht en het was geweldig. Na een bepaalde tijd begon het verkeer te worden gehoord (wat normaal is). Ik raad aan om zo vroeg mogelijk te komen, want er is veel vraag.