@jocato
20 euro, waarvoor?? Sanitaire voorzieningen gesloten, geen afvalverwerking, geen water, zelfs de sneeuw is niet geruimd.
Vriendelijk personeel We verbleven op de kampeerplaats voor de camping. De toiletten waren schoon en netjes. De camping is erg idyllisch, met alles wat je nodig hebt, inclusief wasmachines en drogers. Voor activiteiten heb je een fiets of een camper nodig (de plaats is gereserveerd). Bij de receptie vind je "Die kleine Kneipe" (De Kleine Kroeg), waar je heerlijke, huisgemaakte gerechten kunt eten. Ik zou er zo weer naartoe gaan 👍
Zeer mooie, goed onderhouden camping. Je kunt parkeren op gras of verharde ondergrond. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Helaas is er maar één douche per persoon, maar die is superschoon. Greifswald is snel te bereiken met de fiets (3 km). Winkels en een bushalte zijn vlakbij.
Sitecode: 20646
Een fantastische natuurcamping met voor ieder wat wils, want je kunt je eigen plekje kiezen. Je kunt in de schaduw of in de zon verblijven. Een geweldig surfgebied met een surfschool. Supermooie nieuwe sanitaire voorzieningen. Tal van mogelijkheden voor mooie fietstochten in de omgeving. De ontvangst was erg vriendelijk. Later aankomen is ook mogelijk als je van tevoren belt. Wij waren hier van 7 tot en met 9 september. ```
super mooie plek, met liefde ontworpen, aan alles gedacht. het is er allemaal. Geweldige omgeving om te fietsen. aardige behulpzame operators. altijd weer
zeer mooie plek, geweldig sanitair, aardige operator, helaas een beetje zacht en modderig als het regent. De snelweg in de buurt is vervelend
de plaats is ok, bewaakt, schoon, alles is beschikbaar, maar de buurt is erg luidruchtig. Tennisbanen, schietbaan, voetbalveld en allround muziekconcerten tot 23.00 uur.
schijn bedriegt De ingang is moeilijk te vinden, de parkeerplaats ziet er een beetje chaotisch uit, maar het is een oase in de stad, helemaal stil, hier parkeren de Florentijnen hun mobiele telefoons, afvalcassette en grijs water en zoet water zijn beschikbaar