@joeclever86

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze parkeerplaats was onze redding 's nachts toen we voor een afgesloten camping stonden. Je staat op grind onder een afdak tussen kassen. Overal rozemarijn - heerlijke lucht met heerlijke geuren! 'S Morgens wilde de aardige meneer niet eens geld voor de nacht. Zwembad, douche, toilet en afwasgelegenheid. Verse groenten en eieren kunnen ter plaatse worden gekocht. Er geraken is een beetje moeilijk, maar goed aangegeven!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We kwamen aan in een noodgeval en werden afgewezen. We wilden een nacht naar het Gardameer rijden en daar blijven tot de camping openging. Helaas rukte onze achterruit tijdens de reis uit en was verdwenen. We vertrokken meteen en kwamen na 23.00 uur aan. blij dat er nog iemand aanwezig was. Ondanks de uitleg en onze 2 kinderen (baby en 2 jaar) werden we weggestuurd want na 23.00 uur werd er gebeld. 3 nachten. We zouden meer hebben betaald voor 1 N. Onmenselijk!!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ook hier kunnen we de negatieve recessies niet begrijpen! Zeer vriendelijke ontvangst, ook al waren we laat in de avond. We konden met een gerust hart een plaats uitkiezen (betaling in de ochtend). Schoon, goed sanitair, mooi zwembad en speeltuin. Kiezelstrand vlakbij. Schoonmaakpersoneel erg vriendelijk! De enige minpunten: grijs water en het legen van het toilet naast de gootsteen. Veel muggen in de avond (maar de CS kan er niets aan doen).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuke stadscamping in groot park. Zeer vriendelijk personeel bij het inchecken. We kregen een laatste plaats direct aan de snelweg aangeboden. Volgens onze 2 kleine kinderen kregen we een rustigere plek, die erg schoon was en nieuw leek. sommige secties lijken renovatie nodig. Bus naar Lissabon recht voor de deur - receptie was zeer deskundig! Gedeeltelijk luider, maar dicht bij de stad :)