@jodokus22
We staan vooraan vlak aan zee. Goed verzorgde rustige camping. Gescheiden afval. Heerlijk gesnorkeld en van alles te beleven hier. Vuurwerk vanwege geboortedag Maria vandaag. Vriendelijke campingbaas.
Water wordt biologisch gereinigd, prachtig gelegen aan zee met heel veel goed verzorgd groen, en gescheiden afval. Minpunt: kosten en ook extra voor zeeplekken douches en hoogseizoen prijzen t/m 15/9 daarna wel Acsi korting. We zijn naar Siracuse gefietst maar in de regen in het donker terug was geen goed idee: hele drukke wegen zonder fietspad. Tip: hang je handdoek als afscheiding voor de koude douches ivm inkijk ;-)
Vooral Fijn vanwege direkt aan de zee. Mooie bloeiende strand narcissen en zondondergang. Plaatsen worden regelmatig aangeharkt. Fietsen naar de vallei di templi en farm cultural parc in Favara was leuk en warm en wel veel langs drukke weg. Als je rechtsaf langs het strand loopt is er een lekker restaurant dichtbij. Handen en voeten Italiaans voldoet. Wel voor alles extra betalen ( douche, wasmachine): raak vooral je tokens niet kwijt (sic).
prachtig uitzicht! 2 onverharde weggetjes vanaf de hoofdweg met veel plekken. onze plek bereikt via afslag bijbouwplek en stukje terug gereden. je hoort de weg maar ‘s nachts geen verkeer.
gastvrije en vrolijke ontvangst! mooie plek bij een meertje, geen vaste standplaatsen, zolang je een plekje vindt ben je welkom. wandeling en fietsroute vanaf de camping. superveel bosbessen en frambozen. electriciteit beperkt beschikbaar. na west kust zweden is deze camping ineens goedkoop ;-) voorzieningen zijn beperkt in aantal maar schoon. verder veel gebruik in goed vertrouwen (wasmachine). wij vinden het leuk hier👍🏻
hele vriendelijke eigenaar, het hotel/restaurant is dit weekeinde dicht want de kok heeft corona. veld is tegenover het hotel achter de bruine schuur. geen water/toiletten wel afval container. mooi zonnig veldje. stonden uiteindelijk met 4 campers.